Modemi nisu u podrazumevanom režimu pa sigurno nije ni ostavljena podrazumevana kombinacija.braca Rusi pisu da je default user/pass za Cisco modem admin/W2402, ali meni to nesto ne prolazi. mozda ne da sa korisnicke strane.
Modemi nisu u podrazumevanom režimu pa sigurno nije ni ostavljena podrazumevana kombinacija.braca Rusi pisu da je default user/pass za Cisco modem admin/W2402, ali meni to nesto ne prolazi. mozda ne da sa korisnicke strane.
Kako kome,a upload sigurno treba povećati.Sta ce ti povecanje brzine?
Ove sadasnje su dovoljne.
Bilo bi bolje da povecaju upload.
Ja sam leecher najgore vrsteSta ce ti povecanje brzine?
Oni ne menjaju digitalni dekoder drugim nego ako imas televizor koji ima podrsku za CAM modul oni to stavljaju umesto dekodera
Dobar dan svima
Imam problem sa IKOM kablovskim internetom, i molim za pomoc.
Imam Flat2, ping 8, download 9,84 mb, upload oko 1, sve je kako treba. Medjutim, posle malo duzeg gledanja online filmova, muzike, klipova (u kojima ima premotavanja i preskakanja, youtube, dailymotion, potpuno je svejedno), posle nekih 15 min, ping ode na 228, a download padne na ispod 1 mb. Probao sam i drugi web browser, sve je isto.
Ima li iko pojma kako to da resim ( a da nije format C: )
Hvala lepo
Te sporije vrednosti dobijes kada meris dok u isto vreme gledas film ili zatvoris sve prozore i ostane ti samo taj od speedtest-a, pa onda meris? pozz
Sve pogasim, samo speedtest radi, i pokazuje ekstremno male vrednosti. Kao da ga Youtube "iscrpi" na neki nacin.
Imaš ruter ili samo modem? Probaj da izbaciš ruter iz priče, možda on pravi problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari