Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Mozda je hteo da kaze mali napredak. Mada danas svi tako rade. Ocekujem da ih jabuka sve pokosi za 5,6 dana.

Upravo to jako mali napredak. Ogromne razlike su bile npr: note 2/note3, pa htc one x/htc one, lg g/g2 i ostali, a ove godine nema razlike vece od 15%. Koliki god vi bili samsung fanovi note 4 i nije neki napredak da bih se ja istresao 500e. Licno misljenje vi slobodno dajte

Poslednja izmena:
Nije kao note 2 vs 3 :) ali dobro ocajni fingerprint imam i na s5 kamera ista, a dizajn u odnosu na note 3 i nema razliku

Pa manje vise i jeste.

Nije ni S4-S5, i nece i ne moze vise ni da bude. Ne ocekuj ne znam kakv "napredak" vise.

Bolje nego sony i njegove reciklaze. Sta oni rade pa ono je sprdnja. Ovde je sve bolje i unapredjeno trenutno nema niko da ponudi bolje.

Mozda je hteo da kaze mali napredak. Mada danas svi tako rade. Ocekujem da ih jabuka sve pokosi za 5,6 dana.

Tek ce jabuka da bude napredak... :d Dizaj je korak unazad. Ostalo sve manje vise isto. Malo bolja kamera, brzi SOC i to je to.

Aha i 1200e kod nas. Samo da stave vise od 1 podesavanja za kameru i bice super.

Bolje nego sony i njegove reciklaze. Sta oni rade pa ono je sprdnja. Ovde je sve bolje i unapredjeno trenutno nema niko da ponudi bolje.

+1 Ako ovo u 2014 nije napredak... ja ne znam ko je i sta bolje ponudio??

Najveci bum je bio kad je s2 izasao, to je to od samsa. Ja mislim da ovo u realnoj upotrebi nece raditi bolje od n3, a videlo se i na bini da se znoji.

Prvo sacekajte ozbiljnije testove pa ce se onda videti da li vredi prelazak sa N3. A i odavno je poznato da se najvise isplati prelazak uz preskakanje jedne generacije.

Sto se cene tice ovde ionako niko nece platiti 800e ComTrade-u :d nego ce cekati primerak iz oglasa do 500e, kao i uvek.

Nijedan telefon danas nije odusevio, to je cinjenica ali su uglavnom odlicni i pored nedostatka nekih epic funkcija, inovacija. N4 je u svakom slucaju bolji od N3, ako nista drugo bar su isli na krsten 2k ekran a autonomija kapiram da ce biti solidna, nikako nesto mnogo losija od N3.

Poslednja izmena:
Nego niko da komentarise gear vr. Koja ce cena da bude? Na njemu ce se note sa svojom rezolucijom pokazati vrhunski. Cenim vrhunski 3d bioskop ako nista drugo.

Svakako ce biti bolji od n3, ali brisanje bloata mora pasti. :d
P.S. Kad vidim travel advisor i flipboard, bude mi muka :D

''svakako ce biti bolji'' pa naravno da hoce ali nisu to neke razlike. Ako razocara i sl. Nexus onda vise nema nekih unapredjenja u mobilnoj industriji

^ Dobro je od "nikakvog napredka" si stigao do toga da ce biti bolji, dok ga probas... kupi ga ti. :D

Edit:

Ali definitivno je svaki put ista prica. Treba sacekati i uzeti telefon u ruke ko je u mogucnosti. Pogledati kako lezi u ruci, izradu, dizajn, kameru, ekran... pa donositi zakljucke.

Mnogi popljuju Samsung kad najavi telefon, pa nakon par meseci odu i kupe isti taj Samsung.

Poslednja izmena:
pa i ne moze da bude ne znam kakav napredak za tako mali vremenski period,uvek ce biti nijanse unapredjivane,a to je najvise zbog novca.
zasto bi oni sada u N4 stavili 4000mpah,20 megapixela,full metalnu izradu kad ne moraju. mogu,ali nece. to sve ide postepeno. nece odmah da ispucaju sve adute.

pa kad pogledate modele automobila,svake godine izlazi nova serija,i uvek su tu sasvim mala poboljsanja.
i uvek ce biti onih koji ce iz Audija A8 2013 odmah hteti da uzmu novi 2014 model.

Uzeo sam s5 nakon htc one tako da cekam Note 5 :). Nebih vise da off-ujem ali nema nekih velikih napredaka izmedju proslogodisnjih modela

Dobro je istrolovao si i to je to :d

Kontam da neko u samsungu ima zesci fetis ka teksturama, ***. koza nazad i neke straftice napred. Za sledecu generaciju bi trebali da stave onako crvenu trakicu da visi kao na knjigama sto ima za oznacavanje stranica.

Poslednja izmena:
"Koza" nazad na Note 3 meni licno izgleda bas dobro. Posebno je crni model koji sam imao bio dobar, ne vidim u cemu je problem.
Meni bas nekako uz Note ide ta "koza".

Bacao se hejt na apple i njihov digitalni skeuomorphism a ovo je tri puta gore. No ipak mislim da je ovo korak napred sto se tice samsunga.

Meni je definitivno dosta bitno ovo brzo punjenje baterije, bas me zanima sta su oko toga uradili, softver, punjac...? Ako stvarno radi kao sto oni kazu tj. ako ovoliku bateriju napuni za oko sat vremena to je odlicno.

Emixe tu je fora sto ce on napuniti od 0 do 50 posto za oko 45min ali ce mu za punjenje do kraja trebati sigurno 2h. Vec vidjena fora kod kineskih telefona.

Meni je definitivno dosta bitno ovo brzo punjenje baterije, bas me zanima sta su oko toga uradili, softver, punjac...? Ako stvarno radi kao sto oni kazu tj. ako ovoliku bateriju napuni za oko sat vremena to je odlicno.

jel su tako rekli baš?
ja sam čuo da su rekli 0-50 za pola sata

"Koza" nazad na Note 3 meni licno izgleda bas dobro. Posebno je crni model koji sam imao bio dobar, ne vidim u cemu je problem.
Meni bas nekako uz Note ide ta "koza".
+1. Koza mi super ide uz Note i mnogo mi je bolja od obicne plastike.
Inace, ne mogu da verujem da su opet postavili zvucnik pozadi (pozicija na N3 mi savrseno odgovara), izbacen Usb3 (glupost teska), TW je i dalje katastrofalan (vuce se kao prebijen) i ne verujem da ima ikakve razlike u realnom radu u odnosu na N3.
Da ne bude da hejtujem samo, moram da pohvalim lajsnu (red je i bio). :D
Baterija ako bude losija ili ista kao na N3 definitivno cu preskociti ovaj telefon.

Rekose za 30 i nesto minuta.
To znaci da ce imati punjac od 3A. Baterija moze do preko 50% da se puni jako brzo a da to ne utice na njen kapacitet i trajanje, ali posle morate usporiti.

Inace "koza" pozadi je najbolji materijal za pozadinu telefona koji je ikada napravljen. Prijatan na dodir, ne klizi, a na moje iznenadjenje i neverovatno otporan na habanje. Skoro godinu dana kasnije bez mazenja i pazenja izgleda potpuno isto kao kad je bila nova. Naravno piznato je da ovo vazi samo za crni N3 na belom su nesto ozbiljno zeznuli i nije ni blizu tako prijatan materijal.

Sta pisu ovi, kakve veze ima procesor i cip sa punjenjem... ******stine.

Rekose za 30 i nesto minuta.
To znaci da ce imati punjac od 3A. Baterija moze do preko 50% da se puni jako brzo a da to ne utice na njen kapacitet i trajanje, ali posle morate usporiti.

Inace "koza" pozadi je najbolji materijal za pozadinu telefona koji je ikada napravljen. Prijatan na dodir, ne klizi, a na moje iznenadjenje i neverovatno otporan na habanje. Skoro godinu dana kasnije bez mazenja i pazenja izgleda potpuno isto kao kad je bila nova. Naravno piznato je da ovo vazi samo za crni N3 na belom su nesto ozbiljno zeznuli i nije ni blizu tako prijatan materijal.

Ja sam bas hteo da pitam kako bi koza izgledala posle nekog vremena.
Beli lepsi po meni.

Meni ta koža uživo ružnija nego na slikama, mada bi sve jedno išao u neki case.

Nazad
Vrh Dno