Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

raja danas bio na fg, full voznja al i pad, razbio sam se kao nikad... sva sreca nista nisam polomio, bar snimci tako vele, glavom sam tresno samo tako da je kaciga puka, lice izdeformisano, rame ne osecam, al da nije bilo kacige ko zna sta bi bilo....

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412284259596.jpg
    uploadfromtaptalk1412284259596.jpg
    1,023.6 KB · Pregleda: 188
Sad ce neko da objasni da kaciga samo smeta ;)

Super si ti prosao, samo kad nisi nista polomio.

Druze, dobro si prosao, pa kako da toliko nastradas?

Jel si ovo na beton pao,bar sa slike koliko mogu da vidim nema zemlje itd,nema gore nego kad ti uleti zemlja i jos zagnoji pa onda čiscenje rane jao...Sva sreca pa ti rame nije ispalo,brz oporavak i samo napred svima se desava...

Pad za prelom ključne kosti. Lepo si se pogulio kao banana :). Za dve nedelje si kao nov i taman bi tada trebao biti nezvanični fruškogorski mtb maraton.

Uf, zelim ti brz oporavak.
Ocu i ja na FG maraton :( U maju po onoj kisi i blatu je bilo haos dobro, bas bih voleo opet da se provozam. Ubija me ova apstinencija, vec 4 meseca nisam seo na bajs :(

Hvala drustvo, pao samna zemlju pri doskoku, dali se meni bajs oteo il sam pedale promasio ne secam se, secam se da sam poleteo i da me drug budi... ubio sam se ko nikad... na urgentnom me odmah snimali sve je ok, samo sto sam se ugruvao i izgrebao, imam previjanja, primio tetanus i lekove... bajs je ok, potrebno centrirati prednji tocak malo je dobio i ppcupao sam crevo od rs reverb sticne i to kod kormana, ja sam to zabio nazad i radi al sporije, mi smo posle pada vozili jos 15-20 km do auta jer smo se spustili ka beocinu i ledincima a auto.nam kod rodica, sve u svemu ok je, drugar je bolje prosao udarac glavon isto pukla kacika i skocni zglob, vako je ok, dok meni rame i lice, uzivo je gore...

Uh to je ozbiljno bas, brz oporavak ti zelim.
Bio si u skoku pa promasio pedale?

Nisam ni ja siguran, dali mi je dajs odlitio il sam pedale promasio il doskok nije bio dobar, niceg se ne secam, sve dok me drug nije poceo dozivati

@zoki Sreća je da si tako dobro prošao. U 9 od 10 takvih slučajeva verovatno bi se završilo mnogo gore. Mada, prelomi mogu da budu i prednost. Kad me udario auto, nisam ništa polomio, ali su sva meka tkiva bila u rasulu i oporavljao sam se godinu dana. Prelom prođe za par nedelja i baš te briga. U svakom slučaju, da se brzo zalečite obojica, a onda skokove prvo vežbajte u pesku, na vodi ili nekom dušeku, gde odma' na Frušku... Btw, to ste se trkali ili se slučajno izmaklo kontroli?

#105 - Novi Sad Tour #3/5 - Surduk i Stari Slankamen
Ko nije bio, treba da pogleda. Apsolutno predivno. S tim da je put od Surduka do Slankamena (5 km) u stanju poodmaklog raspadanja i truljenja. A opet, možda ga je baš zbog toga zanimljivo videti.

@ canejr vozio sam ja tuda par puta znam stazu, jer sam njemu rekao da koci al ja nisam stigao, jer me iznenadilo a znam da je to tu i ***... I to nije bio skok, il rampa, vec staza koja ima nagli bas nagli pad, nije niko pravio takav teren i jednostavno pali, niti smo se trkali il tako nesto vozali se a tuda isli brze...

Zoki cuvaj glavu, i brz oporavak.

Uh Zoki bas lose, mada sreca u nesreci sto si "ispravan" i u komadu. Pazi se i batali te vratolomije. Sercas se onoga sto sam pricao o tehnici padanja? Ako mislis sa time da nastavis, pravac neki judo ili parkour klub pa treniraj.
Imas i srece sto je pri kraju sezona. :) Brz oporavak ti zelim.

Poslednja izmena:
Zato ja kad idem nizbrdo na terenu vozim ko p...a, samo drzim kocnicu :d

Upravo, ja takodje vozim kao baba nizbrdo. Brz oporavak Zoki.

Ja nisam vozio skoro mesec dana, teska upala sinusa. Da stvar bude jos gora, meni je napukla jagodicna kost od udesa pre nekoliko godina i to nije sanirano. Desno oko mi je bukvalno zatvoreno zadnje 3 nedelje. Kraj sezone za mene pre vremena, zimi ne smem ni da popmislim da vozim.

Fenomenalan dan za voznju samo da nema vetra, vetar je mnogo ali mnogo smetao.

Lepo vreme, samo malo okracao dan :D za duge ture, a i slab sa vremenom, planirao od duzih voznji jos do sisevca sa mirzom i wolfom da vozim ali nikako da se uklopim, izgleda ostaje za narednu sezonu, sem ako mirza ne postane gastarbajter :D.

49c18066b70f4bfd97b142ec69499ec4.jpg

57e5eac67959e4c4d73e2ef587a50f22.jpg

a8bbf2200bd8c63b156d7c500aa8c94e.jpg

Mali update točkova :p

Može, u koliko sati?

Može vidimo se kod ade.

Ok, taman da probamo te brze tockove :D
Mozda povedem jos nekog, pusticu ti ujutru poruku.

Nisu brzi ali jesu lagani. Oko kilo i 400g

@Serbian jesi vozao i rebu, kako taj sid radi naspram rebe?

Nisam vozio rebu ali ne bi trebalo da ima rezlike mnogo.

Vrh Dno