Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Koliko znam oni samo prenose strane recenzije.

Naslov su oni osmislili i kako baš samo te recenzije da prenesu, u kojima nema baš nijedna negativna osobina, osim slabije baterije na 6+? Bez tehničkih specifikacija, bez benchmark testova odmah na zaključak. Ili im je u redakciji neki Apple fanboy, ili su dobili pare od Apple-a za reklamu. :)

Naslov su oni osmislili i kako baš samo te recenzije da prenesu, u kojima nema baš nijedna negativna osobina, osim slabije baterije na 6+? Bez tehničkih specifikacija, bez benchmark testova odmah na zaključak. Ili im je u redakciji neki Apple fanboy, ili su dobili pare od Apple-a za reklamu. :)
Moguce sto ti kazes, mada ja niti sam njihov "drveni dvokat":) niti sam fan Apple-a .

A koja je svrha tehnickih specifikacija, benchmark testova i ostalog? Valjda je bitniji UX od toga koliko izbacuje na geekbench-u, na koliko GHz mu radi procesor, koliko GB memorije ima i kolika mpx ima kamera?

Naravno da je ekspiriens bitniji, ali to je rastegljiva kategorija i nije nešto što je isto za svakog korisnika. A hardver nije baš beznačajan, jer bez obzira koliko sistem bio optimizovan, neke stvari postaju fizički nemoguće. Ne mogu se donositi zaključci bez činjenica i testova koji su verovatno u većini u korist ajfona, manje ili više ali sve to se mora navesti u ozbiljnim testovima.

Prvi unboxing>

Jedini put kada se kaze da je nesto najbolje na svetu je kad se spomene Michael Jordan,

Не слажем се. Једино за шта може да се тврди да је ”нешто најбоље” је вожња Ајртона Сене (Ayrton Senna), све остало је дискутабилно.

sve ostalo je stvar ukusa a nasi novinari su reetardirani ..

Огромна већина јесте.

Не слажем се. Једино за шта може да се тврди да је ”нешто најбоље” је вожња Ајртона Сене (Ayrton Senna), све остало је дискутабилно.

A Ronaldinjo?

Ali Iphone 6 jeste medju 3 najbolja smart telefona na svetu i ne vidim šta je tu diskutabilno. Vrhunska kamera, brzina rada, stabilnost, broj aplikacija, dizajn, materijali. Kažem među tri, da ostavim mesto za predstavnike android i WP platforme. Meni trenutno najbolji, vama neki android, nekom tamo neka nova Lumia - i svi su u pravu. Sve drugo je hejt, kuknjava na zle korporacije, vaše želje i pozdravi, jednom recju - gluposti.

Pa to uopste nije lose. Ne smem da zamislim kolika je to fabrika i koliko "ljudi" radi na crno :)

FouseyTUBE, kanal koji voli da se našali sa svim i svačim, našalio se i sa budućim iPhone 6 vlasnicima, kojima je predstavio Drejk verziju, iPhone 6 koji kuva poput mikrotalasne, plavi iPhone 6, Kanje verziju i sve one koje, zapravo, uopšte ne postoje. Neki korisnici su uredno potvrdili da su videli sve to na prezentaciji iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona.

Jel moguće bre ovo ? :D

[YOUTUBE]9vIZ0ISSJjs[/YOUTUBE]

Pojavili se drop testovi i staklo nije nista izdrzljivije nego do sada, a na vecem iPhone puca dosta lako.
Ne znam da li je bilo u ovom theradu ali meni najbolji je ovaj drop test u Australiji, decak koji je pred novinarima otvorio svoj iPhone 6 kupljen medju prvima u svetu:

iphone6drop.gif

Cela prica ovde:http://www.cultofmac.com/296751/kid-just-dropped-first-iphone-6-world/

Poslednja izmena:
Mene su iznenadile dimenzija iP6+, u ruci izgleda strasno nezgrapno :smash: Malo zabrinjava da nakon pada prednji dio (staklo) se odvaja od alu tijela.

Stigao Iphone 6 :)
Uzivo izgleda mnogo dobro,bolje od petice i to mnogo bolje.

Prilozi

• IMG_2128.jpg
    IMG_2128.jpg
    672.7 KB · Pregleda: 408
Poslednja izmena:
Pa da, stvarno je prelijep! Fotografisi jos Nikola pa postuj ako mozes, naravno i kutiju :)

Nazad
Vrh Dno