Šta je novo?

Bench forum usporen?

Meni isto tako ponekad u otvori u sekundi a nekad cekam i po 15-20

Kod mene sad bolje radi, ali još uek nije to to :)

Код мене никад није успоравао, можда је проблем у банерима, рекламама и сличном ... нисам сигуран да ли је укључен ABP или нешто слично али све ради нормално. Можда касније пробам како је на Пенџерима.

Kod mene uzasno radi, bas dugo ucitava, izbaci me sa stranice kad hocu da postujem...

u zadnjih nedelju dve ,katastrofa,sta se desava sa ovim sajtom ???
preko tapatalka uzas,preko kompa isto tako,povremeno blesne i opet isto ,to se pre nije desavalo,ima li nekoga odgovora od vlasnika,admina itd,zasto se ovo desava

Od danas i kod mene ćao, isto je i kuci i na poslu, mada siguran sam da znaju momci sta je i da rade na tome, uostalom Vucic zna da odabere tim i siguran sam da su pravi ljudi na pravim mestima

:d

U ovom zlu ima i nesto dobro: valjda ce ovih nekoliko nolifera da promole nos napolje po ovakvom suncu i mozda, mozda nadju neku ribu uživo za chat, a mi malo da odmorimo :cool:

Код мене никад није успоравао, можда је проблем у банерима, рекламама и сличном ... нисам сигуран да ли је укључен ABP или нешто слично али све ради нормално. Можда касније пробам како је на Пенџерима.

Baš je čudno da toliko nas ima problem, a da ti nemaš. Zar nije čudno? Koliko te plaćaju? :D

Ко, шефови ... овај, газде форума? Ма мало.

Ајде да пробам из Пенџера за неки минут, можда је линух избачен из приче о успорењу. ;)

Jel vam radi sada bolje? Restartovan je server danas, meni sad radi lepo.

Radi ok, bar za sada :)

Ja nikakvo usporenje nisam osetio ni pre resetovanja a ni sad nikakvo ubrzanje. :) Kako je bilo, tako je i sad. :)

mnogo bolje je sada...mada ne bi bilo loše da je još malo brži....

Poslednja izmena:
Bilo je prethodnih dana problema sa brzinom otvaranja tema (preko TT-a). Sada je sve ok.

I ja mogu da kazem dobro je, ali videcemo kad dodje najvise korisnika tako od 1 do 3 i onda uvece oko 6. Samo da ga ne ureknemo :d

I meni je danas ok

Novi server! :D

Sta se desava sa satom na forumu? Prikazuje vreme dva sata unazad.

A u profilu mi ne prihvata kada stavim GMT+1 ili GMT+2, odnosno bilo koju vremensku zonu.

Ovaj problem mi je od jutros kad sam dosao usao na forum.

Poslednja izmena:
Sta se desava sa satom na forumu? Prikazuje vreme dva sata unazad.

A u profilu mi ne prihvata kada stavim GMT+1 ili GMT+2, odnosno bilo koju vremensku zonu.

Ovaj problem mi je od jutros kad sam dosao usao na forum.
Stavi jezik na srpski.

Poslednja izmena:
Sajt je prebačen na novi server, forum isto uskoro. Trenutno svi vide sajt na starom serveru koji počinje sa adresom 95.211. kada se kuca ping www.benchmark.rs. Sutra pokušajte da pingujete sajt i ako vidite 5.79.65.132 onda znate da je u pitanju novi server.

edit:

Evo i foruma na novom serveru, ostavljajte utiske kako vam sad radi :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno