Meni ne daju da uđem u Box paket dok god ne zamenim ISDN liniju u analognu. Da li neko zna jel smeju to da rade? Neželim da pređem na analognu koliko god oni insistirali, a nigde na sajtu ne piše da mora analogna linija da bude za box pakrt.
S obzirom da Telekom Srbija neprekidno unapređuje i optimizuje svoje usluge i mrežu prema potrebama korisnika, izmena numeracije postojećeg broja telefonskog priključka je neophodna kako bi se numeracija integrisala u Box paket.
Не, (им)пулсно бирање значи да је централа аналогна а само ISDN је (била, не знам како се воде све данашње варијанте) дигитална линија.Zar analogna linija ne znaci pulsno biranje?
Ako nema slobodnih parica za ADSL to je drugi problem - nije to problem za fixni. Imamo u zgradi mojoj recimo po 3 broja po stanu, a mislim da nije ni po 2 planiranoSnaci ce se oni za to, ne brini!
Када добијеш два броја уместо ISDN-a, да ли и даље плаћаш једну претплату или две? Да ли остају исти бројеви или се мењају?Zamenu u obicnu liniju ti oni zavrse. Traje 5 min. Ako imas 2 broja na ISDN, 2 broja ces dobiti i ovako samo im moras naglasiti da zelis oba broja.
Чини ми се да то домаћи саобраћај пише у опису понуде за мобилни из пакета. Фиксни има 150 минута према свим фиксним мрежама у Србији и после неограничено у фиксној Телеком мрежи, мобилни и иностранство се плаћају по стандардном ценовнику и биће у рачуну као и до сада.-kada kazu domaci saobracaj na sta se to odnosi( da li je to u pitanju samo fiksni telefon a mob se dodatno placa)?
-kako se tarifiraju medjunarodni pozivi, dobija je zasebni racun ako se koristi ova usluga?
Nedavno sam poceo da koristim Box 2, net + fixni, i zovu me iz lokalne poslovnice i krenu da pricaju kako moram da menjam broj telefona iz nekog razloga.
Obratio sam se i putem mail-a Telekomu i njihov odgovor je:
Zna li neko nesto vise o ovome, ili je mozda neko imao slicna iskustva? Iz lokalne poslovnice su rekli da ce oni sve to srediti i naci neko resenje, mada im nesto ne verujem.
Otisao danas do mts-a da se zalim posto mi lose radi net, i tante vante utvrde da mi je nesto los ruter crkava ili tako nesto uglavnom takav isti kakav ja imam nemaju na stanju a nisu dobili nove takve od jan. 2012te i sad mogu da mi daju onaj beli samo a do sada sam bas imao losa iskustva sa tim ruterima.. e sada posto kod mene u kuci ima 5 racunara 2laptopa xbox ps 2tv +2xiptv + 5 telefona na wifi verujem da ce taj ruter jako lose raditi.. e sad pitanje je sta kupiti? Znaci da odem sam i kupim ruter?
Koji si imao i koje bele imaju?
Ako je HG532e, ne bacaj novac i zivce, uzimaj ga dok ga daju!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari