Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odigrao sam 5-6 utakmica i golmani su fenomenalni. Nikakve gluposti nisam video. Voleo bih da neko okači snimak gde golman brljavi.

Mene interesuje, da li se neko bavi prodajom igara (u ovom slucaju fife) da porucim preko njega jedan primerak

Ovo je vrhunska igra... ali je "Hardware hog".
Imam gamersku masinu (16G RAM-a) i bas me zanima da li "Ignite" davi processor ili GPU...
(Oboje mi je srecom jako, ali se vidi velika razlika u odnosu na 2014... koja leti kao u prirodi.)

Demo ima tek po neki "feature" full gameplaya, nije ono što nas čeka u konačnoj igri.

Aha nasao sam ga jos pre neki dan, al me smara ova uplata preko racuna ( ne da ne verujem coveku) ja sam vise tip koji gotivi sve uzivo da se odradi

Pa ima preko 500 pozitivnih, sigurno te nece prevariti, samo opusteno 😀

Drugari, imam malo problema sa kamerom, pa me zanima koju vi koristitite?

Kad stavim DEFAULT i skroz zumiram. opet mi je nekako daleko 🙁

Kad stavim Dynamic i skroz od-zumiram, nekako su mi previse blizu. Ne mogu da nadjem neku sredinu
Викторе па колики екран имаш? Мени је све добро и Теle & EndtoEnd.

Хехе могуће ја на 32" немам тих проблема🙂.

Meni na konfi iz potpisa ima baš dosta frame dropova.
Uz isključen afterburner i rivu.

Svakako mi se mnogo đa 😀

Ko ima fps dropove nek proba da stavi fps limit na 60, to je kod mene rešilo problem na dve mašine.

@Balzak i meni tako bilo prvi put ali nema sanse covek samo igre prodaje, a i najjeftniji je ovamo preorder 5200 kosta znaci deru, e sad mozda nije preorder ali svejedno je jeftinije a i sigurno je, mislim nije da ga reklamiram ili da imam nesto od ovog samo hocu da pomogne a uzivo samo ce te odradi bilo ko sa preko 5k...

Nije bio sporan lik, msm ima 650 pozitivnih ocena dao bi mu bubreg na revers, nego sam pre toga mislio ako postoji neko takav iz Bg-a, ali ako ne pronadjem takvog onda cu preko njega.
I jos jedno pitanje - da li je igra u ovom trenutku najjeftinija kad je vreme preordera, ili cena padne jos kad izadje igra. Zelim da znam iz razloga dal da je odmah uzimam ili mogu i da sacekam jos neki period

Možda bude na amazonu za novu godinu za 10 dolara manje.

Obavezno limit na 60 i disable aero.

Balzak, preorderuj. Iz dva razloga. Fifi sporo pada cena. Moze se reci i da ne pada. Ako uopste i bude neki popust, on nije znacajno nizi od preorder cene. Drugi razlog je, sto pre je nabavis duze ce ti biti aktuelna i duze ces je igrati jer je njen period trajanja do izlaska sledece verzije (realno niko vise nece igrati FIFU 14).

Poslednja izmena:
Golmani su izgleda na pc-u nesto bagoviti posto na konzoli brane kao ludi sve zivo, bolji su nego na fifa 14.

Ja igram na PS4 i imam problema sa golmanima 🙂 Tako da je izgleda vise samo sreca u pitanju.

Mnogo se teže, sada, daju golovi u dalji ugao, ali zato golmani ko ludi primaju u bliži.

Ja ih bas mucim sa sutevima ali brane bre dobro, nemam zamerke za sad. Ima kad sutnem ko sivonja pa npr. izklizne mu i udje u gol, ali to se desava i u stvarnosti, normalne situacije. Nisam video tipa nesto bagovito da mu prodje kroz glavu i udje ili tako nesto.

Obavezno limit na 60 i disable aero.

Balzak, preorderuj. Iz dva razloga. Fifi sporo pada cena. Moze se reci i da ne pada. Ako uopste i bude neki popust, on nije znacajno nizi od preorder cene. Drugi razlog je, sto pre je nabavis duze ce ti biti aktuelna i duze ces je igrati jer je njen period trajanja do izlaska sledece verzije (realno niko vise nece igrati FIFU 14).

Vec na pola sezone (januar) FIFA se moze naci ispod 10 evra.

Nazad
Vrh Dno