Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Nazalost izgleda da ce ovo ipak opet dole, sell orderi znacajno rastu i dalje

Ja sam spremio wallet jos pre mesec dana kad sam masinu reinstalirao i cekam koliko god da treba.
Pisao ja malopre ali izgleda da je Silver nesto cackao forum pa mi pojede post.
Ja ne mislim da je ovo pocetak, ne uklapa se u sablon uopste. Mora da tresne nisko i da stoji dole neko vreme, ocekujem bar mesec dana. Mozda ovog puta nece biti sablonski odradjeno, ko zna ali drago mi je da su se svi oraspolozili malo.
Pazite se samo da se ne razocarate sada ;)

ja danas kupio jos 28 LTC po 0.009, da se ne kajem kasnije sto nisam :d

Poslednja izmena:
Triple top za litecoin sa touchdown zavrsnicom ili jacanje koje pocinje zagrevanjem u vidu triple topa a krece strmoglavo na gore, pitanje je sad?!:)

Mislim da Baba Vanga samo zna

Pa vidi, ako su pre pump-a hteli da uzmu panicarima i short-ashima ltc-ove tako sto ce srozati cenu ispod svacijeg predvidjanja onda nisu mogli bolje odraditi... a onaj koji do sada nije prodavao nego je torbario taj nece prodati jos 3 dump-a da budu do 1$... a novi ltc-ovi se prave asic-ima pretezno proizvodjaci i tu se situacija nece promeniti... tako da po meni ako neko hoce da pump-a isti mu djavo radio to sada ili za 2 meseca...

Pa vidi, ako su pre pump-a hteli da uzmu panicarima i short-ashima ltc-ove tako sto ce srozati cenu ispod svacijeg predvidjanja onda nisu mogli bolje odraditi... a onaj koji do sada nije prodavao nego je torbario taj nece prodati jos 3 dump-a da budu do 1$... a novi ltc-ovi se prave asic-ima pretezno proizvodjaci i tu se situacija nece promeniti... tako da po meni ako neko hoce da pump-a isti mu djavo radio to sada ili za 2 meseca...

pa onaj ko do sad nije prodavao on ima one stare ltc-e koji su prezimili zimu ...a ltc je ko vino sto je starije ima vecu vrednost ne ide ga prodavati po ceni ovog sto je u plasticnim flasama po marketima i ide ko alva za trenutnu upotrebu ...mi nase ltc-e cuvamo za posebnu priliku pik za i vatromet :)
salu na stranu moje neko predvidjanje je da je sledeci pik ako se desi negde na 0.06 tako da sam za ovu sicu sto imam stavio na btc-e order na 0.05881 :)

U međuvremenu, Electrum wallet je ušao u stable fazu: https://electrum-ltc.org
Jedva sam čekao da se rešim raspalog QT-a.

da li je dovoljno sacuvati ovih 12 reci za oporavak walleta ili moze i neki fajl kao kod klasicnog? ovde vidim 5 adresa za primanje novca predpostavljam da moze bilo koja od ovih da se koristi a cemu sluze ove 3 change adrese?

Poslednja izmena:
Sta mislite,hoce li ltc dole posle ovog pump-a??
Vredi li shortovati?
Nosim se mislju da prodam oko 6$ pa da vidim da umnozim koji coin:)

Bas to. Ako krene pump cena ce da skoci, lako moze da se izgubi polovina novcica ukoliko se sada proda. Puno je to rizika zarad par procenata zarade ;)

I taman da prsne 500 :d
Preveliki je rizik. Moze se zaraditi ali moze se i puci polovina novcica bez problema. Ja se nebi igrao s tim pred pump. Bice kuknjave kao i prosli put ;)

Naravno rizik postoji... koji bre pump ljudi ovo je smešno? :)

Ovo jeste smesno, ovo nije ni P od pumpa ali nema veze.
Ja i ne mislim da ce to bas skoro ni da krene ali nikad se ne zna. Bolje je upozoriti ljude.

Isplati se nekome ko ima 1000+ LTC-a.

:)
Ne shvatam. Što više novića veća šansa za gubitak.

Mislim da je bez nekog uticaja na tržište, koje niko od nas nema, besmisleno rizično. Naravno uvek će se javiti neko ko je uspešno odradio, šansa je 50/50, ali ne znam nikoga ko je long term u plusu na primer na ruletu

pa na ruletu oni bolji igraci mogu da budu oko nule - mali plus...a oni losiji u velikom minusu :D...sve u svemu samo su kockarnice u plusu...sad da li je ova bas isto sto i rulet?:) da nisi malo preterao

Nije isto ako imaš neke informacije ili sam možeš da utičeš na tržište, ali šta je drugo nego kockanje ako "misliš" ili "osećaš" da bi trebalo da ide gore ili dole. Isto kao na ruletu misliš da je nakon pet puta crno logičnije da dodje crveno :)

Ok, ne kažem za dugoročno ulaganje i ja sam to uradio, nadam se da će biti nekada neki pump pa da dodjem do željenog profita. To je isto naravno kockanje, ali ovo "šortovanje" na slepo je lak način da se izgube stotine LTC-a. Uspeo sam više puta i sada ne diram tastaturu :)

Rulet nema veze sa ovim rulet je cista kocka na kojoj se dugorocno UVEK mora biti u gubitku...

Ovde ipak postoje neka pravila (koliko god se ona cesto krsila), navescu primere

- Dodge
- White Coin (nakon black coina)
- DRK, (lagani raste DRK-a kada su LTC i BTc padali , trajao je nedeljama i bilo je ocigledno da ce skociti drasticno, na kraju je skocio 10x za dve-tri nedelje cini mi se ...)

Naravno da je kocka ako ocete da shortujete i povecate broj novcica ili pare koje imate za 20% dnevno ili za par sati ...

Ali ako sse dugorocno ulaze ipak postoje neka pravila ..

Naravno da je kocka ako ocete da shortujete i povecate broj novcica ili pare koje imate za 20% dnevno ili za par sati ...

Ali ako sse dugorocno ulaze ipak postoje neka pravila ..

90 % skoči cena za dva dana i sad je šort kocka? ja bih rekao da je baš suprotno, da je prevelika kocka sada NE ŠORTOVATI, barem deo onoga sto je kupljeno.

kada smo kod toga >

haha.jpg

Poslednja izmena:
Rizik mi je veliki ali ja jos nisam uleteo u litecoin.

Buduci da ltc prati btc, skok btc-a moze prouzrokovati samo nizi odnos dok ltc ne dodje na red. Tako da mi se u glavi mota cifra od 0.006-0.007 max, kao povoljan ulazak u pricu. Kazem opet, rizik je veliki jer postoji mogucnost i da ltc prvi odskoci i da se ispostavi ovaj sada trenutak kao dobar ulazak.

Inace planiram da shopingujem 4-5k litecoina, zato sam ekstremno strog prema ceni/odnosu.

Vrh Dno