Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ćao drugari,

Nemam SGS3 i malo znam o njemu, ali moj drug ima i juče mu se desio problem. Ima 16GB interne memorije, nema SD karticu, svi podaci su na internoj. Odjednom su mu se juče obrisale sve slike sa interne memorije. Samo slike, iz svih foldera. Ništa sem slika. Ima CCleaner app, ali inače je koristio i nije mu se to dešavalo. Nije neko ko ne zna šta radi.

Pokrenuo sam dva recovery programa sa PC-a (i konektovao mob), ali Win7 ne vidi internu memoriju fona kao drajv (tipa H:) već kao "Other Devices\i9300" i taj path ne vide programi za vraćanje podataka (Recuva i još jedan). Onda sam hteo da skinem neki Android app koji radi undelete... sve bzvz apps, ništa nisam našao! A i da je bilo, zahtevaju root, dok drugar ništa nije menjao u odnosu na fabrička podešavanja. Takođe znam da sada svako petnjanje sa telefonom ugrožava i prepisuje "obrisane" slike i sve teže i teže ih je vratiti.

- Može li na SGS3 da se uradi root bez fabričkog resetovanja, brisanja svih apps, Titanium Bekapa i cimanja?
- Može li undelete da se uradi bez root-a i iz koje aplikacije?
- Any other hitns? ;)

Hvala! :wave:

- Može li na SGS3 da se uradi root bez fabričkog resetovanja,
- Može li undelete da se uradi bez root-a i iz koje aplikacije?

Hvala! :wave:

1.) Da
2.) NE

Drugi put slike na Cloud.

^ Hvala. Kako najjednosvnije uraditi root bez brisanja podataka i moze li to prosecni korisnik da uradi? ;)

Potraži CF auto root. Jednostavno je, treba ti samo Odin i odgovarajući fajl.

Galaxy S3 (I9300XXELLA) - nece update na 4.3... Zbog cega?

Jesam, kaze da je 4.1.2 zadnja verzija.

Probacu sa Odinom. A jel mogu da flesujem bilo koji firmware (md5 file) ili moram samo iz zemlje koje potice moj fon?

Mozes koji hoces,biraj Evropu i neki koji nije za operatera nego za simfree telefonu. Ja sam uzeo engleski BTU oznaka

Uspeo sam.

Zahvaljujem na pomoci!

Mozes koji hoces,biraj Evropu i neki koji nije za operatera nego za simfree telefonu. Ja sam uzeo engleski BTU oznaka
Da li to znaci da primera radi,mogu da skinem za Svajcarsku firmware,nije sa mreze i radice normalno ?

Da li I vi imate problem da napravite dobru panoramu? Ja nikako da napravim dobru, uvek mi se nesto pomeri.
Na One X-u bez problema sam radio panorame.

Na S3 baš lepo piče panorame. Samo idi lagano i gledaj da ostaneš u onom okviru koji iscrta i to je to. Ako pomeraš telefon levo desno i ne uspevaju ti pokušaj varijantu da ga držiš u mestu i samo rotiraš oko vertikalne ose.

Ja pokusavam da ostanem i to bas polako idem da bi ostao u okviru ali me nesto zezne,uvek neki deo iskoci :)

Drugarica isla na studentsku razmenu i tamo kupila ovaj telefon. Dosla sada kuci i treba da ga otkljucamo za nase mreze. Medjutim telefon uopste nema serijski broj. Niti pozadi ispod baterije, niti na *#06#. Sta joj je ciniti?

Da nije CDMA verzija?

Radio je normalno u Americi. To je neka 4g verzija.

Пробај ово.
Тако сам откључао мој канадски модел. Мислим да само ради на stock rom-u и 4.1.1. Такође кажу да ако си на 4.3 да нема вајде осим да купиш unlock code.
А пробај и овај линк.

Model SCH-I535. Sa Verizon mreze. Ima sim slot naravno. Tamo je radio bez problema. Sada treba da ga otkljucam za nase kartice.

Upravo sam dobio telefon u ruke. Ima IMEI ali ne moze da se otvori sa *#06*. U statusu pise IMEI 9900 0206 1167 324

EDIT: Telefon uopste nije ni bio zakljucan. Samo u meniju treba da se promeni sa CDMA na GSM i sada sve radi bez problema. Serviser joj je ladno vratio telefon i rekao da ne zna da otkljuca ako nema IMEI. Eto kakvi su nam servisi.

Poslednja izmena:
Pa da upravo ono što sam rekao. CDMA verzija ali nisam znao da moze da se prebaci na GSM. Pitanje je da li ce da radi 3G, ja mislim da nece i da si ograničen na 2G.

I edituj post nemoj ostavljati IMEI na forumu.

A na gsmarena piše da uopšte ne radi na GSM mrežama...

Cdma ne moze da radi na nasim mrezama. Ni 2g koliko sam upucen

Vidim javljas da radi. Cudno
Ja sam od rodjaka uzeo jedan telefon cdma je bio i nikako nije mogao ovde da radi.

Poslednja izmena:
Не може cdma да ради никако на gsm. И cdma нема сим картицу. Чудно баш.

Vrlo zanimljivo. Frankenstajn s3. Napravi screenshot tog dela menija, kad je budeš video, pa ostavi ovde, baš me zanima kako izgleda.

Vrh Dno