Plugging in a pair of headphones adds a fair amount of stereo crosstalk, and quite a lot of intermodulation distortion for an overall underwhelming performance. These are not the kind of flaws an average user will be able to detect in real use cases, but they might matter to extreme audiophiles armed with overly expensive headphones.
Sto bih onda ja listao da vidim tvoje "iskustvo" koje glasi "ispod proseka" bez ikakvog objasnjenja. Jedna rec nije misljenje niti iskustvo, nisi niti meni niti ostalim clanova od pomoci, neka ti to bude jasno. Kako mislis da si mi pomogao ako nisi ni procitao na sta ja slusam, sta bulaznis? Kako onda moze tvoj komentar da mi pomogne, boze kakve osobe su se izrodile ovde.
U tri posta sam naglasio da sada koristim 5s.
Nemam pojma cemu taj nadrkan stav, nisi veci frajer ako tako pisessamo vise nisi od pomoci
Hsv.stoned je jednim postom objasnio, dok se ti ovde prepires bez razloga nadrkan na svet. Chill out, ovde smo da bi pomogli jedni drugome, ako ne zelis ili te mrzi, *** ne ucestvuj u raspravi.
I 100% nisam trazio uporedbu sa flac formatom sa 200€ sluskama sa zvucnom od 50+ €. Pricamo ovde o mobilnim telefonima.
EDIT: do pre par meseci kada sam uzeo XZ i sluske svi lepo delili iskustva, komentarisali bez ikakvog hejta. Vratim se da proverim isto posle par meseci samo za drugi telefon i dobijam nula od diskusije i impresije, dobijem odgovore nekog tamo hejtera koji ne ume koristan post da napise. Zasto? Pojma nemam...
Da, primecujem to u poslednje vreme, neki sajtovi sad uopste ni ne mogu da se prikazu u desktop modu na nekim mobilnim browserima, nema tu opciju full site ili desktop, ili je zestoko sakrivena. Jel moze neko WP Central da otvori u desktop modu na WP browseru?To je od sajta do sajta, bavim se time, ako oni podese redirekciju, ti iako kucas www., odvesce te na mobilnu verziju. Pa onda u footeru sajta ides na "view full site" ili "desktop version". A za reflow da, to jeste problem.
stvarno te opterećuje ovaj telefon jako!
Sve si pogresno razumeochill out.
A uvrede koje si napisao samo govore o tebi. Nema potrebe za time.
Evo obecavam ako budem dolazio i Nis u skorije vreme, a idem cesto, kontaktiram te pa se nadjemo da probas izlaz. Ok?
U odnosu na sta? Zbog cega los? Moze malo detalja?
Los u odnosu ma htc one ili? Mogu ja da kazem, to i to je ****** bez ikakvog obrazlozenja, ne mora zmaxiti da je istina. Jel je prazan zvuk, tih, bas nije dobar, ne cuju se lepo visoki tonovi, sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari