Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Rayman jungle run besplatan na amazonu ako nekog zanima.

@telep
Email koristim svaki dan dosta, hangouts jer moram, talk je bio bolji. Kad imaš kontakte na skype od pre negu što su ovi ostali nastali onda moraš da ga koristiš. Nije tako jednostavno...

Znam da ljudi koriste skype na kompu ali malo njih koristi na fonu. Mail mi ipak ne ulazi u ovu kategoriju, ne znam nikoga ko koristi mail za neobavezno dopisivanje.

Skype na telefonu ne znam kad sam upalio poslednji put...Trenutno ga ni nemam instaliranog. Hangouts koristim za sms ali prevashodno za chat kao i whatsapp. Viber jako rijetko u poslednjih dvije godine.

Ja viber u poslednje vreme podosta koristim, jer mi lakše kad ga imam na kompu, a pre ga nisam imao ni instaliranog. Mada me nervira jer je dosta sporiji od ostalih chat aplikacija.

Ja ne koristim nista bez GSM + SMS,skype po potrebi na racunaru,probao viber 5 dana to sve oni teski lenjivci tamo po celi dan mi stizalo nesto,deinstalacija zavrsila posao;)
Omatorio sam ebem ga:)

Poslednja izmena:
Ja viber u poslednje vreme podosta koristim, jer mi lakše kad ga imam na kompu, a pre ga nisam imao ni instaliranog. Mada me nervira jer je dosta sporiji od ostalih chat aplikacija.

Kako misliš sporiji?

Nisam ni znao da imaju desktop verziju, sad se razmišljam da instaliram ali me brine ovo što @cannes kaže, smaranje besposlenih :)

Mail vise niko ne koristi, hangouts je po meni los (talk mi je bio bolji 100 puta) a i niko ziv ga ne koristi, skype isto niko ne koristi na telefonu. Jedino viber i wa imaju svi. Zato imam instalirana samo ta dva, sto bi imao jos tri dodatne app koje aktivno koristi mali broj ljudi.

Kada kažeš mail niko ne koristi, pomislio bih da radiš u nekoj fancy stranoj firmi pa svi koristite slack ili hipchat.

@mmsandi
upravo je wa uradio less is more.
ostali su tu od pre ili za posao.

Pošto je Srb dodata na listu za plaćanje na PS da li kod nekog funkcioniše, kod mene jos uvek ne..

Jos uvek ne...

Kako misliš sporiji?

Nisam ni znao da imaju desktop verziju, sad se razmišljam da instaliram ali me brine ovo što @cannes kaže, smaranje besposlenih :)
Pa app na fonu je jednostavno sporija od npr wa. Sporije otvori poruku nego wa, sporije kretanje po app itd.

Koristim program 'Video Caller ID'... I svidja mi se kako radi... E sad za brisanje djubreta i sličnih stvari koristim app' All In one Toolbox'... U njemu sam označio da mi ne dira ništa oko programa Video Caller... Ali opet nešto obriše, i onda moram za svaki odabrani broj da se pozovem na video klip...
Ima neko ideju šta još da odaberem...

Moonshine icons koristim vise od dva meseca, extra su ikonice. Kombinacija sa Smart Launcher-om je, po meni, najbolja.

Poslednja izmena:
Postoji li browser koji ima mogućnost dark theme, npr. crne pozadine i belih slova?
Ubi me ova belina u mracnoj prostoriji.

Dajte neku dobru aplikaciju za vezbanje... Skinuo dve tri, sklekovi i slicno kada ono trazi da postavim telefon ispod sebe pa dok vezbam da dodirujem bradom ekran da bi se brojalo... WTF?! :eek:

Moze neka all around sa savetima...

Postoji li browser koji ima mogućnost dark theme, npr. crne pozadine i belih slova?
Ubi me ova belina u mracnoj prostoriji.
ne znam koji OS imas,ali ima ova fora za Android ICS....:)
http://www.tech-recipes.com/rx/22740/android-ics-inverted-mode/
e7yvis.png

Prilozi

• uploadfromtaptalk1409551120263.jpg
    uploadfromtaptalk1409551120263.jpg
    71.8 KB · Pregleda: 332
Koristim Kaiten mail i imam problem sa prikazom poslatih mejlova sa fona. Kad udjem preko kompa, prikazuje mi regularno 1 poslati mejl a preko fona mi prikazuje uvek po 2 komada. Jel imao neko ovakav problem?

Moonshine icons koristim vise od dva meseca, extra su ikonice. Kombinacija sa Smart Launcher-om je, po meni, najbolja.

Odlične su ikonice, mada je šteta što su besplatne jer se onda developeri ne cimaju previše i ne dodaju nove...
Nova Launcher i ništa drugo :)

Zna li neko sta se ovo desava sa Dolphin browserom, sve se cudnije ponasa od proslednjeg update-a, koji je izgleda vise downgrade, search u googleu je kao iz 2013.?

Nazad
Vrh Dno