Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Telekom ADSL 10/1

Dosta je udaljeno od centrale, tako da nije lose..

Vecina ljudi u mom okruzenje krade net :d
Jako mali broj legalo placa internet uslugu, a ekstremno mali broj ljudi koji placaju uslugu zeli i brzinu preko 100 Mb/s i da za to plati kako je i red. Tako da kad bi dozvolili da sa DODAJ NET dotaknemo 200 Mb/s ne bi pao internet, ne bojte se.

@hedgehog Daj ss parametara veze iz rutera please :)

Zaboravio sam i da pomenem da me je zezao net, pa su morali da smanje DW na 8mb da bi radio kako treba... :p
ruter.jpg

Evo kako radi mobilni internet :D
4cefdc75c4b831c73559752d626eb1b2.jpg

To je na širini kanala od 10MHz (Do 50Mb/s) a mene su izgleda za sada stavili na samo 5MHz (Do 25 Mb/s). Općenito mi je kvart još loše pokriven sa LTE.

Nego kada već imaš LTE speedtest. Jel krenuo LTE i kod vas u Srbiji ili?

To je na širini kanala od 10MHz (Do 50Mb/s) a mene su izgleda za sada stavili na samo 5MHz (Do 25 Mb/s). Općenito mi je kvart još loše pokriven sa LTE.

Nego kada već imaš LTE speedtest. Jel krenuo LTE i kod vas u Srbiji ili?

Jok, ovo je usa.

Ne nego se kace na komsijin wifi na kojem nije stavljena sifra. Ili ako ima sifra, onda je izmuljaju od komse na kvarno i onda se koriste.

Па ја бих дао комшијама да знам да неће да злоупотребе типа педофилија или неки баш баш хитови за шта могу да дођу они у кожним мантилима или стигне пријава. Имам један 10/1 који зврји неискоришћен а и од ових 80/5 трошим 1% па нека још неко троши.
А од ~25 бежичних у комшилуку, ниједна није без заштите.

SBB Silver :)

Ne znam šta se događa sa pingom u poslednje vreme...

3782424427.png
I meni ume ping da bude visok u zadnje vreme, isto sam sbb, ali ne zalim se:d

Ne nego se kace na komsijin wifi na kojem nije stavljena sifra. Ili ako ima sifra, onda je izmuljaju od komse na kvarno i onda se koriste.
Pa to nije kradja Internet-a. Ako neko iz neznanja ili svojevoljno nema sifru, ili mu je sifra ukradena onda je sam kriv za to.

Po tom rezonu je i stajanje na ulici pored nekog kafica kradja Internet-a...? :)

End of OT.

Pozdrav!

Ovo je preko kabla, epc3925, ka SBB serveru.

A ovo je u njihovom prodajnom mestu u Kralja Petra, Wifi preko SGS3, nakačen na sbb wifi zonu dok sam čekao da platim račune.
Screenshot_2014-09-23-19-47-59.png

Vdsl 50/2

Ja prezadovoljan kako radi.

Sattrakt 40/2

VDSl 50/2

Mereno pre minut, ja prezadovoljan za 1900 RSD.

Prilozi

• 107181943.png
    107181943.png
    19 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
Posta net 6/1 1500 din ugovor na 1god.

Poslednja izmena:
Izgleda da vikendom imamo veci download :)

Mad Net, 3/0.5

Ono tamo kod njih pise
Happy Hour (od 23h do 08h, svakog dana, +1 Mbps downloada)
Kako to kod tebe sljaka i u toku dana, nek ostane tajna :d

Ko zna :D Tako je isto bilo prosle nedelje, tj. prosli vikend.

Mega Box

3820211955.png

Ja sam puž prema vama

fd182a0229ef4b4bacd37724d22915c0.jpg

Prepaid Telstra 4G na mobilnom tel a brzina testirana na lokalnoj plaži u Australiji.

Vrh Dno