Cu da vidim. Jel ortak ima 8.1?
Kakav crni hardware hog. Ovo leti na upaljaču.
Demo ima tek po neki "feature" full gameplaya, nije ono što nas čeka u konačnoj igri.
imas na kp, ja sam skoro nabavio cs:go od lika zove se milenko...
Aha nasao sam ga jos pre neki dan, al me smara ova uplata preko racuna ( ne da ne verujem coveku) ja sam vise tip koji gotivi sve uzivo da se odradi
Aha nasao sam ga jos pre neki dan, al me smara ova uplata preko racuna ( ne da ne verujem coveku) ja sam vise tip koji gotivi sve uzivo da se odradi
Викторе па колики екран имаш? Мени је све добро и Теle & EndtoEnd.Drugari, imam malo problema sa kamerom, pa me zanima koju vi koristitite?
Kad stavim DEFAULT i skroz zumiram. opet mi je nekako daleko 🙁
Kad stavim Dynamic i skroz od-zumiram, nekako su mi previse blizu. Ne mogu da nadjem neku sredinu
Викторе па колики екран имаш? Мени је све добро и Теle & EndtoEnd.
Obavezno limit na 60 i disable aero.
Balzak, preorderuj. Iz dva razloga. Fifi sporo pada cena. Moze se reci i da ne pada. Ako uopste i bude neki popust, on nije znacajno nizi od preorder cene. Drugi razlog je, sto pre je nabavis duze ce ti biti aktuelna i duze ces je igrati jer je njen period trajanja do izlaska sledece verzije (realno niko vise nece igrati FIFU 14).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari