Ja ovo probah i nece, ne znam da li ima veze sto mi je windows 64-bitni. Promenih putanju exe fajla dvoklikom se neista ne desava, ne startuje se igra. Ako moze neko meni onako bas step by step da pojasni kako da ovaj sweet fx uradim za wasteland 2, ako je uopste moguce na win7 64-bitnom. Unapred zahvalanMeni sve proslo ok, GoG verzija.
Skinuo http://speedy.sh/bJxVE/sfx-sausage-1.3.rar
Extractovao i iskopirao sve u dir igre, promenio SweetFX_preset.txt da pokazuje na SweetFX_Settings_Wasteland 2_Sharper.txt koji je takodje u glavnom diru igre.
I na kraju promenio u properties shorcuta da target bude: "D:\Igre\Wasteland 2\WL2.exe" -force-d3d9
Trenutno se kreiraju chars, idemooo
Ja ovo probah i nece, ne znam da li ima veze sto mi je windows 64-bitni. Promenih putanju exe fajla dvoklikom se neista ne desava, ne startuje se igra. Ako moze neko meni onako bas step by step da pojasni kako da ovaj sweet fx uradim za wasteland 2, ako je uopste moguce na win7 64-bitnom. Unapred zahvalan
huh, mislim da cu da "popijem metak" i pazarim W2...
Za vas koji vec vozite- koliko je zahtevna/optimizovana igra? Nigde konkretno ne mogu da nadjem da li bi i sa kakvim podesavanjima mogao da pokrenem kod mene (i5-3210m,gtx660m, 8gb rama)... Moze li ovo u 1600x900 sa high podesavanjima da radi (eventualno fhd?) ili sam osudjen na 1366x768?
Anyone?!
Ma meni je najvaznije da mi ekipa pokrije sve skilove jer ne zelim da ostavljam nista nedovrseno iza sebe.
Tako recimo jedan od rangera budzi Toaster Repair skill
Naisao sam za sada na nekoliko pokvarenih tostera i kad ih popravis mozes nesto da izvuces iz njih (nisam bas siguran koja je logika iza toga).
Btw ja igram na i5 sandy sa intel 3000hd sve na minimum![]()
Pojedose mi dzigericu zecovi![]()
@doktor
Da si napisao to za sprej dan ranije, sacuvao bih ga!![]()
Na Meku ili pod Windowsom?
Pojedose mi dzigericu zecovi![]()
mek
![]()
i ja ih upravo rokam!
meni je pojelo dzigericu ucitavnje i snimanje radi dobijanja boljih itema... :/ msm sam sam kriv ali bilo bi bolje da su item-i zakucani cim udjes u sektor umesto da idu random po otvaranju box-a....
@zuloom, @exste i ostali: na kom noviou tezine igrate?
ja ne drugom i stvarno je prelako....
Ili me iskulirajteDrugari,
Resio sam da krenem iz pocetka igru, aj mala preporuka kako da kreiram likove na sta da se obrati paznja? Ovi moji sto sam ih sada napravio su ocajni. I ako neko moze da mi kaze da li obelezava na mapi kada dobijes questove gde bi trebalo da se ide ili to radi samo za main quest?
Unapred zahvalan
P.S. I dalje nisam resio SweetFX_settings ako i za to jos neko ima ideju ili da mi opise step by step kako da aktiviram
Ili me iskulirajte![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari