Šta je novo?

LG G2

Imaš u temi za šta je koji... i za zvuk u toku razgovora, spikerfon...

Pa hebem li ga, imam ga odavno, meni se cinilo kao da je godinu ipo :)

Kupio sam ga preko oglasa, tajvanac. Cudi me da se to pojavilo posle toliko vremena. Do pre neki dan nista. Vidi se samo na beloj pozadini.

To je do temperature, ona ne uzrok zutih fleka. Da nisi kucao one kodove za fluidnost :D

Planiram da instaliram G3 2.0 na stock-u sam KK 20c, odradio sam root i instalaciju recovery-ja TWRP po tutorijalu sa prve strane pa me zanima da li treba da se uradi samo full wipe kao što piše na xda i da li treba da se instalira pre ili posle instalacije rom-a neki kernel?

Planiram da instaliram G3 2.0 na stock-u sam KK 20c, odradio sam root i instalaciju recovery-ja TWRP po tutorijalu sa prve strane pa me zanima da li treba da se uradi samo full wipe kao što piše na xda i da li treba da se instalira pre ili posle instalacije rom-a neki kernel?

Najbolje cistu instalaciju. Rom ti sam po sebi sadrzi kernel, jedino ako ti neki drugi vise odgovara pa ga flesuj ako hoces nakon inst roma.

Stavi zadnji TWRP 2.8.0.1 i instaliraj rom, kernel ti je već tu i ne treba ništa da diraš ...

Flesovao sam poslednji twrp,nego jel treba da se formatira storage?

Prvo prebaci sve što ti treba na računar (DCIM, Pictures) prebaci rom na telefon i formatiraj (Dalvik, Cache, System & Data) - ukratko sve sem internal.
Flešuj i posle instalacije odradi jedan factory reset iz rikaverija da to lepo legne :)

Znaci da ne brisem internal storage pre nego sto kopiram rom?

Ti kopiras prvo rom na telefon, odes u TWRP pa wipe i selektujes sve sem internal da formatira, restartujes u twrp rikaveri, ideš install i nađeš zip...
Dalje prati samo - vrlo je lako ;)

Ovo sve ti se nalazi u ADVANCED WIPE, a možeš i format data da odradiš ako si prebacio na komp važne stvari ...

Ukratko sve sem internal storage ;)

Poslednja izmena:
Kad flashujes ROM ne diras internal storage. "ukratko sve sem internal" - Citiram Danila. I u op svakog custom roma videćeš da niko ne preporučuje brisanje internal storage.

A jos jedno pitanjce,jel nece da smeta to sto su mi ostali na internal storage u folderu android/obb fajlovi za neke krekovane igrice?

Neće. Ako me i ovde nisu pretekli već u odgovoru. ☺
Koristi li ko dorija na novom g3? Kakvi su utisci, nisam nesto oduševljen baterijom na default cloudy kernelu. doduše treba tek da legne kako valja.

Neće. Ako me i ovde nisu pretekli već u odgovoru. ☺
Koristi li ko dorija na novom g3? Kakvi su utisci, nisam nesto oduševljen baterijom na default cloudy kernelu. doduše treba tek da legne kako valja.

Probao sam ja poslednji, sve fercera ok, medjutim, svi sagovornici su mi se žalili sa čuju svoj eho. Odmah sam se vratio na cloudy Kernel .
Mrzelo me da cackam u stweaksu gainove. Kod mene nesto u tom smislu ne sarađuju dobro dorimanx i cloudy G3 v2.0. Na CloudyStock mi je dorimanx radio odlično.

Poslednja izmena:
Nakon instalacije g3 2.0 roma difoltna kamera kad je ukljucis aktivira samo prednju kameru bez ikakvih podesavanja. Posle instalacije iz twrp camere 4.0 izbacuje gresku pri ulasku u kameru. Koji je postupak instalacije kamere?

Imam g3 1.2, jesu li ispraljeni problemi koji su bili u 1.2: kamera, wi-fi hotspot, chromecast i ne znam je li bilo ješ nešto?

Probaj, skini nekiliko, prebaci na fon, wipe posle svakog, vidi sa kojim ti najbolje leži. Probaj i sluške sa muzikom na svakom kada ubaciš, videćeš odmah razliku.
Kod mene je
I would recommend 63/19 for iPhone like sound. Or 64/20 for loud sound, without distortion.

Poslednja izmena:
Ljudi baterija vreči kao nekad na CloudyPro v1.2 romu sa ovom v2.0 G3 verzijom :banana:
Sve radi perfektno, bukvalno ceo rom bez greške (osim što quickremote nema sve uređaje kao na g2 stock kitketu, ali i to se zameni sa ovim - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=en)

Juče uz maksimalno maltretiranje da bi video kako radi v2.0 i upaljen fejs + msg, viber,skajp, google+ izvukao ove rezultate...
Doduše veći deo je bio na wifi-u ali opet odlično drži baterija ...

screenshot2014-09-25-07-.png
screenshot2014-09-25-07-.png

Danas nisam mnogo ni čačkao telefon - 1h screen on, a baterija 93% ...
Uz neko normalno korišćenje lagano 2 dana traje baterija ...

Poslednja izmena:
Odlično, stvarno nemam zamerke ;)
Baterija trenutno na 92% - estimated time remaining 85 sati i 20 min...

Displej i juče i danas na 65% + su ovi rezultati bez korišćenja Greenify aplikacije :)

Čist G3 rom i njegov kernel.

Poslednja izmena:
Eto kud si morao stavljati to sve me vise vuce da ga opet stavim. Trenutno sam na 20f i bruce kernelu ali vjerojatno cu se opet vratit na G3 rom jer kompletniji je stvarno sto je je. Znaci bez greenify pa super stvarno nema sta.
Btw. Imas poruku.

neko problem sa g3 twealbox-om? Imam kupljeno a malopre mi se vratilo na free i kada klilnem na get full pukne aplikacija. Brisao instalirao ponovo nista ne vredi..:-( :-(

To ti je zato što nismo na listi zemalja koje mogu da kupuju aplikacije ...
Obrišeš data za PlayStore i G3 tweakbox, uključiš tunnelbear na usa i odeš na playstore i posle možeš u tweakbox aplikaciju ...
A šta konkretno ima što koristiš u okviru te aplikacije ?
Ja sam gledao i ne vidim neke interesantne opcije :)

Nazad
Vrh Dno