Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

A, ne, ne. Oko ovakve greške mora da padne krv ili makar pivo. :p

kad se poajvi biće minimu 300 do 400e uz najskupli paket. Realno telefon je precenjen.

Moze RATEL da koci ili da pusta, iPhone nece biti predstavljen dok ga apple prvo ne najavi na svom dogadjaju za srbiju....

Taman 21. Oktobra je sledeci dogadjaj (event) kod Apple-a

Moze RATEL da koci ili da pusta, iPhone nece biti predstavljen dok ga apple prvo ne najavi na svom dogadjaju za srbiju....

Колико је мени познато, још увек није био организован догађај за појединачну земљу. Па чак ни за Кину.

Треба да буде нови догађај за нове ајпедове, када би требали да представе и ретина iMac27, па верујем да ће нас тада уврстити у земље у којима има телефона и AppStore-a.

Ma to su sve nagađanja, koliko je nas samo čekalo septembar i iP događaj da uvrste Srbiju pa ništa, može da bude krajem oktobra a ne mora da znači.

Tema se pretvorila u kolaps.

1000 postova, ništa konkretno, samo se vrtimo u krug: Ratel, Vip, Mts, Telenor, App Store...

Hajde da se svi učesnici u temi (bez uvrede) dogovorimo da niko ne postuje dok se ne zna neka konkretna informacija...

"Kompanija Vip Mobile sinoć je prezentovala dva nova telefona kompanije Epl – ajfon 6 i ajfon 6 Plus." ????
Jel to ona twit prezentzacija u šerpi? :d

kad se poajvi biće minimu 300 do 400e uz najskupli paket. Realno telefon je precenjen.

Vidi se da bas znas, verovatno si izvrsio neku svojstvenu percepciju i odradio medijanu sabrano sa aritmetickom sredinom? Kombinacija G6H12?

Ne znam kako ce se formirati cene ali se iskreno nadam da apple nece dozvoliti da prodje bahatost domacih operatera. Primera radi, S5 u telenoru kosta 95000 bez ugovorne obaveze a preko paketa od 2k mesecno cena je skoro 60k sto je stvarno bezobrazluk, skoro identicno je sa svim ostalim high-end telefonima....

Gledajte Vip sa cenama, manite telenor, oni nikad nisu imali povoljno najvisu klasu telefona.

Ako uleti iphone u srbiju (sto je trenutno fantazija) verovatno ce svi provajderi imati slicne\iste cene iphona uz paket. To sam ti vec pisao u prethodnom postu ali posto nista ne citas da ponovim opet..
Ja i ti u 100 dolara da ce uz 2k din paket biti 500e ? (Nebitno koji je provajder u pitanju)

Poslednja izmena:
Pa ni sad nisu iste cene. Bice najjeftinije u vipu, najskuplje u telenoru, a mts ko zna :d

Nemoj mi dolare, daj euro, on je sad jak, moze i funte :p

Slab sam sa evrima :) moze i u deset domacih crvenih ?

Nije isto prodavati g3 i iphone. Iphone donosi vise troskova( profi servis itd) i vece ugradjivanje jabuke u cenu,mozemo dodati i efekat zemlje srbije na cenu. Sve to gura cenu na gore

Poslednja izmena:
Ma moze :)

Kako nije isto prodavati? Servis ko servis i cena uredjaja je ista. 650e i jedan i drugi.

Ako uleti iphone u srbiju (sto je trenutno fantazija) verovatno ce svi provajderi imati slicne\iste cene iphona uz paket. To sam ti vec pisao u prethodnom postu ali posto nista ne citas da ponovim opet..
Ja i ti u 100 dolara da ce uz 2k din paket biti 500e ? (Nebitno koji je provajder u pitanju)

Па 500е су сви андроид телефони из те класе (барем у МТС-у) уз пакет од 2000дин месечно.

^ Ja stalno pricam o Vipu i tu gledam cene telefona, a on samo potencira telenor. :)

Apple neće dozvoliti bahatost? Kako dozvoljava onda da iPhone na jednom tako velikom tržištu kao što je brazilsko, košta po 1500-2000 dolara? Black market je tamo za iPhone (koje svercuju iz US) organizovan kao za kokain, maltene...

Apple neće dozvoliti bahatost? Kako dozvoljava onda da iPhone na jednom tako velikom tržištu kao što je brazilsko, košta po 1500-2000 dolara? Black market je tamo za iPhone (koje svercuju iz US) organizovan kao za kokain, maltene...

Izgleda sam nesto propustio. Sad videh da je tamo 5s 800 USD na ugovor. Kad malo bolje razmislim, i nisu nasi operateri tako losi :)
.

Što je država veća divljina... A Apple baš zabole dokle god dobiju svoj deo i količinu

Pa to sam ja i napisao u postu gore. Efekat zemlje srbije(divljina) na cenu uredjaja.

nista bice ono ....lepo sam vam govorio a vi se dzabe lozili :)

jesmo odrzali paradu ali odobrenje jos nije proslo :d

Poslednja izmena:
Nemoj bre teoreticaru mnogo da ..... - iPhone u Srbiji uskoro.

iPhone je odavno u Srbiji samo ne preko domacih cellularnih operatera :)

Ajde definisi to "uskoro" pa da znam kada da ti quotujem ovaj post. Evo jel uskoro do kraja godine?

Poslednja izmena:
iPhone je odavno u Srbiji samo ne preko domacih cellularnih operatera :)

Ajde definisi to "uskoro" pa da znam kada da ti quotujem ovaj post. Evo jel uskoro do kraja godine?
Pa je l' ti, brate moj rođeni, čitaš naslove topika, ne? :eek: Što bi moj imenjak kaz'o - "ма, немо се сикираш, ће да буде добро, море!"... ;)

Nazad
Vrh Dno