Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Postadoh Master na BTN-u, i to je otprilike to, dalje se ne može. Zahtevi su im zaista brutalni:

Total data Need 100.00 TB
Minimum bonus points Need 250,000,000 bonus points
Minimum snatches Need 35000 snatches
Minimum time Need to have been a member for 2 years, 11 months
Total seed time Need to have a total seed time of 250,000 days

Nije ni čudo što ima samo 6 Overlord-ova. Sad mi žao da obrišem ovih 1.5TB što seed-ujem, ali obrisaću, ništa mi ne znači. Da krenem da jurim nešto drugo.

Bravo!!Ja Sam master za tacno nedelju dana I konacno da obrisem 4TB sto seedujem.:)

Čestitke i od mene,vidim da će ekipa sa ove teme imati dosta predstavnika na BTN.Odličan tracker,pre njega nisam ni znao da volim serije:)

BTN je mnogo više od tkz trakera za serije. Svako ko nema, obavezno da nabavi, plus nema ratio, seed par dana je obavezan i to je to. A i sve bitnije emisije zabavno, dokumentarnog... tipa su tu. I nešto starije emisije koje si propustio ranije skidaš sada u punoj brzini. Ja odgledah recimo sve emisije top gira.

I čestitke na napredovanju po klasama na BTU-u. Ja ni do power usera da doguram. Mada hard disk mi je malog kapaciteta za sve moje trakere.

Još 3 pozivnice za RevTT ...

Svaka cast za pozivnice! To je lep share!

Htedoh da pitam za BTN. U cemu je fazon? Treba da se share sto vise GB kontinuirano nekoliko nedelja da bi se sakupili bodovi za power usera? Jel moze neko da navede primer da vidim kako bi se to kalkulisalo. Recimo 50gb share koliko dugo mora da se seeduje da se postane PU? I kada si power user onda se dobijaju i invite i pozivnice za neke druge trackere?

Zar nije BitMeTV najbolji TV treker bio godinama ?
Odakle toliko oduševljenja sa BTN-om trekerom :)

Jeste ako si ziveo pod tracker kamenom poslednje 3-4 godine. :p

Mora da mi je promaklo, uglavnom vidim da je popularan bar kod naših ljudi :)

BitMe TV je pakao za odrzavanje ratia. BTN je bas za nas sa losim uploadom.

Niko nema za BTN ili niko nece da da za isti?

Imam problem sa nekoliko trekera, koji neće da mi se otvaraju, a ne znam da li je do mene ili je svima tako.

Stalno dobijam poruku:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to broadcasthe.net. The OCSP response contains out-of-date information. (Error code: sec_error_ocsp_old_response)

THR me tako zeza već nedelju i preko dana, dok danas istu poruku dobijam i za BTN i Playbits trenutno.

Brisanje keša i kolačića ne pomaže.

Ne znam da li je još neko imao ovakav problem, kao i da li je nešto do mene ili do njih.

https://broadcasthe.net/forums.php?action=viewthread&threadid=18181

The usual things to try for this error are: double-check your computer's time/date/timezone, set the security.ssl.enable_ocsp_stapling preference to false, run a system scan with your anti-virus software, and try accessing the site in safe mode to determine whether it's an issue with your add-ons.

From what i have gathered over this error( i get it too) is that it is a cloud flare related OCSP bug on their end.

Most of you dont see it because Firefox and Chrome apparently have built in work arounds that bypass this. On browsers that do not just circumvent a security error like this such as Palemoon, which is what i use, we continue to see it almost every time we come here.

So its not a BTN error specifically.

If you want to avoid it completely and you are on a gecko based browser, aka firefox, you can go to options > advanced > certificates > validation and uncheck the OCSP option. This isnt the best solution though as any other site that has this error will also be ignored.

Poslednja izmena:
Hvala, dzonihsv! cheers

Samo sam u advanced setting u certificate tabu, pa u validation tabu deštiklirao korišćenje OCSP-a i to je rešilo problem.

Da li da to ostavljam tako ili s vremena na vreme proveravam da li otvara i s uključenim OCSP-om, pa da vratim na staro ako bude radilo?

Poslednja izmena:
Imam problem sa nekoliko trekera, koji neće da mi se otvaraju, a ne znam da li je do mene ili je svima tako.

Stalno dobijam poruku:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to broadcasthe.net. The OCSP response contains out-of-date information. (Error code: sec_error_ocsp_old_response)

THR me tako zeza već nedelju i preko dana, dok danas istu poruku dobijam i za BTN i Playbits trenutno.

Brisanje keša i kolačića ne pomaže.

Ne znam da li je još neko imao ovakav problem, kao i da li je nešto do mene ili do njih.

Sto se tice THR-a radi normalno sve vreme znaci do tebe je, a za BTN ne znam nemam pristup a niko da s eotvori za pozivnicu :(

Sto se tice THR-a radi normalno sve vreme znaci do tebe je, a za BTN ne znam nemam pristup a niko da s eotvori za pozivnicu :(

Ne poštuješ pravila teme, zato ti i niko ne daje pozivnicu. A inače, kao i kod svakog drugog boljeg tracker-a, i na BTN-u važi da onaj ko poziva postaje odgovoran i za pozvanog člana. Nije svako spreman na taj rizik.

Aj da podelim par pozivnica za BTN, znaju se uslovi, member, 6 meseci, par ratio dokaza sa seedtime-om. Treker je smešno lak za održavanje tako da stvarno ne očekujem da neko prekrši pravila. Nemojte mi se javljati ako ste već banovani tamo ili nekom drugom poznatijem trackeru. Jedan član je od mene dobio pozivnicu i bio je banovan u roku od odmah, jer je "poznati trejder", ako se pronalazite u ovome, molim vas da ne tražite pozivnicu. Zadržavam pravo da ne udelim pozivnicu ako mi se ne sviđa vaš nick, imate broj postova deljiv sa 73, rođeni ste u godini pacova, ili bilo kog drugog razloga. Ako ne ispunjavate uslove, a tražite pozivnicu, diskvalifikujete se iz svake naredne ponude. BTN mi je omiljeni treker i neću da izgubim nalog zbog nekog tamo...

Tak9dje nikako registracija nicka istog kao na torrwnt invites i njemu slicnim

Lep gest @daxyco, zaista. Jako vredne i trazene pozivnice delis, sto je za svaku pohvalu.
Takve stvari cine ovu temu jednom od najboljih na ovom, a i ostalim forumima sa srpskog govorng podrucja.
Meni licno nisu interesantne BTN pozivnice, ali cenim da ce dosta forumasa aplicirati i sa osmehom prihvatiti vredne poklone.
Bravo ! :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno