Šta je novo?

Targo Telekom

Moram da naglasim da tvoja izjava nije u potpunosti tacna. Zakon o odrzavanju stambenih zgrada deli poslove na zgradi u dve grupe:
- Poslove tekuceg odrzavanja - ovde se odlucuje vecinom glasova prisutnih clanova skupstine zgrade
- Poslove investicionog odrzavanja - ovde se odlucuje vecinom povrsine zgrade, tj. za investiciono odrzavanje je potrebna saglasnost vlasnika vise od 50% prostora zgrade.

Pozdrav

U potpunosti se slazem sa tobom ali uvođenje nove instalacije u zgradu (tj. da do tada nije postojala) nikako ne može biti tekuće održavanje...prvenstveno sam mislio na nove instalacije koje do tada nisu postojale (mada ni investiciono održavanje ako ćemo mak na konac ne podpada pod to)...ali u svakom slučaju za sve sem za redovno održavanje ovo važi..50+1

Tu se slazem sa tobom - cak nigde nisam ni nasao sta tacno potpada pod jedno ili drugo odrzavanje...

Pozdrav

Mene samo brine sto je jedna osoba pricala kada mu je istekao ugovor od 2 godine da su trazili ona pocetna 2 meseca nazad (koji su bili besplatni) da se plate.

Ako je čovek hteo da prekine ugovor i tada su mu tražili pare za prva dva meseca, to mi ima smisla (jer je to bio dil: da potpiše ugovor na 2 godine, a da dobije popust u vidu besplatnih meseci). Ako su mu tražili nakon što je istekao ugovor - onda ja na bih plaćao. Nikad sa pravosuđem u Srbiji ne znaš, ali čisto sumnjam da Targo sada ima načina da bilo kakav i realan dug naplati, a kamoli da se tužakaju po sudovima.

Da li neko ima savet koji je internet najbolje uzeti u bloku 70 Nbg? Znam da je Targo razvlačio tamo kablove pa tekoh da bacim pogled na ovu temu, kad, imam svašta da pročitam.
Da li neko ima info koji su sve provajderi zastupljeni u soliterima u bloku 70? Pokušao sam sam da nadjem odgovore tražeći mape pokrivenosti ali... Avaj. Znam vulkanizere koji imaju bolje web site-ove od lokalnih provajdera.
Traži se što bolji flat paket. Prvenstveno kablovski, zatim ADSL, i na kraju wireless.

U bloku 70 u zavisnosti koja je zgrada imaju ovi operateri koliko ja znam tu zivim :) (telekom adsl/vdsl ,ikom ,sbb , radijus vektor ,beogrid, kds ptt ,kbc bi trebalo da ima to treba proveriti ,orion premium i targo mada to neracunaj :) ) sad bitno je koja je zgrada i kakve su komsije tj predsednik kucnog saveta.

Hvala puno svima na odgovorima. Proverio sam i Beogrid pruža uslugu interneta u konkretnoj zgradi. Ne znam da li ima svrhe da gledam nekog od ostalih providera jer su i. Cene za flat ok, a i imaju simetrični internet.
Koliko sam skontao oni su podprovider SBB-a. Da li je realno očekivati bolju uslugu u odnosu na uslugu SBBa, a SBBom sam bio zadovoljan dok sam koristio njihov cable.

Ako cemo o promenama vlasnickih odnosa, onda ni SBB vec dugo nije "svoj".
SBB nisam koristio i zato ne mogu da poredim ali mogu da kazem da sam prezadovoljan Beogridom ...toliko da sam im kad se pojavio Targo rekao da zbog izuzetno korektnog odnosa necu preci u Targo narednih tri
meseca u nadi da ce ga ispratiti ponudom ...ispratili su i ostao Sam I tek sad vidim da to I nije bilo samo fer vec I pametno. Izuzetno su korektni a podrska im je strucna I brza.

EDIT: zaboravih, dobro je sto mozes u prepaidu da uzmes net kod Beogrida I ako ne bi bio zadovoljan posle mesec Dana samo kazes - cao. Ne naplacuju prikljucenje sto je dodatni motiv.

Poslednja izmena:
Ako je čovek hteo da prekine ugovor i tada su mu tražili pare za prva dva meseca, to mi ima smisla (jer je to bio dil: da potpiše ugovor na 2 godine, a da dobije popust u vidu besplatnih meseci).

Sta ima smisla? Potpises ugovor na dve godine, ugovor istekne i onda oni kazu ali moras jos nekoliko meseci, ili plati. I to tebi ima smisla? Sta sve necu procitati na ovom forumu!

Zamisli da u Telenoru potpises ugovor na dve godine i dobijes telefon, posle dve godine hoces da raskines a oni ti kazu, e sad moras da platis telefon.

Poslednja izmena:
Sta ima smisla? Potpises ugovor na dve godine, ugovor istekne i onda oni kazu ali moras jos nekoliko meseci, ili plati. I to tebi ima smisla? Sta sve necu procitati na ovom forumu!

Zamisli da u Telenoru potpises ugovor na dve godine i dobijes telefon, posle dve godine hoces da raskines a oni ti kazu, e sad moras da platis telefon.
Mislim da je kod Targa bio ugovor: prva dva meseca gratis + ugovor na jos 24 meseca znači ukupno 26 meseci.

Mislim da je kod Targa bio ugovor: prva dva meseca gratis + ugovor na jos 24 meseca znači ukupno 26 meseci.

Nije, ja sam od samog pocetka. Bilo je ako potpises ugovor na dve godine, dobijes prvu godinu nesto umanjenu cenu.
Jedino, ako to nisu nudili u julu 2012, ali bez obzira (bitno je koji je datum u ugovoru). Ako si ugovor potpisao 1.8.2012. na 24 meseca ugovorna obaveza ti istice 1.8.2014.

Poslednja izmena:

Svašta ćeš pročitati ako ne čitaš pažljivo :) Napisao sam: ako potpišeš ugovor na 24 meseca, i sastavni deo ugovora je da je 2 meseca gratis, onda je normalno da ako raskineš ugovor pre isteka 24 meseca da ti traže pare nazad za 2 meseca.

Ako je ugovor istekao, onda nemaš šta da raskidaš. Onda ih zovneš i kažeš da uzmu nazad opremu i da ne želiš više njihove usluge. Ako tu naprave problem, onda je druga priča.

Pozdrav. trenutno imam Sbb internet, paket od 20 mb/s, upload nekih bednih 2... ne znam koji je paket ali znam da ima onaj D3 i D3go i onaj njihov telefon itd, nebitno sad
gledao sam koji provajder ima najvecu upload brzinu i mislim da je to targotelekom, sad mene zanima da li se isplati prebaciti se na targo telekom, posto trenutno sve ovo placamo 4k dinara, a vidim ovaj paket twin turbo ima i televiziju i solidan net za manje novca. izvinjavam se sto nisam procitao celu temu jer vidim o svacemu se diskutuje :p pa me zanima da li ste vi zadovoljni, kakva je podrska, sve u svemu da li je bolje preci na to sa sadasnjeg sbba. inace zivim u Beogradu, palilula, da kazemo centar ako je bitna lokacija

A šta misliš o tome da pročitaš zadnjih nekoliko strana ove teme?

Pozdrav. trenutno imam Sbb internet, paket od 20 mb/s, upload nekih bednih 2... ne znam koji je paket ali znam da ima onaj D3 i D3go i onaj njihov telefon itd, nebitno sad
gledao sam koji provajder ima najvecu upload brzinu i mislim da je to targotelekom, sad mene zanima da li se isplati prebaciti se na targo telekom, posto trenutno sve ovo placamo 4k dinara, a vidim ovaj paket twin turbo ima i televiziju i solidan net za manje novca. izvinjavam se sto nisam procitao celu temu jer vidim o svacemu se diskutuje :p pa me zanima da li ste vi zadovoljni, kakva je podrska, sve u svemu da li je bolje preci na to sa sadasnjeg sbba. inace zivim u Beogradu, palilula, da kazemo centar ako je bitna lokacija

Targo ne prikljucuje nove korisnike odavno tako da i da hoces ne mozes. Firma je u prakticno nekoj vrsti blokade zbog neizmirenih novcanih potrazivanja sa vise strana...

Ja sam oduševljen pitanjem!
A vi?

Poslednja izmena:
Pa dobro, nema se šta zameriti čoveku.

Ima nas 90% na forumu koji pratimo sve teme redom i znamo sve o svačemu i ništa ni o čemu :p i ima 10% onih koji samo ulete sa pitanjem zato što im treba po nekoj ceni bolja brzina i to je to.

Mislim da nemas bolje opcije ali onda opet preguglaj malo.

Sto se Targa tice... Sve vec receno ali eto. Mozda negde nekad nesto bude ali trenutno na vidiku samo ambis.

Opet mi ne radi net, targo call centar nemoguće dobiti.
Pizdim polako...

Komso otkud tebi tt?
Zar ti nisi u zgradi 175-205?
Mora biti da sam ja nesto pobrkao...

A dug raste!
Na dan 3.9.2014. povecan na:-81,550,110.49

Poslednja izmena:
Poslovanje i odluke firme prema drugim pravnim licima ostavite za menadžment i čelne ljude firme, to je njihova stvar i taj dug je njihov problem. Sigurno se ni oni ne raduju, i gledaju kako će i šta će sa poslovanjem i firmom, ali to je njihova stvar. Ono što korisnika njihovih usluga (fizičko lice) interesuje je dali oni ispunjavaju ugovorene obaveze ili ne. Svedoci smo da deo korisnika ima probleme, ali i da deo korsnika nema nikakvih problema i da sve šljaka ko prvog dana priključenja kada su svi bili zadovoljni. Ovi koji imaju probleme koji ne mogu biti rešeni imaju odrešene ruke da bez penala raskinu ugovor, ili umanjenje računa i nada da će se stvari uskoro rešiti, ali to je odluka korisnika usluga, a ne Targo Telekoma. Priče da je Targo je kriv što neko nema gde da pređe ako raskine ugovor (sa Targom) su besmislene... Iskustva sa korisničkom podrškom i reklamacijom su naravno različita, ali ja ne mogu da se požalim, čak šta više samo mogu da pohvalim. Dobro se sećam koliko sam se plašio da nije neka prevara kada sam potpisao ugovor, jer su mi uslovi i cena u ugovoru delovali suludo povoljni, ali evo mogu da kažem da mi je žao što se ranije kod mene (i kod nas u zemlji) nisu pojavili.
Sve šljaka ko prvog dana, Targo izdrži, reši trenutne probleme i nastavi tamo gde si stao, na zadovoljstvo nas korisnika !
Net Base paket, 24/12 Mbps
TT_03.09.2014.jpg
http://www.speedtest.net/my-result/3733743921
105438917.png

Mozemo drugima da ostavimo to sto duguju 81,550,110.49 dinara, mozemo drugima da ostavimo to sto se protiv vlasnika vode dva sudska proceca i sto ga zovu slovenackim Canetom, mozemo drugima da ostavimo to sto su u blokadi ukupno 133 dana, 78 dan zaredom, mozemo drugima da ostavimo to sto net puca stalno, mozemo drugima da ostavimo to da nisi prikljucili ni jednog novog korisnika skoro dve godine, mozemo da ostavimo drugima to da im korisnicki centar vise ne radi nego sto radi, mozemo drugima da ostavimo to da podrska na terenu ne radi od petka popodne do ponedeljka, mozemo da ostavimo drugima mnogo toga, ali sta onda ostaje od Targotelekoma?

Meni je prva godina bila veoma dobra, nije bilo pucanja, placao sam 24/12 a imao sam preko 50/24, pocetkom ove godine poneko manje pucanje i od aprila katastrofa. Sto je najgore, posao mi trpi i u narednih par dana moram da nadjem alternativu!

p.s. ono sto me je najvise iznerviralo kod TT, u aprilu prekid od 5 dana, zovem call centar a ona mi kaze potrebno je par dana da se internet napuni, popravice se samo od sebe!

Poslednja izmena:
Mozemo drugima da ostavimo to sto duguju 81,550,110.49 dinara, mozemo drugima da ostavimo to sto se protiv vlasnika vode dva sudska proceca i sto ga zovu slovenackim Canetom, mozemo drugima da ostavimo to sto su u blokadi ukupno 133 dana, 78 dan zaredom, mozemo drugima da ostavimo to sto net puca stalno, mozemo drugima da ostavimo to da nisi prikljucili ni jednog novog korisnika skoro dve godine, mozemo da ostavimo drugima to da im korisnicki centar vise ne radi nego sto radi, mozemo drugima da ostavimo to da podrska na terenu ne radi od petka popodne do ponedeljka, mozemo da ostavimo drugima mnogo toga, ali sta onda ostaje od Targotelekoma?

ali sta onda ostaje od Targotelekoma?

Najbolji net koji postoji i odlična digi kablovska gde i jedno i drugo radi do jaja. Praktično, ostaje sve što je korisniku bitno. Naravno, nama kojima radi normalno. Kome ne radi a nije promenio provajdera, taj i snosi odgovornost.

Najbolji net koji postoji i odlična digi kablovska gde i jedno i drugo radi do jaja. Praktično, ostaje sve što je korisniku bitno. Naravno, nama kojima radi normalno. Kome ne radi a nije promenio provajdera, taj i snosi odgovornost.

Probaj ti MarkusS-e da otvoris firmu u Sloveniji i da zeznes njihove privrednike za par miliona evra, i probaj da dok ti je racun u blokadi trazis od kupaca da ti prebacuju sredstva na racun cerka firme. Video bi odgovor pravne drzave ali bi video odgovor i slovenackog drustva. Mislis da i oni imaju svoje markusse koji razmisljju kao ti? Veruj mi da nemaju. Ali zato su oni gde su, a mi smo gde smo. I tu cemo joj dugo biti.

p.s. ovo mi je poslednji post o TT, ne zelim da trosim vise vreme na njih.

Poslednja izmena:
p.s. ovo mi je poslednji post o TT, ne zelim da trosim vise vreme na njih.

Da, ali ti zaboravljaš da sam ja došao u Sloveniju u dilu sa tamošnjim vlastima, tamo nekim Dulićem, kapiraš? Onda su moje konekcije i veze otišle sa vlasti i ja sam se našao u nebranom grožđu.

Ne znam kako ne kapiraš. Targo je samo jedna od milion firmi koja nažalost PROPADA iz razloga koji sam naveo u prošlom redu. Sve manevre koje rade da bi opstali verujem da su u skladu sa zakonom, da nisu, nego bi ih već nagazio. To je toliko očigledno da ja stvarno ne mogu da razumem tebe koji ovde nedeljama kukaš na njih. Znaš kakva je situacija. Znaš da niko ne garantuje nikakvu budućnost. Razmotri, donesi odluku, ideš, ostaješ, ćao. Ako si rešio da ostaneš, rešio si i da trpiš sve probleme. Vrlo je jednostavno.

Nazad
Vrh Dno