Šta je novo?

Battlefield 4

Prvi bro jje vertikalni, drugi horizontalni. Nastimaj (Hor+ 80)

I FOV nije u procentima vec u stepenima.. ugao gledanja. Npr 80 stepeni.

Evo ti malo objašnjenja za HUD: https://www.youtube.com/watch?v=VkwvN0MvVBE

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne, to je sada samo odnos vertikalnog i horizontalnog jer u nekim igrama imas broj samo za vertikalni a oba se mijenjaju kada povlacis slajder. Do sada je bio samo H broj.

Posle ovog peča čini se da nešto ne dostaje da fali nešto, da li samo ja imam taj čudan osećaj da vojnici koje gledam kao da trče iznad zemlje ??? Vojvnici i vozila kao da ne dodiruju tlo kao da vojnici imaju neke klizaljke na nogama i vozila ko da glajduju po površini :D tako bih nekako otprilike opisao ono što se meni čini. Ne ostavljaju nikakav traga na zemlji, da li je tako bilo u prethodnom peču ili sada igra deluje kao da je ogoljena i da fali tu nekakva realistika, a možda sam samo ja to sve utripovao ;)

Sada mi i ne smeta što su vojnici izgledali da trče ko da su pijani :)

Poslednja izmena:
Ja ne obracam paznju na to sem kako lupam hedove :d

Samo steta sto ce uvek biti (skoro) prazan. Odlicne mape, ping ispod 10...

Vec mesec dana pored svakog servera mi pise "live scoreboard is too busy right now". Je li imao jos neko slican problem? Nervira me sto nemam pojma u kakvu partiju upadam, da li je balansirana, da li je pri pocetku ili pri kraju... Pokusao sam sa reinstalom Battlelog plugina, probao preko firefox-a i Chroma, isto.

i ja imam isti problem za servere na kome ima preko 42 igraca

Da li neko koristi SweetFX u bf4 ili je na drugi način uspeo da namesti SMAA?

Uh ja sam to koristio kada je igra tek izasla. Ali nisam imao nekih problema.. ubaci se klasicno u main folder i to je to.

Našao sam sinoć samo jednu kombinaciju SweetFX + EFX koja radi na x64 Windows 8.1 i sa x64 bf4.exe. Radi super, osim jedne "sitnice" - miš poludi (jittery, zakoči pa krene)

Najveca cast za mene kada ne mogu da se pomire sa tim koliko ih izuvam iz carapica :) , samo ne znam sta sad da radim , ne mogu da se konektujem vise ni na jedan server :)

Untitled.png

Sad igricu mozes samo da bacis, tj samo da igras SP... Jednom banovan zauvek banovan... Ili si stvarno koristio cheat ili si imao nenormalan skor (tipa 60-1), ali okaci macku o rep sto se ove igrice tice :D

Ma kakav cheat , ljubomorna i zavidna stoka bre , neki klinac drzi server znam za pricu , i ranije me je stalno izbacivao sa servera ali eto sta ces .Ma sredicu ja to , bicu opet aktivan.

Kakve veze ima ljubomoran klinac sa PB ? I ne moze te PB banovati na osnovu skora ili slicno. Samo na osnovu skrinova gdje se vidi čit. Niti te moze klinac sa servera banovati kroz PB. Ima li kakav PB kod koji je razlog ?

Ajde molim te objasni mi zasto me je onda banovao ako nisam cheater ?

Smesan si , nisam cheater aman zaman , mislis da bih pisao ovaj post .Ma i ja ****** sto se pravdam .
Evo kakav sam skor imao kada sam banovan .
U222ntitled.png
Jel to za banovanje ?

PB i vlasnik servera nemaju veze. PB ne banuje na osnovu "dobre" statistike. Toga nema za PB. Ima samo detekcija kršenja pravila po skreenovima tako da PB ban nema veze ni sa kojim serverom ili adminom.

Samo koliko ja znam PB daje šifru koja oznacava razlog, npr: wallhack, aimbot, dildo i slicno..

A koliko vidim nisi dobio nikakav kod. Nadji svoj nik na PB sajtu i vidi sta su deklarisali.

Nema me nigde na sajtu .Elem ne mogu vise da igram na tom serveru sa kog su me izbacili , cim udjem pukne , a na ostalim igram bez problema , izgleda da mi je admin lupio zabranu samo na njegovom serveru .

Nema me nigde na sajtu .Elem ne mogu vise da igram na tom serveru sa kog su me izbacili , cim udjem pukne , a na ostalim igram bez problema , izgleda da mi je admin lupio zabranu samo na njegovom serveru .

Ako nisi do sada imao prilike da igraš online BF to je ''normalna'' pojava kada izubijaš admine na tom serveru. To banovanje sa servera mi je poznato još od BF2 gde smo morali često da menjamo servere baš iz tog razloga o kojem ti pričam ili se desi nekakva prozivka pa nas sve koji smo iz istog klana banuje bez objašnjenja, tj znamo mi zašto al eto svi smo dobili bananu.

Nego nešto mi se čini da opet imam bzvz trip da kada pucam u lika tj prvi krenem da pucam zaginem od njega iako sam 100% siguran da moji meci pogadjaju njega, vidim da nakon što ga ubiju posle mene taj lik je imao 96% demidža. Uvek budem kraći za koji procenat, nervirame sve to da li to zavisi od servera gde igram ili od čega mada na tom serveru sam imao odličan pin 38.

Poslednja izmena:
Pa naravno da ce se desavati razmena ubistava kad metak putuje toliko sporo u ovoj igri da mozes avionom da ga preteknes.

Ti opalis, metak putuje putuje, drugi lik opali malo posle tebe, pa ukljucis tu razmenu informacija servera i klienta na obe strane jos nekih 200ms + 200ms i eto ti trade kill.

Da meci putuju kilometar u sekundi mnogo bi se to manje dogadjalo.

Teško dobijam duele 1 na 1 po pravilu gibim nije prob u fps nego u upravo u tome kako je perafilozof napisao. Ali ne kapiram da na nekim serverima gde mi je veći ping meni ide bolje.

Teško dobijam duele 1 na 1 po pravilu gibim nije prob u fps nego u upravo u tome kako je perafilozof napisao. Ali ne kapiram da na nekim serverima gde mi je veći ping meni ide bolje.

Hehe :)

Pa zato sto redje saljes update drugim igracima i oni pucaju tamo gde si bio a ne tamo gde jesi.

"Game disconnected: something went wrong."

Opet se vratila ova greska... Pa majku mu da su dali gomili babuna da naprave ovaj BF bolje bi odradili! Pa da li je moguce ovo vise...

Nazad
Vrh Dno