Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Za muzičke, tj. waffle, what.cd pokusajte sa tutorialima. Vidite koga nema, skinete negde i uploadujete, takođe aplikacije.

Ne koristim peerguardian i ne dobijam poruku: SocketExceptionermission denied: connect ?

Ovo mi se prvi put događa pa zato pitam. Bilo koji drugi tracker radi OK (IPT, FL, PTP...), samo me je ovde dočekalo na početku da ne mogu ništa da skidam.

Ovo mi se prvi put događa pa zato pitam. Bilo koji drugi tracker radi OK (IPT, FL, PTP...), samo me je ovde dočekalo na početku da ne mogu ništa da skidam.

Meni stoje torrenti na seedu i sve radi normalno. Njihov IP je iz nekog razloga na peer guardian listi, sto mozes procitati i u poruci dobrodoslice, pa savetuju ko ima probleme da odblokira taj IP. Mozda imas nesto drugo sto moze blokirati IP? Znaci nisam expert za taj tracker i ja sam se skoro registrovao...

Ma dobro, nebitno.

Samo sam hteo da probam tracker iz radoznalosti, sada kada imam PTP i jurim AHD ne trebaju mi drugi trackeri (sa strane imam i FL iIPT i to je to).

Hvala u svakom slučaju!

:wave:

Na AHD je zatvoren invite sistem vec odavno.

Znam, ali čekam (ko čeka dočeka :)).

Edit:

Meni stoje torrenti na seedu i sve radi normalno. Njihov IP je iz nekog razloga na peer guardian listi, sto mozes procitati i u poruci dobrodoslice, pa savetuju ko ima probleme da odblokira taj IP. Mozda imas nesto drugo sto moze blokirati IP? Znaci nisam expert za taj tracker i ja sam se skoro registrovao...

Poslao sam poruku stafu i evo odgovora:

Hi,

You need to validate your account, before you are allowed access to torrents.
NB. Check your mail box, or spam folder

Kind Regards

regards Blu-Torrents staff member Gaart

Nisam ni razmišljao o tome :)

Poslednja izmena od urednika:
I kakav im je sadrzaj ? Jel imaju remuxe ?

Ode TozABG u Guru-e,čestitam:happy:

I kakav im je sadrzaj ? Jel imaju remuxe ?

Imaju remuxe ali su skroz slabi po pitanju sadržaja (malo, malo, malo):

screen-shot-2014-10-05-a.png

screen-shot-2014-10-05-a.png

Sada sam izbrojao, ima 45 remuxa, neki su 0/0, ali tracker je nov pa ostaje pitanje kako će se razvijati u budućnosti...

Izvinjavam se što nisam ranije odgovorio...

Je l ti imas ahd i hdt?
Imam,samo na AHD mi sporo ide,mnogo poena treba za upload.Ratio mi je 0,97,najlošiji od svih trackera.Dobijam za seed 400 poena,tako da mi treba 50 dana da menjam za 10GB:mad:

Poslednja izmena:
@Blu-Torrents diskusija

Mislim da Blu-Torrents nije novi tracker, već je tu godinama. Nikada nije postao tracker kojeg je potrebno imati.

Steta sto na PTP nema vise freeleecha. To mu je najveca mana i to sto nema velik broj super kvalitetnih internal 1080p izdanja. Mislim da bi bio najbolji fazon kad bi se spojili FL i PTP.

Poslednja izmena:
Steta sto na PTP nema vise freeleecha. To mu je najveca mana i to sto nema velik broj super kvalitetnih internal 1080p izdanja. Mislim da bi bio najbolji fazon kad bi se spojili FL i PTP.
Eno sada freeleecha na PTP,ako voliš horor;)

Pa PTP ima najbolji freeleech sistem po meni. Na njemu najlakse mozes da nagruvas ratio.

Da, bas me zanimaju dvd filmovi u 2014-oj godini ...
Kazem, na FL je po meni najlogicnije odradjen freeleech sistem, stavljen na ono sto stvarno treba da ostane dugo na seed- i sto ima i kvalitet sa tehnicke strane (internal 1080p i 720p ripovi).

Nisam od onih sto masturbiraju na ratio ss-ove, volim da skinem film i da budem u plusu sa ratiom, ako je ikako moguce. A klase, brojevi i dokazivanja ostavljam mladjim sampionima kojima je to gusht :)

Poslednja izmena:
FileList najbolji tracker ikada :)

Jos kad bi bio na gazelle tipu sajtova kao AHD recimo... Bio bi savrsen. :)

Rumuni, nasa braca :D
Ako neko ima fuxor pozivnicu, neka udeli. Trazim je vec neko vreme.

Nazad
Vrh Dno