Te Vartine su uredu. Ne prazne se same od sebe posle nedelju dana. Ja ih držim u meraču pritiska i nisam ih punio više od pola godine za razliku od alkalnih koje sam menjao na svakih mesec dana. Mogu da obezbede dovoljno struje bez pada napona. Na novim baterijama sam izmerio nešto manji kapacitet od onog koji piše na pakovanju ali im je i cena manja od Enelupa. Za namenu gde se ne zahteva stalno punjenje mogu biti sasvim dobra opcija.
Gde piše da se pune 300 puta?
Za koliko dana od datuma porucivanja ti je stigao? Da li si imao neke dodatne troskove (placanje poreza)? I da li dobijas broj za pracenje posiljke prilikom porucivanja?Stigli su mi punjač i baterije
Ja sam sa istog sajta naručio c9000 neki dan ali u žurbi zaboravim da naručim baterije, platio preko paypal-a i dobio status da je poslato u roku par sati 😱
Sad vidim da je slanje minimum 5 evra do Srbije pa ne znam koliko se isplati u odnosu na cenu eneloop kod nas kad uzmem u obzir sve troškove ?
Dogovori se s nekim ovde da narucite do 50e pa podelite troskove. Ako ne nadjes nikoga ja cu da se ucipim za nesto. Ja sam zadnji put narucivao za sve pare i odmah se javio drugar neko da uzme baterije. Ne mozes da pogresis uopste.Ja sam sa istog sajta naručio c9000 neki dan ali u žurbi zaboravim da naručim baterije, platio preko paypal-a i dobio status da je poslato u roku par sati 😱
Sad vidim da je slanje minimum 5 evra do Srbije pa ne znam koliko se isplati u odnosu na cenu eneloop kod nas kad uzmem u obzir sve troškove ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari