Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Carinsku deklaraciju kada sam primio paket ili sta?
Idi u Savsku, ljubazna zena radi subotom u ovo doba. Sve ce ti objasniti i poslati. Ne pisi koliko vredi jer Kina ne prima ako ima neku vrednost i cekiras da vracas robu (videces gde). Meni je preporuceno pismo bilo oko 370 din sve. Rece mi zena da do 2kg ne bi bila mnogo veca cena. Na sajtu sam ja racunao i ispalo mi negde oko 500 din. Tako da ispade mi jeftinije.
Pazi, jedno je da je stvarno na zadnjih 100 strana i da treba da trazi, ali ono sto je pitano je pre neki dan odogovreno, i to oko diskusije necega sto je on opet pitao, a sta IMA U PRVOJ PORUCI DISKUSIJE ODGOVORENO.*** sve treba na tacni da ti se servira! Hoćeš i sendvič da ti napravimo da ne ostaneš gladan dok ideš do Savske?
Ama baš svako pitanje koje si postavio već ima svoj odgovor u ovoj temi, dovoljno je da pročitaš zadnjih 100 stranica![]()
Pis bre, zbog takvih se posle mrste ako ih ne castimo sto smo porucilipar puta ga počastih za pakete koji su stigli bez naplate pdv-a i sad mi daje pakete i pre početka radnog vremena. Mene više nervira što mi daju preporučene pošiljke bez da traže bilo kakav dokaz tipa lične karte...
U posti bas, prvi salterHvala. Jel znas u Savskoj koji sprat/kancelarija da ne lutam?
nije to nista cudno...ume da se vrti po kini nekoliko dana...
Objasni zasto? Ide totalno drugim putem nego predhodni put. Ne ocekujem da vremenski bude identicno, nego procedura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari