Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti onda idi i vise i uzivaj, samo nemoj mraciti :)

A ti nemoj bojiti ni svetleti, jer ces nekog zeznuti da ti poveruje...RAzumem ja da je lepse videti optimizam, ali da li je to realno, to je vec neko drugo pitanje. Kad bude realno, veruj mi da cu to napisati. Sada je realnost ubijanje kriptovaluta, i realno je najbolje cucati u fiatu odavno. Oni koji koriste stepenice su to videli na vreme, a ti to ne priznajes, priznajes samo sud svoje partije...

Poslednja izmena:
Domaci berzanski manipulatori stvorili paniku na bench forumu, novi clanovi dumpuju samo zvoju svoje satoshije :d

Domaci berzanski manipulatori stvorili paniku na bench forumu, novi clanovi dumpuju samo zvoju svoje satoshije :d

Gledajuci stamp, btc-e, ne bih rekao da to rade novi clanovi. Novi clanovi tesko da imaju po 10-20 LTC-a, a vidim tamo u cugu oslobadjanje od par desetina hiljada komada, i po par stotina BTC-a iz mesta...Tako da stari clanovi prave to sto prave. Pricaju bajke o kriptovalutama a sipaju svoje zalihe.

Još malo detalja...

Preporuka:
Is this the reason the bitcoin price is not exploding right now?

[YOUTUBE]watch?v=_-TLA3j-ic4[/YOUTUBE]

Fair warning: majstor stepenica.

BITCOIN - Weekly 2013-Present Is mimicking the Gold Bull Market

Bitcoin/Dollar BTCUSD Weekly - Weak Action Spells 300-180 target

BTCUSD fell all the way back to the level where the last rally emerged from and that action spells WEAKNESS to the overall tone of the market, especially AFTER IT FAILED to rally high enough to confirm the last uptrend set-up. THEREFORE - I will conclude that Bitcoin is being DISTRIBUTED heavily here and that this entire zone above us is our measuring stick for a decline to the 200 or lower area.

The two lowest risk places to sell Bitcoin are up against the distribution zone at 540-580 and on a break of 440 support. I know that seems to be a wide range, but there is just so much overhead supply here and I want to allow for some upside - at least a break above a previous week's high - not too much of a rally, but enough to get "discount buyers" excited.

Poslednja izmena:
eee moj druze, pa ti pricas kao da si od juce u ovome, pa zar tako lako i brzo zaboravljas, kazes ja svetlim, pa zar treba da govorim ljudima da prodaju sve i to malo sto su skupili pa da posle kukaju, jer ce cena otici gore pre ili kasnije ,i to kao sto i ti kazes govori tj demantuje te proslost, tako da je najbolje da se ne pisu nikakvi komentari ni nasi , a ni vasi, nego da svako sam odluci sta je najbolje za njega

Još malo detalja...

Preporuka:

[YOUTUBE]watch?v=_-TLA3j-ic4[/YOUTUBE]

Fair warning: majstor stepenica.

BITCOIN - Weekly 2013-Present Is mimicking the Gold Bull Market

Bitcoin/Dollar BTCUSD Weekly - Weak Action Spells 300-180 target

BTCUSD fell all the way back to the level where the last rally emerged from and that action spells WEAKNESS to the overall tone of the market, especially AFTER IT FAILED to rally high enough to confirm the last uptrend set-up. THEREFORE - I will conclude that Bitcoin is being DISTRIBUTED heavily here and that this entire zone above us is our measuring stick for a decline to the 200 or lower area.

The two lowest risk places to sell Bitcoin are up against the distribution zone at 540-580 and on a break of 440 support. I know that seems to be a wide range, but there is just so much overhead supply here and I want to allow for some upside - at least a break above a previous week's high - not too much of a rally, but enough to get "discount buyers" excited.

ovo se poklapa sa nekim teorijama da ce se BTC i LTC negde susreti sa cenom (BTC ispod 200$, a LTC iznad 100$), ali sve su ovo samo nagadjanja, jer ovde glavnu rec vodi onaj koji ima mnoooogoooo para, on je glavni i on se pita i niko vise, a stepenice i grafikone macku o rep, jer ljudsko ponasanje niko nije predvideo

Slika govori više od hiljadu reči. Po sličnosti grafika zlata i Bitcoin-a vidiš da je ljudsko ponašanje ostalo isto.

Pogledaj serijal The Century of the Self jer očigledno nisi upućen koliko detaljno je istraženo ljudsko ponašanje.

Slika govori više od hiljadu reči. Po sličnosti grafika zlata i Bitcoin-a vidiš da je ljudsko ponašanje ostalo isto.

Pogledaj serijal The Century of the Self jer očigledno nisi upućen koliko detaljno je istraženo ljudsko ponašanje.

Zato i jesu svi ti grafikoni slicni, jer ljudi slicno reaguju. Pogotovo ona vecina koja ih svojim reakcijama crta. Ono sto je nepoznato su nivoi. To je nepredvidivo. Svi znamo da nakon iznenadnog pada ide panicni rast kao reakcija, ali majstor je onaj ko nabode kada poceti sa kupovinom i kada prodavati. Ja najvise volim pucanja naduvanih balona jer se tada najbolje zaradjuje. Ove long term prognoze su mi zanimljive, ali ih ne volim. Pogotovo ih ne volim kad vidim da su bile tacne :)

A ti nemoj bojiti ni svetleti, jer ces nekog zeznuti da ti poveruje...RAzumem ja da je lepse videti optimizam, ali da li je to realno, to je vec neko drugo pitanje. Kad bude realno, veruj mi da cu to napisati. Sada je realnost ubijanje kriptovaluta, i realno je najbolje cucati u fiatu odavno. Oni koji koriste stepenice su to videli na vreme, a ti to ne priznajes, priznajes samo sud svoje partije...

Covek brani svoj stav, on kaze da ce da rastu i da treba da se cuvaju coini, i on ih cuva. Ti pljujes, kazes obrnuto, al ne prodajes sve coine i prelazis u fiat, bar tako ne pricas.. pa ti sad vidi gde si

Covek brani svoj stav, on kaze da ce da rastu i da treba da se cuvaju coini, i on ih cuva. Ti pljujes, kazes obrnuto, al ne prodajes sve coine i prelazis u fiat, bar tako ne pricas.. pa ti sad vidi gde si

Ja kazem da treba da se uvecavaju, a ne cuvaju, a to se radi trgovinom. Ja sam zaista retko isao u fiat, jer sam mislio da je bolje kad krene voz imati kriptovalute nego fiat, trgujem novcicima, uglavnom shitovima. On brani stav a ja pljujem. Da nisi malo pristrasan? Odnosno, vise ti se svidja prica da ces biti milioner nego da neces? I sad svako ko kaze da neces biti milioner cuvajuci LTC je pljuvac? A da imas npr DRK, jel bi i to bilo pljuvanje? Ti u DRK-u, a svi hvale LTC. Pljuvaci...Pamet u glavu, sve je neizvesno, ali je BTC najizvesniji.

Polako, imaces priliku opet to da uradis ;)

Ja kazem da treba da se uvecavaju, a ne cuvaju, a to se radi trgovinom. Ja sam zaista retko isao u fiat, jer sam mislio da je bolje kad krene voz imati kriptovalute nego fiat, trgujem novcicima, uglavnom shitovima. On brani stav a ja pljujem. Da nisi malo pristrasan? Odnosno, vise ti se svidja prica da ces biti milioner nego da neces? I sad svako ko kaze da neces biti milioner cuvajuci LTC je pljuvac? A da imas npr DRK, jel bi i to bilo pljuvanje? Ti u DRK-u, a svi hvale LTC. Pljuvaci...Pamet u glavu, sve je neizvesno, ali je BTC najizvesniji.

Ja kazem da on brani svoj stavi recima, a i delima. A ti samo recima, u tome je razlika! Ako si protiv alt-ova, prodaj ih i predji u fiat ili u btc i kraj price

Kakav masakr na cex.io...neko prodao puno GHS-a...Ko je bio srecnik mogao je imati 1TH/s za 1BTC i manje...

a sad na bitsamp sa tim novcicima od prodaje TH. :D

btw, na cexu deru sa fee-om za iznajmljene hashove.

Poslednja izmena:
ozbiljno, ako bitfury prodaje, ovo će pasti ispod 400 i pre vikenda. :D

a meni se ljudi smeju kada kažem 3 nedelje unapred da će tamo pasti.

oh well, njihov problem.

Poslednja izmena:
123.png

meni ovo liči naaaa...

...

stepenice... :d

salu na stranu, ovo prodaje neko ko zna kako se prodaje, bunar će uslediti kada prođemo 400 (to se neće nužno desiti danas, možda pronađemo support na 400).

Poslednja izmena:
Hoce li ispod 400$? sta kazu stepenice jesu li armirane ili ce brzo da padnu :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno