Tesla nema šta da traži pored novog MeMO Pad 7
Nisam razumeo, gde si isao da ti lepe? Jel radi to neko, mislim dobro da radi? Meni i na teefonu uvek ostane neka tackica prasine ili nezalepljene folije.Ja sam za neke telefone naručio preko neta pa otišao u prodavnicu sa mars-om da mi zalepi![]()
Koji je to novi memo pad 7? Mislim koja mu je oznaka, specifikacija? Ja mislim na onaj model sa 1280x800, kvad kor, 1 GB RAM.
Hteo sam da kazem da mi se ne kupuje nov tablet jer ne mogu da ga prodam za istu cenu vec samo za nizu. Ovako ako kupim polovan hd7 za 10 000 pa mi se ne svidi, za koji dan mogu da ga prodam za 10 000. A teslu ako kupim za 9000 nov, mogu polovan da prodam za 7-8 hiljada. O tome se radi. Inace bi i tesla l7 prosao, ne fali mu nista![]()
Nisam imao prilike da uživo isprobam tesla tablet, ali ukoliko ima lošiji ekran, slažem se sa tvojim mišljenjem. Ekran je za tablet uređaje, po meni najvažnija stavka!Tesla ima daleko losiji ekran od HD 7 i tu nema dileme. Ja licno tablet nikad ne bih uzeo sa losim ekranom, pa ne znam kakve specifikacije da ima.
Koji je to novi memo pad 7? Mislim koja mu je oznaka, specifikacija? Ja mislim na onaj model sa 1280x800, kvad kor, 1 GB RAM.
Hteo sam da kazem da mi se ne kupuje nov tablet jer ne mogu da ga prodam za istu cenu vec samo za nizu. Ovako ako kupim polovan hd7 za 10 000 pa mi se ne svidi, za koji dan mogu da ga prodam za 10 000. A teslu ako kupim za 9000 nov, mogu polovan da prodam za 7-8 hiljada. O tome se radi. Inace bi i tesla l7 prosao, ne fali mu nista![]()
Restartuješ tablet, pa ruter.
kupi onda teslu h7 za 12000 nov ima sve bolje od asus memo pad hd7 pa cak i ekran
uvek je nov uredjaj bolji od polovnog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari