Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kome nije jasan South Park nova epizoda.

Redskins je njihov tim američkog fudbala, koji se našao pod vatrom zbog imena crvenokožci, koji je uvredljiv za američke domoroce, mislim da je termin Indijanci jednako uvredljiv, jer su promašili Indiju.
Vlasnik tog tima je odbio da menja ime i logo, jer ime dugo imaju, i predstavlja brend. Cartman kad ovaj dođe da ga moli, se upravo ponaša prema njemu kao što se on ponašao kad mu je traženo.
Kickstarter deo valjda svi znaju. Tu se daju pare za projekte, i u zadnje vreme je bilo dosta primera zloupotrebe, gde uopšte nisu ni imali nameru da urade, nego samo da uzmu pare.
Onda se opet vraćamo na njihovu ligu. Gde je jedan od igrača prebio svoju verenicu da se onesvestila u liftu, a zatim je vukao kroz hol. NFL, ga je sankcionisao tri utakmice ili tako nešto. A i to je bilo posle medijskog pritiska. Pa su onda objavili snimak unutar lifta, gde se vidi kako je tuče. Pa su ga na kraju mislim suspendovali na neodređeno. Da bi posle par dana izašlo da je drugi igrač tukao svoje dete štapom. Gde je pola medija ga branilo, druga napadala. Cela epizoda je sa referencama na to. I vidim kako bi svima koji nemaju pojma o tome prešlo preko glave.
A na pola epizode sam.

^Ray Rice...
Comedy Central je poceo da sve centrira ka Americi, tj. njihovom trzistu, i da prate samo unutrasnje teme. NFL je nesto sto verovatno ni 1% nas ne kapira, kamoli prosecan gradjanin (mislim da je ovo najudaljenija tema nama).
Ne bih rekao da je tako mali broj ljubitelja NFL-a 🙂

NFL je zanimljiva igra ali ja sam prestao da je gledam zbog ono US patriotskog ****** koje non stop provejava.
Takodje tu moze da se vidi sve najgore sto cini Ameriku: nasilnistvo, obmane, podilazenje najnizim ukusima i porivima ali opet sve nekako upakovano kroz biblijske psalme, hiperhiperhiper komercijalizacija i konzumerizam,
nekakvo vitestvo gde je sasvim OK da osakatis coveka da bi dosao do lopte, cas dizu nekog u nebesa pa onda brisu patos s njim...
Da se razumemo toga ima svuda ali u NFL-u je to jedno 10x izrazenije nego bilo gde

Kome nije jasan South Park nova epizoda.
Previse ce se razliti ova tema u smor informacije, ako budemo objasnili tako epizode bilo koje serije koje imaju previse unutrasnje teme Amerike.
A i ako trebas objasniti komediju nekome, ubija se poenta 🙂
Ali cisto da se neke stvari dodaju:

Redskins je njihov tim američkog fudbala, koji se našao pod vatrom zbog imena crvenokožci, koji je uvredljiv za američke domoroce, mislim da je termin Indijanci jednako uvredljiv, jer su promašili Indiju.
Indians oni i ne koriste skoro uopste za Indijanac; to rade mozda skinheadsi i ljudi koji generalno ne znaju uopste te stvari. Inace se samo zovu Native Americans kada se javno pominju.

Pa su onda objavili snimak unutar lifta, gde se vidi kako je tuče. Pa su ga na kraju mislim suspendovali na neodređeno. Da bi posle par dana izašlo da je drugi igrač tukao svoje dete štapom. Gde je pola medija ga branilo, druga napadala.
Koliko znam, branio ga je FOX News, ako se to uopste moze nazvati medij... to je kao da se severnokorejske vesti zovu stvarnim 😀
Jer odbrana je bila da SME da bije dete kao nacin vaspitanja (a ne da je nesto bilo sivo u celoj prici), i tu je FOX News prilicno usamljen.

^Ray Rice...

Ne bih rekao da je tako mali broj ljubitelja NFL-a 🙂
Za broj ljubitelja igre si u pravu mozda (mada mislim da je presek skupova onih koji gledaju South Park i gledaju NFL prilicno mizeran ?😀), ali za broj onih koji znaju nesto dalje od toga kod nas - tesko.

U svakom slucaju, ja sam primetio da ako ne kapiram neku epizodu South Parka (tj. kada mi nije nesto smesna), 99% nisam upucen u desavanja koja su bila nesto pre te epizode, i uvek je to neko unutrasnje desavanje u Americi. Jer podjednako ima epizoda i zadnjih sezona i prvih sezona gde mi je humor glup, iako razumem o cemu se radi, znaci, ne verujem da je kvalitet opao.

BTW, ocekujem u ovom serijalu gomilu fora na temu toga da li ce Hillary Clinton biti kandidat za predsednika 🙂

Key and Peele - aaaaa, sezona je pocela odlicnom epizodom! Najzad sam se i na sav black humor ismejao i shvatio 🙂 (inace, oni imaju otprilike pola skecheva koji su generic humor obicni i pola koji je prilicno "african american humor", i koji stvarno nisam mogao da shvatim cesto). Nesto tipa kao sto nisam mogao da se nasmejem kada gledam Arsenio Hall show (tip je inace odlican komicar i ovako me bas nasmeje, ali ceo humor u njegovom talk showu mi je bio prilicno nerazumljiv)

Nikako ne propustite sketch kada ubijaju zombije! 🙂
http://media.mtvnservices.com/embed...tral.com:8ec711b1-afc7-41b2-835e-d1f677fb51c6

Previse ce se razliti ova tema u smor informacije, ako budemo objasnili tako epizode bilo koje serije koje imaju previse unutrasnje teme Amerike.
A i ako trebas objasniti komediju nekome, ubija se poenta 🙂
Ali cisto da se neke stvari dodaju:

Indians oni i ne koriste skoro uopste za Indijanac; to rade mozda skinheadsi i ljudi koji generalno ne znaju uopste te stvari. Inace se samo zovu Native Americans kada se javno pominju.

Koliko znam, branio ga je FOX News, ako se to uopste moze nazvati medij... to je kao da se severnokorejske vesti zovu stvarnim 😀
Jer odbrana je bila da SME da bije dete kao nacin vaspitanja (a ne da je nesto bilo sivo u celoj prici), i tu je FOX News prilicno usamljen.
Tačno je da humor ako se objašnjava, nije humor. Ali ajde da kažem. A Indijanci mislim kod nas, a ne njihov politički korektan stav. Mada i to nije tačno, koriste taj termin i ovako povremeno.
Colbert je veoma lepo objasnio kako ovom ništa ne fali što ga je otac tukao i za sitnice. 😀

Ma i Rush Limbaugh-a i Glenn Becka je tukao otac, zar ne vidis kako su dobro ispali 😀 (a i sve nase politicare 😀)

Odgledao SoA komplet zakljucno sa trecom epizodom sedme sezone...
Jesa li usamljen u misljenju da je svejdeno kako ce da se zavrsi ceo serijal posle onakvog kraja seste sezone?

Btw jesam li ja corav ali ne vidim nigde Spoiler tag u editoru?
Naravno da nije svejedno.
Nadam se da ce svi da pomru.

Hahaha haha. Što si takav? Jax nije ništa naučio iz predhodnih iskustava. He's doing same shit over and over again, expecting different result.
Ma uzas, 6 sezona vuku za nos sa jednim ishodom koji bi bio fenomenalan kraj i sve to padne u vodu sa poslednjom scenom 6e sezone, sad vise nije ni bitno jer su svi likovi postali iritantni.
Sem Cibza.
Kiera Cameroon i Elizabeth Keen, 2 lika koja uopste nisu top ribe a presimpaticne u serijama.

Poslednja izmena:
Scorpion pilot
Hahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaha
Scena kada avion prelece iznad piste na 10m a lik u ferariju sa 200 na sat prikljucuje kabl u lap top iz aviona koji mu dodaje kopilot koji bleji na tocku je ****no N E P R O C E NJ I V A.

Pitam se zasto avion nije sleteo.

Key and Peele - aaaaa, sezona je pocela odlicnom epizodom! Najzad sam se i na sav black humor ismejao i shvatio 🙂 (inace, oni imaju otprilike pola skecheva koji su generic humor obicni i pola koji je prilicno "african american humor", i koji stvarno nisam mogao da shvatim cesto). Nesto tipa kao sto nisam mogao da se nasmejem kada gledam Arsenio Hall show (tip je inace odlican komicar i ovako me bas nasmeje, ali ceo humor u njegovom talk showu mi je bio prilicno nerazumljiv)

Nikako ne propustite sketch kada ubijaju zombije! 🙂
http://media.mtvnservices.com/embed...tral.com:8ec711b1-afc7-41b2-835e-d1f677fb51c6
Jel imas neki link gde mogu da gledam epizode po serijalima..da ne jurim na yt. Hvala

Nazalost ne, od pre nekoliko meseci je ComedyCentral prekinuo da mogu iz Srbije da se gledaju pune epizode njihovih programa 🙁
Tako da moraju raditi "standardne metode" kojih nazalost ima sve manje 🙁

Inace, Masters of Sex, 2x11. Vezano za Libby, zenu Billa Mastersa, stavicu u spoiler da ne vicu smaraci, ali mislim da je sve u spoileru skroz ocekivao 🙂
Kao sto je ocekivao plavusa je spavala sa crncem 🙂
Steta samo sto je uvucena u pokret (sto ne verujem da ima veze sa stvarnoscu, vec je zbog price uradjeno), jer primarni razlog je skoro nevidljiv iza toga 🙁 A razlog je i tema serije, zapostavljenost osobe 🙂

Doduse samu zapostavljenost su vec prosli kroz lik zene Skalija (Beau Bridges), tako da je ovo mozda i nesto sto sam promasio. Ali mislim da Cica Tomina koliba nije primarna stvar.

Naravno da nije svejedno.
Nadam se da ce svi da pomru.

Pa nekako jeste jer cim osobe oko koje se sve vrtelo vise nema nekako je sve besmisleno.
Jax sve ono sto se trudio da izgradi i posle onoliko mrtvih sve baca u vodu (gde se cak i Bobi koji je valjda najuravnotezeniji u ekipi slaze)
Nema prave istrage oko toga sta se zapravo desilo vec se sve nekako veruje Dzemi na rec (ako joj to uopste posredi)
Kraj seste sezone takodje ima anjkavosti jer nije jasno kako je Anser saznao tako poverljivu informaciju i on kao da nea ni gra ozga brze bolje trzi kod Dzeme da joj to kaze.
Sve mi se cini da su producenti orginalno planirali da Sesta sezona bude i poslednja ali su se posle predomislili i resili da izmuzu jos jednu sto objasnjava ovaj haos u naraciji.
A to da li ce neko ili svi da poginu na kraju stvarno vise nema neku tezinu...
PS

Sto se tice spoiler tagova jel vi izaberete Quote pa onda rucno dodate spoiler?
Ja gledam u editoru i Spoiler tag ne postoji...

Poslednja izmena:
[/spoiler ]
Pa pises izmedju ovoga, naravno bez razmaka kod ove zadnje zagrade.
Mozes da probas odmah da editujes post, posto mi se cini da je ovo spojler sto si napisao 🙂

Poslednja izmena:
To mi je jasno (editovano) ali meni se cini da je bilo dugme za spoilere tag ranije i da ga sad nema

Ja se ne secam da je bilo.

Spoiler dugme se pojavljuje u editoru na 1500 postova i više.

Gledam Office UK original. I očajan kvalitet slike mi otežava gledanje. A nisam ni načisto da li mi se sviđa ili ne. Američki mi je definitivno ******, koje ima poneku milisekundu zabave.

Ih, bre, traži još pažljivije

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Pravi je razbojnik :d

Malo smo se zabavili i nećemo više, svi okej?

🙂

Nisam gledao Bones 2 godine ali pogledah na preskok ovu prvu epizodu desete sezone - Koja drama ***, sta napravise ljudi...ccc..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno