Šta je novo?

Koliko vredi ovo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Arthur Morgan

Čuven
Učlanjen(a)
07.10.2007
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
Matična ploča
Aorus X870E Pro Ice
RAM
32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mt/s + Corsair Light Enhacement Kit
GPU
Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
Storage
Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
Zvuk
Altec Lansing ATP 3
PSU
Lian Li Edge 1000W White Edition
Kućište
Antec Constellation C8
Monitor
LG 32GP850-B
Miš & tastatura
ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
Laptop
HP Probook 450 G10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne znam da li je ovo baš za ovu temu, ali ne znam gde drugde da dobijem savet. Ponuđena mi je Gigabyte Radeon HD 5850 OC, savršeno ispravna, stara 4 godine, sa custom hlađenjem u vidu Accelero S1 kulera sa dve osmice zakačene na hladnjak. Traže mi, naravno preteranih, 100 evrića za nju, ali mislim da ne vredi više od 50 evrića? Šta vi mislite?

Direktne procene polovne robe su zabranjene na forumu. Ali u svakom slucaju, 50 evra je malo a 100 je puno za nju.

Za taj novac (manje od 100e) mozes da nadjes polovnu 7850 1GB DDR5, koja je u garanciji. Sto ti je svakako pametnija kupovina, a i bolja je karta. 😉

Poslednja izmena:
Zabranjene su procene na forumu. Nisi nov clan da ne znas to, sto se tice cene pogledaj koliko se krecu na oglasima te karte (npr. KP, Kupindo i sl.), pa proceni da li ti odgovara :d

Na profilu ti pise da imas istu tu kartu. Prodajes ili je kupujes? :d

Poslednja izmena:
Haha busted :d

Brza je 5850 od 6850, tu je negde sa 6870. A i klokuje se daleko bolje od obe. 5850 je najbolja karta koju je Ati ikad izbacio, ali naravno da ne vredi danas vise od 50e

Zabranjene su procene na forumu. Nisi nov clan da ne znas to, sto se tice cene pogledaj koliko se krecu na oglasima te karte (npr. KP, Kupindo i sl.), pa proceni da li ti odgovara :d

Nisam nov član, ali ne znam gde bi na ovom forumu mogao da postavim takvo pitanje. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio.

Na profilu ti pise da imas istu tu kartu. Prodajes ili je kupujes? :d

Nisam odavno menjao profil. Ja sam svoju 5850 dao burazeru pre manje od godinu dana, a ja sam uzeo R9 270X. Ovo neki tip nudi mom ortaku koji se ne snalazi sa forumima i savetima (ja se, kao, razumem sudeći po postavljenom pitanju na pogrešnom mestu), a ja ne pratim cene polovne robe. Takođe ne idem na Kupinde i Limunde, jer je smešno šta se tamo nudi i za koje pare.
Uglavnom, hvala na savetima...

Ako nece da spusti cenu, ne treba ni da razmatra 5850.

Kao sto rekoh, polovna 7850 sa garancijom je najbolja kupovina za ispod 100 evra.
Pogledaj ovde na forumu oglase ili na KupujemProdajem. Ima ih...

Nisam nov član, ali ne znam gde bi na ovom forumu mogao da postavim takvo pitanje. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio.
Nigde ne bi mogao da postavis takvo pitanje, jer na celom forumu su procene zabranjene zbog cestih zloupotreba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno