Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sale meni delfin radi najnormalnije bez bagova

On radi ali je drugaciji kada se googla, vizuelno je stara verzija.
Screenshot_2014-09-01-16-35-01.png
A bilo je ovako, kao na Chromeu.
Screenshot_2014-09-01-16-35-31.png

I za search images je takodje opet onaj stari nacin prikazivanja, tj kao da su neku staru verziju pustili kao update, a i losije radi, poceo je da crashuje ponekad, i ne reaguje vise tako brzo na otvaranje stranica(open in new tab, background i sl).

To je google menjao nešto. Tako je i meni na desktop operi. Na desktopu sam nasao na opera forumu kako da se to popravi, a za mobilni nemam pojma.

ili je to ili su na google playu ******i postavili staru verziju..evo gledam sad na neksusu mi je 10.3.1 verzija, a na tesli gde nije radjen update, stoji 11.2.0.

Slicna prica je bila i sa skajpom prosle godine.Na sajtu skajpa sveza verzija, a na google play stajala neka stara verzija.

Radi li vam showbox

Pozz momci, treba mi mala pomoc. Znaci iz Crne Gore sam i stavio sam moju kreditnu karticu nedje tamo po Americi da bi dobio mogucnost kupovanja ( Uz Holu ) Medjutim kada sam isao da kupim neku random aplikaciju dolazi mi gmail od Googlea da je neko iz Amerike pokusao da koristi moj racun blabla a banka mi je preko sms-a poslala potvrdu da sam pokusao da kupim aplikaciju. Sad ne znam sta da radim htio bih da kupim nesto preko online igre ali me pomalo strah da mi ne blokiraju google+kreditni racun. Ima li neko neku foru kako sta ?

moze li nekako odredjena aplikacija da bude nevidljiva za Market,znaci da ne bude na listi Ponudjenih novih verzija,konkretno necu da uradim Update za MXPlayer,jer mi ova verzija koju imam radi odlicno,a poslednja nesto zeza...i kad odem na market uradim ja update za one koje zelim...ali su one koje ne zelim uvek u ponudi(naravno iskljucio sam Auto Update....)

Da ne listam sad thread, koja bješe aplikacija da mi fon ne vidi da je root-ovan?

moze li nekako odredjena aplikacija da bude nevidljiva za Market,znaci da ne bude na listi Ponudjenih novih verzija,konkretno necu da uradim Update za MXPlayer,jer mi ova verzija koju imam radi odlicno,a poslednja nesto zeza...i kad odem na market uradim ja update za one koje zelim...ali su one koje ne zelim uvek u ponudi(naravno iskljucio sam Auto Update....)

Probaj u titaniumu detach from market... Mada meni to nikad nije radilo

Titanium sam bas malopre probao,i nije pomoglo...na kraju uradim update na poslednji MX,i sad mi dobro radi....a prosli put mi prijavio nesto kao da imam starije kodeke....
Hvala Obojici na odgovoru...

Probaj u titaniumu detach from market... Mada meni to nikad nije radilo

Ni meni nikad nije uspjelo ovo - uradi posao prvo, ali posle nekog vremena se opet pojavi aplikacija u Play Store-u.

Nema više Winapm - a na Google Play store ?

pregazio ga poweramp pa su se povukli :D

"The Secret’s Out… and you can give your friends a free copy of Boxer Pro for Android.

Thank you for supporting Boxer. Because of you, our growth and success have allowed us to expand to support even more mobile devices. We’re excited to announce that Boxer is coming to Android on 9.4.2014. As a special thank you we’re giving free copies of Boxer Pro ($9.99 value) to you and all of your Android friends.
• You’ll be receiving a free code to download Boxer Pro for Android on launch day.
• Don’t have an Android device? Give your code to a friend.
• Want to give Boxer Pro for Android to your friends? Give them a free code here (Free codes are limited, so act fast!)."

Ovo dobih jutros na mail. Dakle, ako je neko ikad koristio Boxer na iOS-u, valjda sjutra dobija promo kod za besplatnu kopiju Boxer Pro app za Android. Inace, solidan mail klijent sa podrskom za exchange (izmedju ostalog) i cloud servise Dbox, Box, zatim Evernote itd. itd.

Ako stvarno daju promotivno Pro verziju, eto mozda trajne zamjene za isto tako odlican ali skup Nine...

Poslednja izmena:

Nemam Xposed, nece nesto kod mene. A tu aplikaciju probah, ali nema opcije za uninstall mog SU-a. Ja sam root-ovao onim Vroot-om i Kinguser mi je SU. Nema veze, necu ga ni dirati. Mislio sam sa da probam sa zvanicnim update-om Idol X-a, ali ne da dok je root-ovan.

Nemam Xposed, nece nesto kod mene. A tu aplikaciju probah, ali nema opcije za uninstall mog SU-a. Ja sam root-ovao onim Vroot-om i Kinguser mi je SU. Nema veze, necu ga ni dirati. Mislio sam sa da probam sa zvanicnim update-om Idol X-a, ali ne da dok je root-ovan.

Ali zašto odmah lepo ne kažeš šta želiš da postigneš? Instaliraj SuperSU sa Play Store, pokreni ga, prihvati da on zameni Kinguser, restartuj telefon, pokreni SuperSU, odaberi Unroot.

jel koristite Sofa score? u novim verzijama ne mogu da nađem na koliko sekundi da osvežava. držao sam na 10 sekundi. sad sve javlja nešto kasnije. ranije kad javi gol, prebacim kanal i taman vidim snimak gola. sad zakasnim. Jel to izbačeno?
ima li neko staru aplikaciju gde je to moglo?

Nešto im generalno rezultati kasne u poslednje vreme čak i kad ručno radiš osvežavanje.

Koristim neku stariju verziju, onu za svetsko, pa ako se ne snađeš mogu ti je poslati.

našao. bajata ali ima opciju. potpuno su silent to izbacili da nisam ni provalio da nema. sad me opominje pri ulasku da updatujem. koja li je zadnja sa ovom opcijom???

Prilozi

• sofa.jpg
    sofa.jpg
    136.2 KB · Pregleda: 283
našao. bajata ali ima opciju. potpuno su silent to izbacili da nisam ni provalio da nema. sad me opominje pri ulasku da updatujem. koja li je zadnja sa ovom opcijom???

Kod mene je 4.7.2.

Ima li u ovoj kalendar da mogu da obeležim utakmice za sledeći vikend da me obavesti pola sata pre početka?

Nema kalendar ali zaista jeste najbrza app...

Nazad
Vrh Dno