Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Malo dropne cena i odmah panika?
Ajde malo pogledajte kakva je generalno situacija u crypto svetu i gde stoje recimo bitcoin i litecoin trenutno...

Darkcoin ide 0.03 i to mu je realna vrednost... pre ili kasnije, a ja ću da gomilam do te cene.

Kao i uvek: ne ulažem ništa što nisam spreman da izgubim.

A zasto mislite da ltc nece skociti vise na 0.04+ ? Sad da se kupi po 100 zarada je x 4. Drk manje vise dodje na isto ako skoci na 300 s obzirom da je pao na 69.

Meni kristalna kugla kaze da ce padati do 0.005 i tada je vreme za kupovinu, onda pocinje da raste na gore.

Mene situacija sa DRK do u najmanji detalj podseca na uspon i pad BlackCoina. Pump se desio, i svaki naredni ce biti sve manji i manji, uz polagano ali potpuno sigurno klizanje cene na dole.

Od reci do reci se slazem sa Vojkanom, ljudi razmislite dobro, ako treba i sto puta pre nego sto osudite sebe na visegodisnje torbarenje bilo koje valute koja je imala veliki pump, ne slusajte nikoga vec sami proverite na dosadasnjim primerima kako se to zavrsava.

Manite se saveta torbara, samo od toga bezite kao od kuge, to je najbolji savet koji se moze dati uvek i u svakoj prilici.

Kazu da sa nekom novom linux distro na x11 valutama nvidia 750ti bacaju 2.6Mhs a trose 50w.Da li je neko to proverio?

Mene situacija sa DRK do u najmanji detalj podseca na uspon i pad BlackCoina. Pump se desio, i svaki naredni ce biti sve manji i manji, uz polagano ali potpuno sigurno klizanje cene na dole.

Od reci do reci se slazem sa Vojkanom, ljudi razmislite dobro, ako treba i sto puta pre nego sto osudite sebe na visegodisnje torbarenje bilo koje valute koja je imala veliki pump, ne slusajte nikoga vec sami proverite na dosadasnjim primerima kako se to zavrsava.

Manite se saveta torbara, samo od toga bezite kao od kuge, to je najbolji savet koji se moze dati uvek i u svakoj prilici.

Za razliku od BC-a i mnogih drugih valuta moje je misljenje da DRK ima daleko daleeeko ozbiljniju pricu, razvoj i ljude iza sebe.

Za razliku od BC-a i mnogih drugih valuta moje je misljenje da DRK ima daleko daleeeko ozbiljniju pricu, razvoj i ljude iza sebe.

Pa Saj, znas i sam da to nema veze sa zivotom. Pa sta ako ima bolju pricu? To nema ama bas nikakve veze sa cenom, 1000x dokazano do sada.

ja sam TORBAR pa bih da pitam ovog savetodavca sta je on iz ove price izvuko kad se tolko dobro razume???

na vreme sam zacrtao sebi: necu da budem no-lifer i blejim u monitor 24/7 da mi nesto ne promakne, ja nastekam, istresem i lepo mi..... U medjuvremenu dok cekam pump, pijem Hajneken i JD, vozikam BMW i kulirka mi .....

znam lika koji je uso sa 10k e u grafe, pa mu bilo malo, pa krenuo da malo mulja po berzi i malopre cujem da jos uvek nije nista izvuko od svega a proslo godinu dana od kada je poceo da radi ni za struju nista.......

Poslednja izmena:
znam lika koji je uso sa 10k e u grafe, pa mu bilo malo, pa krenuo da malo mulja po berzi i malopre cujem da jos uvek nije nista izvuko od svega a proslo godinu dana od kada je poceo da radi ni za struju nista.......

Vecina nas nisu kockari. Moramo biti ili rudari ili kockari. Uvek sam na strani pijuka.

UPOZORENJE"Hello Pencha,

We're happy to announce that RC4 v2 Windows Release is now available for download.

This mandatory update includes a complete rewrite of the Darksend protocol, which vastly improves transaction privacy and removes the 10 DRK limit for Darksend transactions.

10.12.31 (RC) Binaries: Includes Darksend - Masternode Operators

Windows .exe:
https://dl.dropboxusercontent.com/s/n154riq5vhwny3v/darkcoin-0.10.12.31... bla bla bla

A huge thanks goes out to all of the users that helped us perfect this release on testnet. There were countless users who sent wallets and debug logs which helped the debug process tremendously. We couldn’t have done it without all of you.

Thanks,

The Darkcoin Team"

NE SKIDAJTE WALLET S TOG LINKA JER NEKO ZELI DA VAS OPLJACKA!!!!
Osnovana je sumnja da je phishing u pitanju. 0.10.12.30 je poslednji wallet, ne skidajte nista sa dropbox-a i neproverenih linkova.

da li uopste mora da se uradi update novcanika kad je izgleda svaki potez rizican? Ako mora i kad utvrdimo link za skidanje apdejta kako se tacno radi? Npr moja verzija je v0.9.10.2-unk-beta

Poslednja izmena:
Šta je rizično?
Odeš na darkcoin.io i skineš wallet odatle.

da li uopste mora da se uradi update novcanika kad je izgleda svaki potez rizican? Ako mora i kad utvrdimo link za skidanje apdejta kako se tacno radi? Npr moja verzija je v0.9.10.2-unk-beta
Skidas samo sa darkcoin.io i ne gledas nista drugo. Samo skines drugi wallet i pokreces njega, stari mozes da obrises. Wallet.dat i blockchain su na drugom mesto tako da ne brines. Ako zelis bolji wallet i dodatne funkcije naravno da ces skinuti novi ;)

U medjuvremenu izasao je pravi wallet 0.10.12.31 : http://www.darkcoin.io/getstarted.html

24 HR LOW
0.00607502

Ubijaju sa ovim obaranjem cene.

znate li gde je najveca tama/mrak (dark)?

pa na dnu bunara :D

Ako sam dobro razumeo.... prva verzija (v0.9.12.31) je običan novčanik gde nema anonimnosti dok druga (v0.10.12.31) ima anonimnost (darksend)..

Sta ce ti anonimnost ako ti je prazan novcanik;)

Ipak sam zaj.. posle kupim jos na 0.0065 jer tu je bio bas jak buy support kad posle par minuta neko dupmovao 40 BTCa darka i ode cena na 0.006 Ceo ovaj kriptosve je samo padanje cena u nedogled na svim coinima..stvarno trebas da budes madjionicar da uzmes neke pare

Ipak sam zaj.. posle kupim jos na 0.0065 jer tu je bio bas jak buy support kad posle par minuta neko dupmovao 40 BTCa darka i ode cena na 0.006 Ceo ovaj kriptosve je samo padanje cena u nedogled na svim coinima..stvarno trebas da budes madjionicar da uzmes neke pare

ili jednostavno pratiš (up)trend i ne hvataš ove bunar coine?

Ma ne hvatam..batalio sam mintpal odavno jer tamo uglavnom coini idu da umru..nego ajd sad pomislih da valjda i dark nije takav coin..al eto sem btca nijedan coin nije izbegao uvek isto ..pump i onda beskonacni dump

Trend i jeste trend jer se ne menja za par sati. Trenutni skok/pad se zato i zove pump/korekcija. Trend uzima u obzir cenu i volume. Dogod je trend nadole, ne treba ulaziti. Bolje kupiti po vecoj ceni kad krene rast, pa prodati sa zaradom, nego predvidjati cenu. Kad se igras sa malom kolicinom, i mozes da se zezas, ali ako trgujes sa celim stekom, mnogo je rizicno. Ja sam pre neki dan iz zezanja napisao 0.005, posto mi je to tada zvucalo dosta nisko, ali vidim da je trend snazno nadole i dalje, tako da ne mislim jos da ulecem. I za mrezu. Izgleda da se trend menja kad padne mreza, pa prelazi u pad kako raste mreza. Nije mi samo jasno zasto, s obzirom da je ovo gpu coin, nema bas puno isplativih novcica. Prosle godine, kakva god da je bila cena, sa gpu miningom se moglo i zaraditi i pokriti troškove cak i sa svakodnevnom prodajom iskopine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno