***, za nekoga su to mnogo lepe glupostiBacanje para na gluposti.
U suštini kad skapiram na šta ja bacam pare ovo je još i okNekako mi to budzenje golfova uvek, ali uvek, predje granicu dobrog ukusa, ali svako radi sta voli, nisam mislio nikog da uvredim svakako.
U suštini kad skapiram na šta ja bacam pare ovo je još i okNekako mi to budzenje golfova uvek, ali uvek, predje granicu dobrog ukusa, ali svako radi sta voli, nisam mislio nikog da uvredim svakako.
Moja "ideja" da uzmem Mercedes 190 je nastala upravo iz tog poriva - uzeo sam auto 90 godiste a za te novce sam komotno mogao da uzmem odlicnog Punto 2.
recimo http://f30.bimmerpost.com/forums/bpgarage.php?do=view&id=11117Daj mi neki tvoj primer dobrog Styling-a.
Ovo ni ne treba doterivati, ovi su stock već lepi.recimo http://f30.bimmerpost.com/forums/bpgarage.php?do=view&id=11117
ili ova mazda 6
![]()
nista preterano nikakav kiceraj
Može link za odličan punto 2 za 800€?
Kao što reče, nismo svi isti. Meni su, recimo, ove felge ružne i same za sebe. A tek na Golfu 2 izgledaju kao da ih je neki gipsy sa Konika ovamo kod mene stavljao na njega. Onom sa drugog Džeksonovog ss-a fali makar 2 cola u felgama, pride. A osim toga, onako spušten i sa prednjim spojlerom nema šanse preko ležećeg da može proći.Nije svakome isto kic
Ja npr. uglavnom ne volim zatamljena stakla i tockove, sem u veoma specificnim slucajevima.
@mmsandi
Mozda su im popucale opruge... A te felne ne mogu nikako da budu lose, bar u mojim ocima![]()
uzete 4 gume iz uvoza
Ja ne računam, ja čitam šta si napisao:ne racunas pare koje sam ulozio u kola do sad, a da ih nisam ni registrovaokompletno ce da me izadje oko 1200 evra pre nego sto ga pokrenem, a vec sam izgitovao+smirglao, uzeo foliju i presvuko ga do pola, svi novi kaisevi, nov set svecica Bosch propisane iskljucivo za tu K-glavu, za par dana ide na osvezenje K-glave kod nekog zemunca za kojeg sam iz prve ruke dobio info da je najbolji majstor za K glavu u beogradu, sredjen je trap, uzete 4 gume iz uvoza, sredjen patos i rubovi, planiram da isproveravam menjac i eventualno sredim sta treba, kao i da presvucem ceo enterijer u kozu, dakle ne skaj nego kozu, kao i da pokupujem levi far, siroke lajsne, i par stvari u enterijeru koje su ostecene.
A para na tu 190-ku ćeš da potrošiš koliko vrede dva odlična punta 2
Za ovo poslednje si potpuno u pravu. Neudobniji auto od ova tri što si nabrojao nije lako naći. Definitivno osećaj za pamćenje...@MareBGD tebi je možda bacanje, znam da za taj novac što ga sredim mogu da nadjem bolji auto, vozio sam ja i Punta, i Passata, Mazda 3, Opela Astru, ali, nigde nije bio takav osećaj kao što je bio u Golfu kec, dvojci i Yugicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari