A, ne, ne. Oko ovakve greške mora da padne krv ili makar pivo.![]()
Moze RATEL da koci ili da pusta, iPhone nece biti predstavljen dok ga apple prvo ne najavi na svom dogadjaju za srbiju....
kad se poajvi biće minimu 300 do 400e uz najskupli paket. Realno telefon je precenjen.
Ako uleti iphone u srbiju (sto je trenutno fantazija) verovatno ce svi provajderi imati slicne\iste cene iphona uz paket. To sam ti vec pisao u prethodnom postu ali posto nista ne citas da ponovim opet..
Ja i ti u 100 dolara da ce uz 2k din paket biti 500e ? (Nebitno koji je provajder u pitanju)
Ponudio sam ti opkladu.. Ja se vise ne bih ovde zadrzavaoMa moze
Kako nije isto prodavati? Servis ko servis i cena uredjaja je ista. 650e i jedan i drugi.
Apple neće dozvoliti bahatost? Kako dozvoljava onda da iPhone na jednom tako velikom tržištu kao što je brazilsko, košta po 1500-2000 dolara? Black market je tamo za iPhone (koje svercuju iz US) organizovan kao za kokain, maltene...
Pa je l' ti, brate moj rođeni, čitaš naslove topika, ne?iPhone je odavno u Srbiji samo ne preko domacih cellularnih operatera
Ajde definisi to "uskoro" pa da znam kada da ti quotujem ovaj post. Evo jel uskoro do kraja godine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari