Da, ali ti zaboravljaš da sam ja došao u Sloveniju u dilu sa tamošnjim vlastima, tamo nekim Dulićem, kapiraš? Onda su moje konekcije i veze otišle sa vlasti i ja sam se našao u nebranom grožđu.
Ne znam kako ne kapiraš. Targo je samo jedna od milion firmi koja nažalost PROPADA iz razloga koji sam naveo u prošlom redu. Sve manevre koje rade da bi opstali verujem da su u skladu sa zakonom, da nisu, nego bi ih već nagazio. To je toliko očigledno da ja stvarno ne mogu da razumem tebe koji ovde nedeljama kukaš na njih. Znaš kakva je situacija. Znaš da niko ne garantuje nikakvu budućnost. Razmotri, donesi odluku, ideš, ostaješ, ćao. Ako si rešio da ostaneš, rešio si i da trpiš sve probleme. Vrlo je jednostavno.
Targo je ponudio do tada ne vidjeni kvalitet neta u Srbiji...
moze ko da mi pomogne u vezi fona niko nista nigde ne odgovara nov sam ovde na stranici?
Pročitaj temu, barem nekoliko zadnjih strana nema nikakvog priključenja vise od godinu dana.Zanimljivo je da na Targo info kanalu na TV piše da je produžena akcija za priključenje dok na sajtu nema ništa o tome...barem ja nisam uspeo da nađem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari