Šta je novo?

LG G2

Instaliraj Nova launcher, podešavanja-desktop-scroll indicator-none. Možda ima i u stock launcher-u da se isključi.

Znam za nova launcher, ali mi se vise svidja ovaj u G3 romu. Sve sam prerovio, izgleda da ne moze da skloni. Koliko nepotrebno, kao da ja ne znam na kom sam ekranu nego tackice moraju da mi pokazu. bezvze. Hvala ti u svakom slucaju.

To ti je zato što nismo na listi zemalja koje mogu da kupuju aplikacije ...
Obrišeš data za PlayStore i G3 tweakbox, uključiš tunnelbear na usa i odeš na playstore i posle možeš u tweakbox aplikaciju ...
A šta konkretno ima što koristiš u okviru te aplikacije ?
Ja sam gledao i ne vidim neke interesantne opcije :)
Ima dosta prakticnih sitnica. Evo otprilike sta sam ja popalio sto mi se svidja:
* mozes da stavis vise dugmica na navigation bar i ubacis menu dugme, sto je meni brze za upotrebu nego da duze drzim recent.
* podesavanja status bara
* na ring padu mozes staviti do pet aplikacija
* u recent moze da se doda koliko je rama zauzeto
* sakrije slajdere u notification baru i moze da ih pokaze na kratko drzanje zupcanika
* promena teksta provajdera
* na lock screen-u cim ukucas lozinku odmah otkljucava telefon, bez pritiska na ok
* automatsko snimanje razgovora ili na dugme (ne trebaju ti druge aplikacije)
* call history moze da bude glavni tab kada ides na slusalicu
* ukloni onaj dosadni prozorcic za airplane mod
* iskljuci zvuk kada se slika
* rotaciju ekrana zadrzi u polozaju u kome si je iskljucio
* podesio sam da mi na Vol Up dugme pali fles umesto notesa...
:-D

Koja je uopšte procedura za kupovinu sa neta. Jel se to u banci otvara neki poseban račun za kupovinu internetom? Nisam nikada to radio?

Danilov pa ovo sve već ima na G3 romu, a što se tiče status bara xposed ima brdo aplikacija :)

Ja sam pre kupio onu G2 xposed aplikaciju samo zbog immersive izgleda, sve ostalo je već bilo dostupno :)

Danilov pa ovo sve već ima na G3 romu, a što se tiče status bara xposed ima brdo aplikacija :)

Ja sam pre kupio onu G2 xposed aplikaciju samo zbog immersive izgleda, sve ostalo je već bilo dostupno :)
Znam da rom ima sve to ali ovo malo menja nacin koriscenja sa svim tim, malo ubrzava upotrebu i dodaje jos koju sitnicu. Ne koristim ga samo zbog status bara. :)

Ovo ti je tema na forumu za kupovinu aplikacija:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?263883-Kako-kupovati-aplikacije-na-Android-Marketu

Moraš imati račun u banci. Ja sam prvo za kupovinu koristio kreditnu karticu a skoro sam uzeo internet karticu.
Мислим да не мораш. Само тражиш интернет картицу. Чини ми се да је само потребна лична карта тако да може и малолетник да извади картицу. Треба проверити.

Мислим да не мораш. Само тражиш интернет картицу. Чини ми се да је само потребна лична карта тако да може и малолетник да извади картицу. Треба проверити.
Internet kartica ti je vezana uz devizni racun koji ti otvore i na kome ti stoje pare za kupovinu.
Ali to je diskusija za temu onog linka. :)

4qluy4

sta da uradim da mi bude ovako gore koliko mi skida trenutno sa neta?

http://prntscr.com/4qluy4

Poslednja izmena:
Internet kartica ti je vezana uz devizni racun koji ti otvore i na kome ti stoje pare za kupovinu.
Ali to je diskusija za temu onog linka. :)
Одмах ћу те демантовати,
ниси у праву. :D

Интернет картица је динарска и не треба ти никакав претходни рачун у банци. Дођеш уплатиш кад хоћеш колико хоћеш динара и то ти је то што можеш да трошиш. Не вуче са неког другог рачуна. Барем је овако за Visa internet Комерцијалне банке.

Ljudi baterija vreči kao nekad na CloudyPro v1.2 romu sa ovom v2.0 G3 verzijom :banana:
Sve radi perfektno, bukvalno ceo rom bez greške (osim što quickremote nema sve uređaje kao na g2 stock kitketu, ali i to se zameni sa ovim - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=en)

Juče uz maksimalno maltretiranje da bi video kako radi v2.0 i upaljen fejs + msg, viber,skajp, google+ izvukao ove rezultate...
Doduše veći deo je bio na wifi-u ali opet odlično drži baterija ...

screenshot2014-09-25-07-.png
screenshot2014-09-25-07-.png

Danas nisam mnogo ni čačkao telefon - 1h screen on, a baterija 93% ...
Uz neko normalno korišćenje lagano 2 dana traje baterija ...

Danilo, da li ti je telefon na artu i ako jeste, koje navbar(L) koristiš (pošto ove koje imam još ne rade na G3 v.2.0)?

Juče sam instalirao G3 2.0. Sad sam primetio da u kameri ne mogu da uključim blic na automatski, jednostavno je oznaka zatamnjena i ne reaguje na dodir. Kad prebacim na prednju kameru, slika je umanjena (nju i ne koristim, tako da je sve jedno) Inače, ovako je sve isto kao na 1.3, ne vidim nikakvu razliku.

Juče sam instalirao G3 2.0. Sad sam primetio da u kameri ne mogu da uključim blic na automatski, jednostavno je oznaka zatamnjena i ne reaguje na dodir. Kad prebacim na prednju kameru, slika je umanjena (nju i ne koristim, tako da je sve jedno) Inače, ovako je sve isto kao na 1.3, ne vidim nikakvu razliku.
Probaj da stavis "mode" na "auto".

Meni danas svaki put posle otkljucavanja odradi redraw launchera,ne znam sta mu bi. Stavio sam lepo novu,ne znam samo sto to nisam ranije uradio :)
Cloudy G3 2.0

Nakon vremena stabilnosti stvari malo dosade pa sam stavio temasekov cm11. Sve to fino. Vratio na cloudyg3. Idem malo na bruce i dori kernel. Zapravo sve fino radi. Kad ovako sve leti na pogonu onda dosadi malo jel :)

Nakon vremena stabilnosti stvari malo dosade pa sam stavio temasekov cm11. Sve to fino. Vratio na cloudyg3. Idem malo na bruce i dori kernel. Zapravo sve fino radi. Kad ovako sve leti na pogonu onda dosadi malo jel :)
Kad smo kod aospa. Jesi probao dorinov kernel na aosp-u? Vidim da su portovali za više romova al nemam vremena da se igram.

Vrh Dno