Nije kao note 2 vs 3ali dobro ocajni fingerprint imam i na s5 kamera ista, a dizajn u odnosu na note 3 i nema razliku
Mozda je hteo da kaze mali napredak. Mada danas svi tako rade. Ocekujem da ih jabuka sve pokosi za 5,6 dana.
Bolje nego sony i njegove reciklaze. Sta oni rade pa ono je sprdnja. Ovde je sve bolje i unapredjeno trenutno nema niko da ponudi bolje.
Meni je definitivno dosta bitno ovo brzo punjenje baterije, bas me zanima sta su oko toga uradili, softver, punjac...? Ako stvarno radi kao sto oni kazu tj. ako ovoliku bateriju napuni za oko sat vremena to je odlicno.
+1. Koza mi super ide uz Note i mnogo mi je bolja od obicne plastike."Koza" nazad na Note 3 meni licno izgleda bas dobro. Posebno je crni model koji sam imao bio dobar, ne vidim u cemu je problem.
Meni bas nekako uz Note ide ta "koza".
Rekose za 30 i nesto minuta.
To znaci da ce imati punjac od 3A. Baterija moze do preko 50% da se puni jako brzo a da to ne utice na njen kapacitet i trajanje, ali posle morate usporiti.
Inace "koza" pozadi je najbolji materijal za pozadinu telefona koji je ikada napravljen. Prijatan na dodir, ne klizi, a na moje iznenadjenje i neverovatno otporan na habanje. Skoro godinu dana kasnije bez mazenja i pazenja izgleda potpuno isto kao kad je bila nova. Naravno piznato je da ovo vazi samo za crni N3 na belom su nesto ozbiljno zeznuli i nije ni blizu tako prijatan materijal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari