Šta je novo?

Zaboravljena sifra !?

#lanMi

Poštovan
Učlanjen(a)
18.08.2014
Poena
54
Pozdrav svima, novi sam ovde na forumu a imam jedan problem. Drug mi je zaboravio sifru ekrana telefona. Telefon se zove Sony Xperia SP, pa sta da radimo ako moze sto brzi odgovor bio bih vam zahvalan.

Kakvu šifru? Pin, password, pattern? Posle nekoliko puta pogrešno unesenih podataka trebalo bi da trazi šifru od google naloga i dozvoli ti da se ulogujes. Pod uslovom da je uključen net.

Kakvu šifru? Pin, password, pattern? Posle nekoliko puta pogrešno unesenih podataka trebalo bi da trazi šifru od google naloga i dozvoli ti da se ulogujes. Pod uslovom da je uključen net.
Pa pozadinska sifra, tekstualna. Kad pogresim nekoliko puta ne izbaci mi za google account, nego moram cekati 30 sekundi i opet tako.

Znaci i prije sam bio na toj stranici pokusavao dosta puta i sad kad si mi poslao opet, ali nece.
1. korak - nije moguc svakako jer je zakljucano.
2. korak - Pritisnem i drzim cijelo vrijeme za pojacanje (Vol UP-DOWN) i pritisnem power i pustim i nece.
3. korak - isto prob kao i kod 2.
4. korak - uopste ne postoji home button ?
5. korak - kad mi se upali i trazi mi sifru idem ono poziv za hitan slucaj i ukucam taj kod ali nista...
Ovaj telefon je van serijski.

Znaci i prije sam bio na toj stranici pokusavao dosta puta i sad kad si mi poslao opet, ali nece.
1. korak - nije moguc svakako jer je zakljucano.
2. korak - Pritisnem i drzim cijelo vrijeme za pojacanje (Vol UP-DOWN) i pritisnem power i pustim i nece.
3. korak - isto prob kao i kod 2.
.

Nesto ne radis dobro. Power dugme drzi dok se ne pojavi logo i onda ga pusti ali nastavi drzati vol up i down.

Edit: Evo ga drugo rešenje: https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-SP/Xperia-SP-hard-reset-problem/td-p/368305

Poslednja izmena:
Nesto ne radis dobro. Power dugme drzi dok se ne pojavi logo i onda ga pusti ali nastavi drzati vol up i down.

Edit: Evo ga drugo rešenje: https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-SP/Xperia-SP-hard-reset-problem/td-p/368305

Ne znam brate sta da radim nece to uopste sa vol UP i Down a ovo drugo resenje sto govoris je u slucaju da telefon zablokira pa tajno dugme off, i pise tamo da kod Xperije ne radi vol UP i Down za razliku od drugih telefona, da nemas neko drugo rjesenje ?

Nemam taj telefon. Moraćeš da sačekaš neko ko ga ima da ti odgovori ili da malo googlujes.

Nazad
Vrh Dno