Šta je novo?

Windows sa flesa

На неким може, на неким не може. Нисам сигуран да разумем шта значи инсталација са плоча.

Ako može da butuje sa fleša, onda može. Ako ne može da butuje sa fleša, onda ne može. Bocni flešku, uđi u BIOS, uđi u boot opcije, pa ako se pojavi opcija za butovanje sa USB-a, onda možeš.

pa zato sto hocu da kupim gigabytovu plocu pa da znam da li da kupujem optiku ili ne

Тако кажи а не да нагађамо коју плочу имаш. Све нове плоче (ваљда не купујеш неку половну и прастару) могу да користе УСБ за инсталацију ОС.

Možda čovek pita jer je čuo da je Gigabyte svojevremeno bio ozloglašen po pitanju boot-a sa USB-a, tj nije radilo. Ne pratim odavno, pa ne znam kakava je situacija sa novijima, ali ja moju GA-MA78GM-S2H koja nije baš prastara ne mogu da nateram da se boot-uje sa USB-a.

Ok, kada kupim ja cu probati, ako nebude moglo samo cu uzeti optiku i gotovo

Ja imam gb plocu imao sam i stariju generaciju obe su podrzavale boot sa usb. Prosto f12 prilikom paljenja i odaberes usb.....

Može 99%. Ova moja iz 2007. butuje sa fleša lagano, a kamoli novija.

meni je gigabajt ploca iz 2007 i bez problema bootujem sa telefona pomocu programa dravedroid tj sa memorijske karice

Windows download tool
Radi i za win 7 i 8. Cd i usb. Na dva klika

ok, mozete li da mi date neki link odakle da skinem win 7 ultimate 64 bit neki noviji ili je bolje da skinem win 8?

Ne program za butovanje, nego ceo sistem koji cu kada skinem da ubacim u fles i instaliram. E sada nzm koji da skinem win 7 ili win8...ako od toga moze link da mi okacite

Nadji na google en_windows_8.1_enterprise_with_update_x64_dvd_4065178.iso

Nece, kada kliknem download izadje mi dole This file is malicious, and Chrome has blocked it.

Nazad
Vrh Dno