Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Mi3 ima GG3. :)

Poslednja izmena:
Ajd, da pitam ovde, da li isplati ici na MI3 posle MI2?

Evo pojavio se MIUI KXDMIBH32.0 apdejt, težak 255 MB. Po changelog-u ispravlja dosta stvari.

Trenutno se skida, pa ćemo videti.

Zavisi sta ocekujes...po meni da. Veci ekran, primetno bolja kamera, jaci procesor, podjednako ako ne i malo bolji kvalitet izrade..
Hvala.
Meni je kamera i na ovom dobra, ako je na mi3 bolja onda je za mene super.
videt cu sta cu, da li na xiaomi ponovo, ako neko kupi ovaj moj , pa da se snadjem sa lobom. :)

Ja i dalje tvrdim da nema GG/1.2.3. :) Dokazano u koriscenju. U dzepu sa kljucevima prvi dan i odmah neke mikro resice ... to na GG ne moze da se desi. End of story :)

Kako je stanje sa memorijom ova 16GB varijanta. Koliko je slobodno? na internoj a koliko na sistemskoj

Ja i dalje tvrdim da nema GG/1.2.3. :) Dokazano u koriscenju. U dzepu sa kljucevima prvi dan i odmah neke mikro resice ... to na GG ne moze da se desi. End of story :)
Ne mora da znaci ja sam G3 koji 100% ima gg3 od prvog dana nosio u kožnoj futroli i posle 5 dana primetio liniju , takođe Samsung tab
S koji sada koristim klinac je uspeo da zagrebe svojim nokticem dok je igrao fruit ninja , a Mi3 nosim 2 nedelje bez zaštite i nema ni tačkice.
Ali za svaki slučaj danas stiglo
a96f5b0a5816a2d6f5f82dd68d4cf7bf.jpg

Poslednja izmena:
Dosta je to memorije. :) ja imam MI2 32GB i uvek imam preko 25GB slobodne. Skoro nista ne drzim na telefonu, tako da meni bi odgovarala 16gb verzija :) ali sam u dilemi ne znam da li da uzmem mi3 ili mi4 od ovog prodavca iz NS, jest da je 100eur razlika u ceni

Ali za svaki slučaj danas stiglo...

Ja sam poručio obične mat folije. Stari HTC sam folijom uspeo da sačuvam od ogrebotina bez problema, ali mi ovo deluje zanimljivo.

Pretpostavljam da se postavlja kao i folija, ali daj detaljnije utiske. Kakvo je naleganje na ekran i kakva je obrada po ivicama? Da li se primeti nakon postavljanja, kako radi touch kroz staklo, razlika u slici, i daj neke zamerke, ako ih imaš.

Uzeo si sa sa eBay.uk?

Kakav je zvuk na Mi3? Sve testove koje sam uspeo da nadjem za isti, pokazuju nizi kvalitet zvuka vise preko zvucnika, nego preko slusalica mada navodno ni na slusalicama nije sjajan bas?

Ja sam poručio obične mat folije. Stari HTC sam folijom uspeo da sačuvam od ogrebotina bez problema, ali mi ovo deluje zanimljivo.

Pretpostavljam da se postavlja kao i folija, ali daj detaljnije utiske. Kakvo je naleganje na ekran i kakva je obrada po ivicama? Da li se primeti nakon postavljanja, kako radi touch kroz staklo, razlika u slici, i daj neke zamerke, ako ih imaš.

Uzeo si sa sa eBay.uk?
Pazi kada jednom probaš tempered glass zaboraviš na bilo kakve folije osećaj je bolje nego kada ga koristiš bez bilo kakve zaštite pošto neostaju ni tragovi prstiju baloncica nema može da ti zalepi i malo dete.
Naručio sam sa eBay-a stiglo za 3 dana

Kakav je zvuk na Mi3? Sve testove koje sam uspeo da nadjem za isti, pokazuju nizi kvalitet zvuka vise preko zvucnika, nego preko slusalica mada navodno ni na slusalicama nije sjajan bas?
Postavio sam identicno pitanje jednom clanu foruma, uz prethodnu konstataciju da nisam audiofil, i covek mi rece da je zvuk preko xiaomi piston 2 slusalica odlican.

Dosta je to memorije. :) ja imam MI2 32GB i uvek imam preko 25GB slobodne. Skoro nista ne drzim na telefonu, tako da meni bi odgovarala 16gb verzija :) ali sam u dilemi ne znam da li da uzmem mi3 ili mi4 od ovog prodavca iz NS, jest da je 100eur razlika u ceni

Gde nadje mi4 kad ga nigde nevideh na KP-u?

Pazi kada jednom probaš tempered glass zaboraviš na bilo kakve folije osećaj je bolje nego kada ga koristiš bez bilo kakve zaštite pošto neostaju ni tragovi prstiju baloncica nema može da ti zalepi i malo dete.
Naručio sam sa eBay-a stiglo za 3 dana

Odlično ako je tako, poručiću i ja od ponedeljka. Hvala na brzom odgovoru.

Da to je taj, kod kojeg se porucuje, iz NS je covek, a isto je i pisao ovde na temi.
Nije lossa cena za mi4 16gb 350eur, caka se oko dve nedelje. Kaze da nece da narucuje pa da mu telefoni stoje.

Znam ko je. Jer je sestra kod njega kupila Samsung Note 2. Ceka se i na Z3.

Poslednja izmena:
Ko zna, mozda je jeftinije preko njega , nego da sam cekas porudzbinu, mozda on ima neke protekcije na carini

Pa naravno da ima. Cenim da ne placa carinu. Drugacije ne bi mogao da zaradi. Ali mislim da njima u ns jedna grupa ljudi svima prodaje telefone pa posle oni preprodaju dalje,naravno sa ugradjivanjem u cenu

Verovatno, da ima neka sema. Znam jedino ako se naruci u neku EU zemlju se ne placa carina, vec samo poez od nekih max 10%.

Zar porez ne zavisi od države gde se uvozi (npr. Nemačka 19%, Švedska 25%, Austrija 20%...)?

Da ali, posto to podpada pod tehniku, onda valjda ima neki manji porez.

Teško :):)
Kupovao sam u Austriji i Švedskoj neku sitnu tehničku robu (medija plejer, eksterni hdd i sl.). Na fiskalnom je bila "normalna" PDV stopa.

Stvarno ne znam, da li je na svu tehniku isti pdv, ali ja znam da sam u FR za xiaomi koji sam naruci platio 15% pdv, inace je 20%

Poslednja izmena:
Malo sutra, haha :D NIje ovo ip6

Vrh Dno