A kako da nadjem korisničko ime?
Da odem kod nekog na vrata u komšiluku firme i da ga pitam da mi da korisničko da korisim wifi dok sam na poslu?
Znam i ja da ima SBB wifi ali bez broja ugovora i korisničkog imena ne mogu da ga koristim
A što se tiče ove mape sa SBB sajta u Tirsovoj,Deligradskoj i Pasterovoj nema nigde SBB hot spota a na tim lokacijama provedem najveći deo radnog vremena a to isto spada u centar grada
![]()
S3 Duos kosta manje, a u svemu je bolji. (sem mozda u zvuku, za to nisam siguran, kazu da nije isti audio chip kao u obicnom S3, i naravno velicina ekrana, ali zbog ogromnih bezela, nikako vise ne idem na Sony-a)Alfanutis
Sony T2 dual ima dual sim onakakv kakav treba sa dve karte aktivne u isto vreme.Kako čujem priče da je 1gb malo ja pomislim na stotine miliona telefona proizvedenih sa manje od 1gb koji rade li rade.1gb je sasvim dovoljno više nego dovoljno osim ako očekuješ od telefona da ti meri prtitisak,skida kalorije, kuva kafu i slične besmislice.Sony T2 ima sve što treba samo nema marketing jer da ga ima kao neki drugi telefon bi koštao x2,ne volim da plaćam tuđe marketinške usluge:d
Dobar phablet, jedina zamerka :
Networks
SIM 1: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900 MHz
SIM 1: UMTS HSPA+ 850 (Band V), 900 (Band VIII), 1900 (Band II), 2100 (Band I) MHz
SIM 2: GSM GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 MHz
Nema hspa+ na sim2,mada u odnosu na sve sto ima za tu cenu mnogo dobar
Не знам који подаци се користе за SBB WiFi јер овде (и поред приказа на сајту) не постоји ниједно место осим шоурума. Да није то онај username/password којим се логујеш на портал и мењаш све услуге?U principu, SBB username/pass mozes da pozajmis od nekoga ko ima.
Не знам који подаци се користе за SBB WiFi јер овде (и поред приказа на сајту) не постоји ниједно место осим шоурума.
^ Taj!![]()
Одлично, узми податке од неког комшије па му укључи Убрзај нет 60 (1.700 динара месечно) и HD максимум од 1.890, па ће то да примети када му средином новембра стигне рачун тежи за 3.590 ... а и пола новембра ће да му буде потрошено. Лепо учиш комшије.![]()
Mozes se logovati na UNIFI mrezu besplatno do kraja godine i ako nisi njihov korisnik sa podacima
Username: UNIFI
Password: UNIFI
Mozes se logovati na UNIFI mrezu besplatno do kraja godine i ako nisi njihov korisnik sa podacima
Username: UNIFI
Password: UNIFI
To sam već napisao, ali Unifi hot spot nije isto što i SBB hot spot i ima ih dosta manje. Koliko sam usput primetio.
Apsolutno sam uvek za to da nešto bude što jeftinije, naravno. Ipak, ne bih ovo poskupljenje mogao da nazovem bezobraznim.
Meni licno jedino korisno od svega (sada sam u Boxu) izgleda ovaj najmanji Miks S sa 50% (400 din cena)
ne treba mi veliki paket, a i vecina ljudi mi je mts.
Ionako se preracunavam da li mi se isplati da menjam nesto oko boxa.
Pa nista,ti predji kod drugih operatera,izbor imas,ne vidim zasto potreba da se svima ovde objasni da je to bezobrazluk?
Čisto radi diskusije, šta bi po tebi bila neka tri normalna paketa?
S, M i L - sadržaj i mesečna cena.
ja sam vec od drugih presao kod ovih bas zbog bezobraznih cena
sada vidim da i ovi teraju istu politiku
Vec sam negde opisao:
- Telenor, 4x povecao cene, na 2 godine, od kako je ovde.
- Telenor, isao APP metodom, povecao svima, tokom Optimizacije zarade, paket na veci, po posle "ajde moze nazad", ali dva racuna na veci paketTo je bezobrazno - ako probas, znas da vecina nece da primeti, a ko se zali, nema problema
- VIP... da pricam?
A MTS je samo najavio da za sledece ugovore ne vaze stare tarife. I MTS je bezobrazan? Kako su neki ljudi djubrad, pa ne pocnu od toga sta je vec radjeno od strane "drugacije mreze" i "pilicara", nego je MTS uvek za pljuvanje....
Ima on svojih problema, ali CENA nije jedan od njih!
Armor, nema ekonomskog opravdanja. Ja sam 100% siguran i da TS ima dovoljni novca za 4g. Ovi jeste samo za punjenje dzepova.
Ali zalite se Telenoru koji je sve to poceo odavno, i Telenorovcama koje su to prihvatile.
Твоја мајка може да узме 50% па да за 299,5 има 100 минута. Ако мало троши, ту је припејд.Tako moja majka neće više plaćati 265 din već 599 din, umesto 60 minuta imaće 100 i neće joj više tarifirati na sekundu već na 60 sekundi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari