Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ajoj,a na ptp sad milina za buffer sa ovim horor freelechom,mogao je barem skinuti pa poene menjati dnevno za 20gb upload-a.Ja sam na primer napravio na ptp od pocetka nedelje do sad 3tb upload-a.

Poslednja izmena:
Znači da očekujem isto na btn-u, dobio je skoro od mene pozivnicu za btn... Samo da mene ne banuju, neka mi i oduzmu pozivnice. Uz to goxxxy dobio pozivnicu pre 8 dana i do sada 0kB traffic. A pitaju me ljudi što ne dajem pozivnice, posle ovoga nikome neću ni davati.

Cekam seedbox necu kvarim ratio odmah. a moze se videti da ne varam niti sam ista snatchovao...

Downloaded: 0.00 B
Snatched: 0 [View] [Download]
Leeching: 0 [View] [Download]

Poslednja izmena:
Cekam seedbox necu kvarim ratio odmah. a moze se videti da ne varam niti sam ista snatchovao...

Downloaded: 0.00 B
Snatched: 0 [View] [Download]
Leeching: 0 [View] [Download]

Kod njih se racuna download+upload, dzabe gubis vreme, ja sam za par dana skinuo 300gb... Nema ratio (postoji interna statistika koju mozes i sam da vidis) ali ti to ne utice na level. Inace ne bih toliko skidao ali imam jako dobrog drugara u americi kojeg hocu da iznenadim sa pozivnicom pa gruvam...

Poslednja izmena:
Ne treba ti seedbox za BTN, slobodno skidaj, i pridržavaj se ovih pravila koja su sasvim ok:

On BTN we do not enforce a ratio requirement on our members. We do however require that you Seed torrents back to at least the minimum time requirements for that torrent type; OR to a ratio of 1:1 within 2 weeks. Seed time starts from when you have fully downloaded all files in a torrent. Failure to do so will result in a Hit & Run (H&R). A H&R Reference document has been created to explain both the Seeding Requirement rules, H&Rs and what happens if you attract a H&R in more detail; its available here.

Seeding Rules:
1) Seed all individual Episodes for 24 hours or 1:1 ratio.
2) Seed all Season Packs for 120 hours or 1:1 ratio.
3) You must meet the minimum seed time OR ratio requirements within 2 weeks from commencing your download.
4) Until you meet the Seeding Requirements, you must seed at least a little every 12 hours.
5) Seeding torrents will not show as a H&R.
6) Torrents will not be considered a H&R if you download less than 10% of the total torrent (As registered by the site)
7) As long as you keep a torrent that you have snatched active, a bonus based on size, length of seed-time, and number of seeders will be applied for you to purchase items from the bonus point store.
8) You must meet ALL the Seeding Rules otherwise you will attract a H&R, the consequences of which are:
8.1) If you attract ANY H&Rs you will cease earning ANY Bonus Points while you have one or more H&Rs.
8.2) If you attract ANY H&Rs you will be ineligible for a promotion or participating in any competitions.
8.3) If you attract more than 15 H&Rs your account will be banned.
8.4) If you consistently attract or retain H&Rs your account may be warned or banned.
8.5) If you have been warned for H&Rs, and you attract additional H&Rs your account will be banned.

Please refer to the EYN2K: HnRs and Seedtimes Knowledge Base article for a more detailed description of the seeding rules, H&R rules, and the consequences of violating them.

Freeleech važi za cele sezone serija i pakovanja filmova, nije neophodan box za opstanak.

Poslednja izmena:
Freeleech važi za cele sezone serija i pakovanja filmova, nije neophodan box za opstanak.

Ako ce skidati ono sto je na freelech onda mu uopste nije potreban box ali za pojedinacne filmove i serije, xxx i ostalo bogami hoce mu trebatii...

KOMPLETNA muzika (od 500-750gb mesecno - FLAC nisam racunao u to) [I jos muziku mozes skidati po zanrovima, cak i po onim koji nisu izlistani (ako nekom treba tip neka mi posalje PM za to)], FLAC, 0day/APPS, MVID (video spotovi) i kompletna ARHIVA kao i FOREIGN sekcija. Mp3 svaki album je seedovan prosecno sa 30 seedova od kojih su 70% seedbox. ARHIVA tj pakovi su podeljeni na Movies/Packs, TV/Packs , Games/Packs, XXX/Packs i Music/Packs. Evo kako izgledaju packovi za filmove:
dmVPvw.png

Poslednja izmena:
Samo da javim ljudima koji cekaju od mene invite za SCC da jos uvek nisam dobio pozvivnice. Kad ih budem dobio saljem odmah.

Ako ce skidati ono sto je na freelech onda mu uopste nije potreban box ali za pojedinacne filmove i serije, xxx i ostalo bogami hoce mu trebatii...

KOMPLETNA muzika (od 500-750gb mesecno - FLAC nisam racunao u to) [I jos muziku mozes skidati po zanrovima, cak i po onim koji nisu izlistani (ako nekom treba tip neka mi posalje PM za to)], FLAC, 0day/APPS, MVID (video spotovi) i kompletna ARHIVA kao i FOREIGN sekcija. Mp3 svaki album je seedovan prosecno sa 30 seedova od kojih su 70% seedbox. ARHIVA tj pakovi su podeljeni na Movies/Packs, TV/Packs , Games/Packs, XXX/Packs i Music/Packs. Evo kako izgledaju packovi za filmove:
dmVPvw.png

ne izazivaj vise nas kojima idu bale dok cekamo scc invite :)

koliko sam skapirao te bonus pozivnice se drugacije gledaju iz one novosti pa se klikne nisu valjda standardne...ispravite me ako gresim...

bonus invite se nalaze ovde:

http:// sceneaccess.eu/invite2

Poslednja izmena:
koliko sam skapirao te bonus pozivnice se drugacije gledaju iz one novosti pa se klikne nisu valjda standardne...ispravite me ako gresim...

Gledaju se kao bonus i nalaze se pored normalnih, u zagradi ali su potpuno iste kao i normalne pozivnice. Jedina razlika je (valjda) sto bonus ne ostaju vec se brisu ako se ne upotrebe. Nemoguce je ne primetiti ih. "Invites: 0 (Bonus: 2)", ali on to sigurno zna jer je i sam rekao bonus invites. Pozivnice je morao da dobije, ne znam zasto nije. SVI dobijaju pozivnice danas, neko manje neko vise (1-4). Najbolje da pita na IRCu ako hoce zasto ih nije dobio...

Poslednja izmena:
Te pozivnice nisu standardne:

2) Bonus invites for everyone. You will be receiving 1-4 bonus invites to invite your friends and family. The invites will expire on November 1st. Click here to use your bonus invites.

Ovo je deo sa početne strane SCC, znači treba kliknuti na ovo boldovano "here" i onda možete poslati pozivnicu.

Pitacu na IRC u cemu je problem.

3xhdbits.org
2xscc
5xipt
3xthr
3xbalkanelite
2xgormogon
7xtd
5xbithdtv
3xhdt
4xbrokenstones
4xmma tracker
Za hdb cu odgovoriti samo onima koje mozda planiram da invite-ujem :)u principu ne verujem da cu ih podeliti,ali ima ih 4 za sad,s tim da jednu cuvam za svaki slucaj,a ostale tri su tu.

Poslednja izmena:
Ima nas mnogo takvih. :D

3xhdbits.org
2xscc
5xipt
3xthr
3xbalkanelite
2xgormogon
7xtd
5xbithdtv
3xhdt
4xbrokenstones
4xmma tracker
Za hdb cu odgovoriti samo onima koje mozda planiram da invite-ujem :)u principu ne verujem da cu ih podeliti,ali ima ih 4 za sad,s tim da jednu cuvam za svaki slucaj,a ostale tri su tu.

Svaka cast! :banana:

Some guys kiss ass for years on IRC channels and on other trackers forums, in order to find an HDBits.org invite.
Some other guys spend a fortune to buy an invite to this tracker. If you are rich enough, not a big deal. But in most cases, poor guys are spending their hard earned money on an invite/account that is at SEVERE RISK of getting banned.

Poslednja izmena:
Nemam opciju da promenim gornji post...

Scenetime is open for signups for the next 24 hours. They're a general tracker, with TV, movies, games, etc. Approx 65,000 members.

http://www.scenetime.com/

Mozda nije los generalni da se proba, ima seed bonus...

Evo sad sam nasao da ga zovu i "mali IPT" i da je owner isti...

Poslednja izmena:
Fangorn i goxxxy dobili SCC

Stao sam u red za HDbits :)

Da kompletiram dream tim, treba mi i najveca zvezda tima. Raso, ucini mi to.

Kada će biti otovren HDBits.org za slanje pozivnica?? Ako može i meni jedna pozivnica za HDBits.org bio bih zahvalan. Mogu "podastrijet" mnogo torent tacker-a i buffer.

Nemam opciju da promenim gornji post...

Scenetime is open for signups for the next 24 hours. They're a general tracker, with TV, movies, games, etc. Approx 65,000 members.

http://www.scenetime.com/

Mozda nije los generalni da se proba, ima seed bonus...

Evo sad sam nasao da ga zovu i "mali IPT" i da je owner isti...
Mali? Možda "nano IPT" pošto je od "velikog" udaljen svetlosnu godinu.;)
Retencija je dno dna, verovatno ne postoji gori tracker po tom kriterijumu.

hvala puno za sceneaccess invite 6 godina sam ga cekao i konacno dobio, sad je na redu passthepopcorn :)

Kada će biti otovren HDBits.org za slanje pozivnica?? Ako može i meni jedna pozivnica za HDBits.org bio bih zahvalan. Mogu "podastrijet" mnogo torent tacker-a i buffer.

Pa uvek je otvoren treba samo 2tb internala njihovih da seedujes 60dana,i skines 1tb downloada da imas ,sto mislim da je super sistem,nije upadnes poskidas na seedbox 2tb i vec si u redu da saljes,vec ako vec dva meseca seed time ostvaris sa tolikom kolicinom filmova,i u redu je da ti daju da pozoves nekoga ko bas zeli invite ili ga poznajes.Mislim da trenutno oko 200 ljudi seeduje toliko pa ima invite da salje.

Poslednja izmena:
Svidja mi se sto vise vrednuju seedtime nego ratio. Stajem I ja u red za hdbits I obecavam da cu za 3-4 meseca steci uslove za deljenje pozivnica I u znak zahvalnosti po tvojoj preporuci podeliti ovde najmanje jednu. Nemam box Ali htpc je 24/7 online na 24/24 Mbs.
Proof pored ostalog Sa SCC, PTP,KG,ILC...

Svidja mi se sto vise vrednuju seedtime nego ratio. Stajem I ja u red za hdbits I obecavam da cu za 3-4 meseca steci uslove za deljenje pozivnica I u znak zahvalnosti po tvojoj preporuci podeliti ovde najmanje jednu. Nemam box Ali htpc je 24/7 online na 24/24 Mbs.
Proof pored ostalog Sa SCC, PTP,KG,ILC...

Kako nisi sa KG vec dobio invite?tamo ako si power user i godinu dana member daju valjda.Ili je tako bilo ranije mozda.Box ti i ne treba njega cak i kaznjavaju na hdb tako sto freeleech racuna full,i slicno.U principu dobro se pravi buffer kad je na seedu dosta stvari svakako:)

Poslednja izmena:
Prvi put sad trazim invite za hdbits, na KG Sam dugo Ali nisam PU, nekako Sam gledao da prvenstveno skidam Sa laksih trakera pa nisam avanzovo. Kad stignem kuci videcu sta mi fali do PU tamo pa cu onda tako. Hvala ti svakako.

Vrh Dno