Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

A jel ima neko rešenje za moj gore navedeni "back cover permanent warning" problem ?

Nije mi se dešavalo.

Sad mi stize iz kine poklopac baterije uzeo plavi dobro izgleda i ekstra je nalego cini mi se bolje od fabrike :)

Molio bih nekog ko je u mogucnosti da proveri da li ima problem sa ovog linka: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/413578-s5-screen-issue.html

Konkretno ja sam to primetio tek prekjuce da mi u donjem delu ekrana svetlija slika nego u gornjem delu. Najbolje se primecuje gde je slaba svetlost i to u imeniku i po status baru kada se otvori neka tamna pozadina. Na skroz crnoj se ne primecuje ali na sivoj sasvim je vidljivo. Izgleda da bi moglo na reklamaciju ?

Evo i slike za testiranje:

Ako vam je desni deo slike svetliji od levog kada otvorite sliku u Landscape modu onda je u pitanju isti problem. Primeticete po ovoj sari najlakse. Na monitoru se najnormalnije vidi da su jednake boje, dok je na fonu razlicito :/

I kod mene je tako, mislim da je to kod svih i glupost na koju ne treba obracati paznju

I kod mene je tako, mislim da je to kod svih i glupost na koju ne treba obracati paznju

U tom slucaju voleo bih da mi vise njih to potvrdi da se ne cimam dzabe da jurim garanciju itd. Mozda vecina njih nije ni primetila. Ali mi i dalje deluje kao anomalija jer se na kompu normalno vidi a na fonu razlika u osvetljenju je primetna. Jeste sitnica ali je ipak tu.

U tom slucaju voleo bih da mi vise njih to potvrdi da se ne cimam dzabe da jurim garanciju itd. Mozda vecina njih nije ni primetila. Ali mi i dalje deluje kao anomalija jer se na kompu normalno vidi a na fonu razlika u osvetljenju je primetna. Jeste sitnica ali je ipak tu.
Ista stvar...ja to nisam primetio dok nisam otvorio onu sliku koju si postavio za testiranje...izgleda da su svi s5 telefoni "zarazeni" tim problemom...i ja isto mislim da ne treba obraćati pažnju na to...

Ja danas otisao do poslovnice MT:S-a i prebacio sliku na njihov izlozen S5 da vidim sta ce biti medjutim na njihovom telefonu je sve najnormalnije, slika iz svih uglova i u svim delovima ima istu boju, nema razlike u pozadinskom osvetljenju. Rekli su mi da mogu poslati na reklamaciju ali ne znam sta ce reci u servisu, koliko ce biti raspolozeni za zamenu, + mi je mrsko da cekam toliko bez fona... Znam da je sitnica ali za ovaj novac hocu telefon da nema mana bilo kakve "slicne" vrste.

Najlakse se primecuje u imeniku na 50% osvetljenja kako je desna strana ekrana u landscape modu svetlija od leve, vidi se i po status bar-u takodje.. Jeste to za nijansu ali ne ide mi da flagship telefon ima takvu "glupu" manu.

Poslednja izmena:
Kod mene u imeniku i status baru nema nikakve razlike...sve je istih nijansi ali na onoj slici što si uploadovao ranije se primecuje blaga razlika...svakako ništa meni bitno...

Primetuje se u temnoj prostorii i i na najslabo osvetlenje i kod mene je tako na note 3 dole ljevo na cosku samo na svetloj crni pozadini se peimetuje kad otvoris my files i tako nesto slicno da je vise osvetljen od drugog i ja pa sam mislio samo kod mene je tako i to na note 3 znaci i kod s5 je tako to znaci da je amoled takav :)

Poslednja izmena:
05183ca8d228e580f6e6c97c81b985d7.jpg

Jel uspeo neko od vas da prebaci ovaj default score na Antutu Benchmarku? Ja stizem blizu ali jednako ili preko nikako :) ovo je najbolje što je moj telefon uspeo...doduše sa svim mojim instaliranim aplikacijama...

05183ca8d228e580f6e6c97c81b985d7.jpg

Jel uspeo neko od vas da prebaci ovaj default score na Antutu Benchmarku? Ja stizem blizu ali jednako ili preko nikako :) ovo je najbolje što je moj telefon uspeo...doduše sa svim mojim instaliranim aplikacijama...

Slabo je kod tebe mada su za mene bechmarci potpuno bezvrske inace s5 vadi negde oko 45.000 score ja na moj note 3 vadim 43.000 ali ipak je brzvrska koj ti je firmware

Slabo je kod tebe mada su za mene bechmarci potpuno bezvrske inace s5 vadi negde oko 45.000 score ja na moj note 3 vadim 43.000 ali ipak je brzvrska koj ti je firmware
I bre...toliko? :eek: meni je G900FXXU1ANG8...Kaze da je to najnoviji softver...nema OTA update-a...

I bre...toliko? :eek: meni je G900FXXU1ANG8...Kaze da je to najnoviji softver...nema OTA update-a...

Ja nikad ne cekam ota update kada izadje novi fw od nekoga zemja odma simnujem i flesujem preko odin, inace samsung svakog meseca pusta po jadan novi fw za svoje najbolje modele note 3 s4 s5,ali pak kazem oni bechmarci su totalno bezveze

Ma dobro...rekoh da probam :) ja sam imao s3 dve godine i na njemu sam radio sve i svašta...malo je customROM-ova koje nisam probao :) ali ovde rekoh da sacekam još malo :) da vidim prvo šta može sam pa onda idemo na ono što ja mogu da mu omogućim :)

Ja moj note 3 jos nisam rutovao kako vidim na xda i nema bas nesto dobre romove koji me naterali da ga rutujem tako da cu da pocekam jos neko vreme bitno sam napravio efs backup za svaki slucaj :)

Pametno :) i ja ću sačekati pa će vidimo...

Imam jedno pitanje. Kupio sam s5 g900f, i koliko vidim po FW radi se o CSC koji je namenjem mreži iz Singapura. E sad imam problem jer me zeza signal, koliko mi je dosta njih reklo zbog MT:s-ove kartice i stalnog prebacivanja sa i na 3G. Modem za taj FW i modem za FW Telekoma je naravno drugačiji, verovatno bi to rešilo problem. Da li mogu da flesujem FW za MT:S iako je CSC drugačiji? Hvala

Imam jedno pitanje. Kupio sam s5 g900f, i koliko vidim po FW radi se o CSC koji je namenjem mreži iz Singapura. E sad imam problem jer me zeza signal, koliko mi je dosta njih reklo zbog MT:s-ove kartice i stalnog prebacivanja sa i na 3G. Modem za taj FW i modem za FW Telekoma je naravno drugačiji, verovatno bi to rešilo problem. Da li mogu da flesujem FW za MT:S iako je CSC drugačiji? Hvala
Da da mozes samo pazi da nije postar fw od taj sta ga imas

Vrh Dno