Ali definitivno je svaki put ista prica. Treba sacekati i uzeti telefon u ruke ko je u mogucnosti. Pogledati kako lezi u ruci, izradu, dizajn, kameru, ekran... pa donositi zakljucke.
Mnogi popljuju Samsung kad najavi telefon, pa nakon par meseci odu i kupe isti taj Samsung.
Upravo to, bez ikakvih tragova koriscenja.Rekose za 30 i nesto minuta.
To znaci da ce imati punjac od 3A. Baterija moze do preko 50% da se puni jako brzo a da to ne utice na njen kapacitet i trajanje, ali posle morate usporiti.
Inace "koza" pozadi je najbolji materijal za pozadinu telefona koji je ikada napravljen. Prijatan na dodir, ne klizi, a na moje iznenadjenje i neverovatno otporan na habanje. Skoro godinu dana kasnije bez mazenja i pazenja izgleda potpuno isto kao kad je bila nova. Naravno piznato je da ovo vazi samo za crni N3 na belom su nesto ozbiljno zeznuli i nije ni blizu tako prijatan materijal.
Sta pisu ovi, kakve veze ima procesor i cip sa punjenjem... ******stine.
Ako bi razocarani mogli da kazu sta su ocekivali tj sta su jos mogli da unaprede bilo bi lepo da cujemo.
Bogu fala pa imamo xda....Dalje?
Muka mi je vise da citam razna proseravanja. Telefon je najbolji trenutno u svim klasama. Konacno je dobio i taj premium materijal tako da je ovo najbolje od samsunga do sada. pojedininci su izgleda ocekivali 4k displej 8gb rama 6000mah bateriju i 41mp kameru i sve to da kosta max 500e
Ne razumem što mnogi hejtuju home i Capacitive buttons? Ako vam se to ne svidja imate LG HTC i ostale što su se sagli googlu i izbacili iz upotrebe te dugmice samo zato što su ovi iz googla tako rekli. Zato naprimer imamo izduzen HTC One M8. Ako reklamiraju 5.7 incha screen ocu tih 5.7 incha da imam u svakom trenutku a ne samo u full screen apps.
Muka mi je vise da citam razna proseravanja. Telefon je najbolji trenutno u svim klasama. Konacno je dobio i taj premium materijal tako da je ovo najbolje od samsunga do sada. pojedininci su izgleda ocekivali 4k displej 8gb rama 6000mah bateriju i 41mp kameru i sve to da kosta max 500e
Ok,koji drugi android u drugoj klasi nudi viseNe moze biti nikako najbolji u svim klasama, posto on spada u jednu klasu. Kao celina ok, ali u svakoj klasi da je najbolji to nikako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari