jeste, jeste, Vlado sigurno je tako da je tvoja 40 Mbps linija dostigla minimalne latencije IKOM-ovog rutera... osim knjige slobodno malo obidji i primenu/praksu da znas kako to radi "ispod haube" i o cemu pricas... lepo ti je i kUdtiHaEX napisao da siri link ne mora uvek da donese i nizu latenciju (ok ako je IKOM-ov first hop ruter preopterecen pa ne moze brze ni sa 100Mbps vezom, sto je danas retkost kod mnogih provajdera), ali ti si odlucno rekao da nema ping veze sa brzinom downloada, sto je not true kao sto smo rekli. pozz
Program pojedinih satelitskih kanala se skrembluje, kada prikazuju odredjene sadrzaje za koje ekskluzivno pravo prenosa ima neki od nasih kanala.
Da li su skremblovali i u digitalnoj ponudi ili samo analogni signal?
I na analognoj blokiraju.Da li su skremblovali i u digitalnoj ponudi ili samo analogni signal?
From: IKOM-office [mailto[email protected]]
Sent: Friday, September 05, 2014 10:14 AM
Subject: RE: HRT2
Postovani,
Ekskluzivno pravo prenosa Svetskog prvenstva u kosarci za teritoriju Srbije ima RTS. U sladu sa tim svi reemiteri su u obavezi da zatamne sadrzaj drugih kanala ukoliko prenose utakmice SP u kosarci.
Srdacan pozdrav,
IKOM
I na analognoj blokiraju.
Na moju konstataciju da ne mozemo da na HRT2 gledamo utakmice SP u kosarci kojih nema na RTS jer je iKom skremblovao kanal, odgvoorili su mi:
Veceras su opet skremblovali HRT2 za utakmicu Hrvatska - Kipar (fudbal), iako ne vidim da bilo koji od nasih kanala prenosi. Stvarno je grozno to sto rade, kao imas kanal u ponudi koji ustvari ne mozes da gledas!?
I na analognoj blokiraju.
Meni od juce ,prekjuce preko DVB-C tjunera scremblovani svi Pink filmski kanali,fox movies,cinemania itd....preko retardiranog KAONa pomenuti kanali rade,kako je kod vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari