verovatno uzimam 6+,a mini retina ide na oglas,pošto mi više neće trebati pored ovog glavonje.Jedan punjač manje![]()
Niko vise ne pominje 5C i plastiku, izgleda da taj eksperiment nije dobro prosao. A najgore od svega je sto su ti telefoni zaista bili izuzetno kvalitetni.
ja ne shvatam o cemu neki ljudi lupetaju, samo nesto prozivate iphone a verujem da ga niste ni imali, imam nexus 4 sada muka mi je od njega jedva cekam da uzmem 5S
Naravno da se neće ponovo naplaćivati. A i veliki deo aplikacija su danas univerzalne (kupiš je i dobiješ i ipad i iphone verziju)jel se neko pitao mozda kako ce biti sa aplikacijama i novom hd rezolucijom?da neve mozda biti da sad svi izbacuju hd verziju i ponovo naplacuju?(ne razumem se zato i pitam)
Ne vidim kakve veze imaju mape sa izlaskom ajfona 6, ali nije baš tako. Stvari uopšte nisu tako crno-bele.Mape, e mape su posebna priča - npr nema Merkatora u KG-u koji postoji godinama, grešaka koliko hoćeš ...
Google mape postaju detaljnije sa zumiranjem. Apple mape su vektorske, napravljene sa idejom da budu jednostavne i maksimalno smanje prenos podataka. Ono na šta sam hteo da stavim naglasak je tačnost, koja je valjda najbitnija kod navigacije?Uporedio sam sad Nokia Here mape sa ss koji su okaceni par postova iznad. Na ovim mapama su jos detaljnije prikazane ulice(ima i nekih sporednih kojih nema na apple i google mapama).
Google mape postaju detaljnije sa zumiranjem. Apple mape su vektorske, napravljene sa idejom da budu jednostavne i maksimalno smanje prenos podataka. Ono na šta sam hteo da stavim naglasak je tačnost, koja je valjda najbitnija kod navigacije?
Biće isto kao na Androidu - isti odnos stranica pa će se samo skalirati prema veličini displeja ...
Moraće u resurse aplikacija da se ubace materijali za sve modele telefona ...
Ukratko fragmentacija, samo manja nego na Androidu ...
E kad je i ona to rekla (zadnja rečenica), onda znaš koliko sati ima![]()
A ona je inace diplomirani doktor nauka sa MIT-a i dobitnik visestrukih nagrada iz oblasti novih tehnologija...kako mi je muka od tih samoproklamovanih "tech nerdova" i ostalih po youtube-u...
ni ona ni njen dečko "Fransoa" ( :lupkoi čak šta više prilično simpatiše epl uređaje, a ipak je to rekla ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari