Šta si koristio od ROM-ova , kernela?Pa hebem li ga, imam ga odavno, meni se cinilo kao da je godinu ipo
Kupio sam ga preko oglasa, tajvanac. Cudi me da se to pojavilo posle toliko vremena. Do pre neki dan nista. Vidi se samo na beloj pozadini.
Planiram da instaliram G3 2.0 na stock-u sam KK 20c, odradio sam root i instalaciju recovery-ja TWRP po tutorijalu sa prve strane pa me zanima da li treba da se uradi samo full wipe kao što piše na xda i da li treba da se instalira pre ili posle instalacije rom-a neki kernel?
Planiram da instaliram G3 2.0 na stock-u sam KK 20c, odradio sam root i instalaciju recovery-ja TWRP po tutorijalu sa prve strane pa me zanima da li treba da se uradi samo full wipe kao što piše na xda i da li treba da se instalira pre ili posle instalacije rom-a neki kernel?
Neće. Ako me i ovde nisu pretekli već u odgovoru. ☺
Koristi li ko dorija na novom g3? Kakvi su utisci, nisam nesto oduševljen baterijom na default cloudy kernelu. doduše treba tek da legne kako valja.
Ma jok. Koristim cloudy romove od početka..To je do temperature, ona ne uzrok zutih fleka. Da nisi kucao one kodove za fluidnost![]()
Sve radi kako trebaImam g3 1.2, jesu li ispraljeni problemi koji su bili u 1.2: kamera, wi-fi hotspot, chromecast i ne znam je li bilo ješ nešto?
Instaliraj kameru iz prvog posta kao apk, to je 3.2.0 verzija, ili skini odavde ovu i instaliraj je: https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712472353 , to je najnovija verzija, 5.1.2Nakon instalacije g3 2.0 roma difoltna kamera kad je ukljucis aktivira samo prednju kameru bez ikakvih podesavanja. Posle instalacije iz twrp camere 4.0 izbacuje gresku pri ulasku u kameru. Koji je postupak instalacije kamere?
Pretpostavljam da je za razgovor Headphone.Koji preporučuješ, vidim da ima čak do 6820. Jel to znači i da je najkvalitetniji zvuk ili samo najjači?Imaš u temi za šta je koji... i za zvuk u toku razgovora, spikerfon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari