Bunar...
Milioni, kamioni, startupovi, bankomati, konferencije, putovanje na mars za bitcoine i onda neko sa 5000 BTC-a koje zeli pretvoriti u dolare sroka cenu 10% dole![]()
Milioni, kamioni, startupovi, bankomati, konferencije, putovanje na mars za bitcoine i onda neko sa 5000 BTC-a koje zeli pretvoriti u dolare sroka cenu 10% dole![]()
eh, spekulacija, a gde su tu stepenicegrafici?
nemoj tako![]()
A kad ce taj tvoj btc na 3xx?
Mislim da ovde više nervira prepotentnost sa kojom pojedini iznose svoja razmišljanja i pretpostavke.
Nego, ltc holderi, na kojoj ceni, ako ikada, ltc ode u odosu na btc planirate (ako planirate) da predjete u btc? Ja sam mislio na 0.02
Pa realno o kretanju berze se i nemoze vodite lep razgovor jer je svako predvidjanje cene manipulacija, nevazno je da li se eto predvidjanja ispunjuju ili ne, trenutno realne osnove za gubljenje vere u BTC nema da bi neko pomisljao o izlazenju iz igre, svako stvaranje straha je cista manipulacija
Sto se tice trgovaca i short-a svako uvek treba da donese sud za sebe
Isto kao kad je bio 900$ pa se govorilo bice 5000 kao i sada kad je ~400 pa se govori suprotno, nikakve razlike tu nema, pogotovo sto je na pilicarskim berzama volume za trgovinu smesan
Jedini pokazatelj je koliko vas je u datom momentu u $ kao sad neki ovde ili u BTCu drugi dan sto je takodje pokazatelj
@student
Samo jedno gubis iz vida 90% + nisu trgovci i kad ih neko natera u strahu oni uvek gube a to i jeste cilj svakih manipulacija, jer jedan da dobije ti ili neko drugi mora da izgubi, nemojte sad da se pravimo naivni![]()
Mislim da ovde više nervira prepotentnost sa kojom pojedini iznose svoja razmišljanja i pretpostavke.
Nego, ltc holderi, na kojoj ceni, ako ikada, ltc ode u odosu na btc planirate (ako planirate) da predjete u btc? Ja sam mislio na 0.02
Kada se ocekujes pump LTC mislim pravi pump na preko 30$ a ne porast na 6 $.
Kada se ocekujes pump LTC (mislim pravi pump na preko 30$ a ne porast na 6 $.)
Razliku pravi to što ne znaš koji info neko ima i šta je naučio radeći na marketu.
Volume je drastično u padu (prosek vade dump-ovi), mnogo više se trguje na OTC marketima (info o ceni imaju samo insajderi).
http://www.bitcoinpulse.com
Dalje, cenim da je Tim Draper (blizanci i ostali jači igrači) verovatno polako uzimao Futures Contracts, 10 možda i 20x leverage na 600+ i kasnije u sledećem periodu velike distribucije.
Na kraju, momentum je postignut.
10x leverage na LTC je bio dostupan još januara, kasnije već 20x.
Sve to utiče na cenu.
pa ono malo filozofsko pitanje?sad ce biti zanimljivih odgovora pretpostavljam.
ja kao totalni laik, mislim da nece nikad ici preko 30$, tj barem ne skoro (sem ako skoro ne ode BTC na par hiljada dolara pa po automatizmu da povuce i LTC)...mnogo manja ocekivanja imam u LTC sada nakon novih novcica koji su izasli ove godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari