Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Ja nisam obraćao pažnju puno, ali skontao sam da mi je slabija malo baterija i tek sad vidim ovo vnogo da kida.

Sad nemam vremena, al aj majke ti vidi jel ima taj proces u disable services, pa javi.

Ja nisam obraćao pažnju puno, ali skontao sam da mi je slabija malo baterija i tek sad vidim ovo vnogo da kida.

Sad nemam vremena, al aj majke ti vidi jel ima taj proces u disable services, pa javi.
Naravno da ima. Ali resenje je kao da se disable-uje service "WearableService" u Google Play Services. :)

Jesi probao?

Jesam, i koliko vidim da je OK sada, da brojka ne raste :d

Ne kontam koja je logika da se pali servis za Android wear kad ti nije ni uključen ni povezan...?

To sam i ja hteo da napišem, stvarno očajno.

Tako sam procitao na nekom forumu da ima veze sa tim.

wake:com.google.android.gms/.auth.be.proximity.authorization.userpresence.UserPresenceService

Ovo i meni jede bateriju, iskljucio sam WearableService ali je i dalje ista situacija kod mene.

Da, da, ni kod mene nije prestalo da radi.

*****ao si me Stjepane ccc :) kako to kod tebe stalo, a kod mene nije.

I kod mene se pojavio taj wakelock.
Mrtvi gugl i njihovi raspali servisi.

I mene upropasti. Ajde malo al 44s, užas! Raspali nexus... :D

uploadfromtaptalk1412344929583.jpg

^ Kod tebe i nije tako lose, meni upaljen 20 minuta, i ide do 9.3%/h.

Evo kako je kod mene.Ako neko sazna resenje neka javi.uploadfromtaptalk1412346707789.jpg

Imam osecaj da sto vise hakujete sa tim programom sve vise imate problema :d
Zato lepo pogasite sve to i uzivate, i nikakvih problema nemate ;)

U pravu ste. Google Services kolje bateriju na sve strane. Ne znam ni sta bi disable-ovao.

Nemam ja problema jedno vreme pa onda nedelju dana uhvati da mi cedi bateriju,a to mrzim.
I na svakom telefonu sam se zezao tako,jedino na iphone nisam :)

Nemam pojma meni se mozda jednom desilo da cedi bateriju i to uvek posle restarta nestane. Ne koristim google now i location reporting off.

Ja nisam dobrih jedno par meseci imao problem. Kad su se masovno žalili pre i skoro je bilo nešto, ja nisam imao. Rekoh hvala Bogu Google je konačno odradio posao. Kad ja to pomislih, eto *******cije od juče/danas...

d9529a5c359f9ffce30c7f1ac16e1dfe.jpg

190 servisa za šta sve im jeb...

Sećam se kad je bilo 29, a bilo je "skoro" možda godinu i nešto dana.

Ugasi bar taj Google backup transport :D

Alo mozda imate stariju verziju GPSa v5 pa nemate problema. Nisam ni ja imao ranije, a sad se masovno zale.

Otkad imam bateriju 3000 mAh sve sam živo popalio što postoji i ne postoji na androidu i opet sastavi 24h uz ne znam kakvo mučenje. :D Ovi google servisi su upleteni i umršeni, ugasiš jedan, ne radi drugi, ili neki treći zakuca i drži wakelock i dok sve to namestiš oni ažuriraju play services i jovo nanovo.

To si u pravu,ali ja otkad imam 3k mah hocu da sastavim 48h uz 5-6h ekrana,a uz ove wakelockove ne moze :D

Onda mnogo hoćeš. :) 4h sot uz 24h on uz lokacije, google now, sinhronizacije, tasker, viper, backup... meni dovoljno.

Kod mene je to sve na off sem auto sync.

Izgleda da je stvarno ok sad kad se disableuje samo UserPresenceService sto i pravi problem. Evo bas pratim nema wakelocka u deep sleepu, niti dok radi tel.

User presence nije ni aktivan proces...

045dd26662a3bfbe380440554bca1329.jpg

Mozda trenutno nije, ali kad treba cedi bateriju. Iskljuci pa probaj, kako nije aktivan kad bas taj service pravi wakelock :d

Nazad
Vrh Dno