Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Hehe jeste navalili :)
Eto - peja i RasaNS su se sami javili, a ovo dvoje nemam pojma ni ko su jer sam obrisao poruke ovde ...
Od 5 pozivnica otišlo je 4, a jedna je bila namenjena za marksistu, ali se on nije javio pa i nije u toj priči...
Nemam pojma niti se nešto cimam - kao što sam napisao posle 4 godine stigao mejl kao da se vratim na treker (kao što je napisano par stranica unazad) i kada sam ušao vidim 5 pozivnica :)
Rekoh ajde da podelim i ostatak priče već znate ...

Kako došlo tako i otišlo - ionako sam imao neki mali upload tamo ~ 20-30 gb...
Da je TL već bi bila kuknjava jer tamo imam preko 2TB uploada i najviše ga koristim :)

Poslednja izmena:
Bice da se tu ne radio ni o kakvim cheatu. Danilo je Sa cudjenjem napisao da mu je iako mu je pre vise godina nalog bio banovan zbog neaktivnosti stigao poziv na mail kako je dovrodosao ...na tom starom nalogu, pre nego sto je umro zbog neaktivnosti, on je imao pet pozivnica koje su mu se samim logovanjem vratile ...po trenutnim pravilima na revTT a I posle visegodisnjeg odsustva, on po misljenju nekog stafera ne zasluzuje pravo da raspolaze Tim pozivnicama pa mu to pravo uzima ujedno banujuci pozvane. Videcete da ce ovo biti pravo objasnjenje.

@enraged ti mozda zbog ocuvanja svog novog naloga na benchu moras da se sluzis lazima. To je tvoj problem Ali ti ne dam da zbog toga mene nazivas lazovom ...her nije slucajno bas sve - da imate I isto mibilni, da ste sina dobili u isto vreme, da koristite skracenicu jeb jedini na benchu, da ste neuroticni na isto nacin, da oblikujete recenice na isto nacin, da pravite uste granaticke greske... Opusti se covece, dok budes OK I nas ce voleti uvo sto si napravio novi nalog ;)

Da je TL već bi bila kuknjava jer tamo imam preko 1TB uploada i najviše ga koristim :)

Uh zato je meni krivo sto se nisam logovao dugo na TL jer sam tamo imao jos pre 5 godina par TB-ta a to je po meni naj tracker, za ostale koje nisam posecivao i koji su mi neaktivnocu obrisani me bas briga, neke sam povratio na razano razne nacine, sad samo jos TL i sve 5.

@enraged ti mozda zbog ocuvanja svog novog naloga na benchu moras da se sluzis lazima. To je tvoj problem Ali ti ne dam da zbog toga mene nazivas lazovom ...her nije slucajno bas sve - da imate I isto mibilni, da ste sina dobili u isto vreme, da koristite skracenicu jeb jedini na benchu, da ste neuroticni na isto nacin, da oblikujete recenice na isto nacin, da pravite uste granaticke greske... Opusti se covece, dok budes OK I nas ce voleti uvo sto si napravio novi nalog ;)
Jasno ti je da vise na gluposti i notorne lazi necu tebi a ni nikome odgovarati vec samo na normalne postove, zao mi je sto si imao ocigledno neki nesporazum ili sta vec sa tim ''dusmanom13'' ali to mene ne interesuje i nemoj svoje frustracije prema njemu da upires ka meni.

Poslednja izmena:
Pre će biti da je neko od pozvanih zeznuo stvar pa su ceo invite krug sredili ;)

Uh zato je meni krivo sto se nisam logovao dugo na TL jer sam tamo imao jos pre 5 godina par TB-ta a to je po meni naj tracker, za ostale koje nisam posecivao i koji su mi neaktivnocu obrisani me bas briga, neke sma povratio na rzano razne nacine, sad smao jos TL i sve 5.

Imam 2 pozivnice za TL, ali moraju dobri dokazi posle ovoga sa RevTT :)

Poslednja izmena:
Pre će biti da je neko od pozvanih zeznuo stvar pa su ceo invite krug sredili ;)

Pa postavio sam ih imas na dve strane ispred, a evo ti SS da vidis i brzinu.
i9ay6mW.jpg

Bice da se tu ne radio ni o kakvim cheatu. Danilo je Sa cudjenjem napisao da mu je iako mu je pre vise godina nalog bio banovan zbog neaktivnosti stigao poziv na mail kako je dovrodosao ...na tom starom nalogu, pre nego sto je umro zbog neaktivnosti, on je imao pet pozivnica koje su mu se samim logovanjem vratile ...po trenutnim pravilima na revTT a I posle visegodisnjeg odsustva, on po misljenju nekog stafera ne zasluzuje pravo da raspolaze Tim pozivnicama pa mu to pravo uzima ujedno banujuci pozvane. Videcete da ce ovo biti pravo objasnjenje.

Ovo je vrlo verovatno, slična situacija se desila seizmosu (ako se dobro sećam) kada je meni poslao pozivnicu za HDME, a na tom trackeru je bio neaktivan neko vreme ali tada su banovali samo njega a mene nisu... :D
Srećom uspeo je preko irca da dobije objašnjenje i da ispegla situaciju pa su mu vratili nalog...

Ovo je postala ispovedaonica ovde :)
enraged šalji mejl za TL pa kud puklo da puklo ...

kDLv2fc.jpg

HD Space

F4MAL9V.jpg

Partis

eyR8MSs.jpg

IP Torrents

ResMiz0.jpg

Torrent Day

JSXIKw0.jpg

TorrentHR

5yl8cqb.jpg

Crna berza(za manje od nedelju dana napravljen ratio bio davno clan pa dugo nisam bio ulogovan i izbrisali me inace sam bio clan od 2007 god)

iAbrcJj.jpg

ELite United Crew ili ti EUC

2X1MY5L.jpg

Balkan Elite

Hvala @Danilo poslao sam ti PM.
Ja one druge nisam hteo da stavljam...

Neka ti je vecna slava prijatelju... :)

Je l' si sigurno citirao pravu osobu? :) Izgleda sam malo gluplji danas, pa ne shvatam najbolje poruku. O kakvoj pomoći se priča?

Prijatelju, ne mora da znaci da se tebi obracam ako sam tvoj tekst citirao. Jel mozemo na pivo sad?

Evo od mene sceen-ova,jer nemam ni jedan razlog da cheatujem i slicno,pa nek stoji ovde za proof buduci.

Brokenstones obrisi user name... (ako hoces posto vidim da si link zastitio).

Poslednja izmena:
Na forumima baš to znači - odgovor na nečiji tekst/tvrdnju. :)

Nema veze u svakom slučaju, pozdrav.

zna li neko neki sajt i ima li invite za njega koji ima untouched dvd9 animirane i ovako serije obicne da nije ipt i cartoon chaos te imam?

Zasto kacite ss-ove na kojima se ne vidi ratio ?

Na pola shotova ti je pored nick-a (ajde to razumem) zamracena i dl/ul statistika. Zasto ?

Eeee Raso kako nemas BitMe, mislim da se mozda dva puta delila pozivnica za ovo u ovoj temi

Na pola shotova ti je pored nick-a (ajde to razumem) zamracena i dl/ul statistika. Zasto ?

Statistika da na nekima,ratio se svuda vidi ili ceo ili broj 1.Da je los bilo bi 0.Jedina gde se ne vidi cela je hdb tu je 1.89.Na svim se vidi lepo sve.Samo se n KG ne vidi,jer sam na brzinu pokacio sa nickom.

Poslednja izmena:
Hteo bih da svim starim ucesnicima u ovoj temi dam savet,cuvajte ovu temu kao oci u glavi,pazite ko vam se pridruzuje jer ce vam je neko negativan okrenuti naopacke.Ja sam u poznim godinama i nije vazno koliko cu ucestvovati,vi mladji treba da brinete o tome.Kada sam prvi put usao na ovu temu mislio sam da sam zalutao,mislio sam da govorite neki strani jezik jer nisam nista razumeo.Malo po malo pored vas sam dosta toga naucio i dosta doga dobio.Zato vam savetujem,kada nekoga prepoznate kao losu osobu ne budite meka srca jer ce vam se to obiti o glavu kad tad.U zdravlje i hvala za sve lepe trenutke koje sam proveo pored vas,najbolji ste:)

Nazad
Vrh Dno