Šta je novo?

Lenovo K900

Zar ja nisam posle nove godine video da je u Telenoru na sajtu bio ubacen jedino ovaj model Lenova? Bas sam se obradovao da su sklopili sa radnju i sa njima, jer bih pazario neki njihov mob kad mi istekne ugovor sa ovim Alcatelom idol x koji sam uzeo pre par meseci. Mozda sam sanjao? 😀

Ne znam za ovaj model, ali poceli su tek sada nesto Lenovo tablete, sto je dobar znak.

Da, slazem se za tablete, bilo bi dobro da ubace smartfone u telenor, jer mislim da bi se dobro prodavali kao alcatel krajem godine i oko nove. Po mom misljenju, bolji su od lg-ija meni se vise svidjaju.

Jel neko moze da napise kakva je kamera u poredjenju sa samsung s4? Ako je neko imao prilike da koristi oba modela? Kvalitet fotki, video zapis...itd..

Hvala na odgovoru,pogledacu,izaslo je vec par update rom~a pa je mozda i uradjeno nesto i oko kamere.

Gledao sam par puta K900 i jako mi se svidja izrada i izgled telefona, sada je i cena nesto pala pa razmisljam da li bi bilo pametno uzeti ga. Prosecan sam korisnik, telefon mi treba za mail, surf, WIFI, treba mi navigacija i poruke i razgovori, i dobro kamera kako kad. Ne koristim ga 24/7 u full rezimu naravno, sta vise, dosta je u standby. E sad, da li cu moci ja taj telefon na neki rok od ~2 godine da puzdano koristim sto se tice apdejta, instaliranja novih programa i slicno? Ili je mozda pametnije pogledati nesto sto mi se ipak manje svidja, ali su mnogo izvesniji apdejti i slicno?

Lenovo odugovlaci sa kitkat apdejtom vec jako dugo, neizvesno je uopste i da li ce ga dobiti. Za te pare koje se prodaje postoje bolji telefoni.

Slazem se, plus je relativno "nezvanican" kod nas.
A i sta je Lenovo uradio za KitKat na P780, fuj! Prosto kao da je skroz drugi telefon.

Ne mogu da verujem da nema kitkat!?
Moj s820 je pre 10ak dana dobio i ja sam zadovoljan

Lenovo odugovlaci sa kitkat apdejtom vec jako dugo, neizvesno je uopste i da li ce ga dobiti. Za te pare koje se prodaje postoje bolji telefoni.

Pa koji je drugi fablet telefon u Telenoru bolji u tom cenovnom rangu? Ja vidim cenu od 26280 rsd na 24 meseca PIS XL (2000 mesecna preplata). Xperia T3 je skuplji a ima losiji I manji ekran. Mislim da za 225 eura tesko naci bolji fablet (nov sa garancijom kod provajdera sa full HD ekranom).

Mislio je po oglasima, jer kod Telenora te k900 izadje 50.000 posto paket xl mozes dobiti duplo jeftinije bez telefona (barem odlaskom u mts). A za toliko ima i Note3 u oglasima.

Mislio je po oglasima, jer kod Telenora te k900 izadje 50.000 posto paket xl mozes dobiti duplo jeftinije bez telefona (barem odlaskom u mts). A za toliko ima i Note3 u oglasima.

To nije merodavno poredjenje. Bitan je ukupni trosak tokom celog ugovora. Niko zivi ne bi kupio telefon iz Telenora bez ugovora (makar mislim da takva osoba ne postoji). Oglasi mi nikad nisu bili opcija.

Ja i pricam o ukupnoj razlici u ugovoru. Kod MTS-a, 24*990=~24.000 na 24 meseca, +300e telefon u oglasima. = total 59,100
Kod Telenora, 24*1995=~48.000+telefon26.000=74.000
To je 15.000 razlike, a uzeo sam cenu po kojoj telefon mozes naci sigurno, sada ga ima i za manje, cak i ispod 250e.

AKo ne mozes iskesirati telefon iz oglasa doduse, to vec ide u psiho analizu, i licno se nikako ne slazem da ga treba uzimati na kredit/rate (banka/operater) ako izadje toliko skuplji.

BTW, mislim da je K910 bolji izbor trenutno iz oglasa, vrlo je mala razlika u ceni, veci ekran, jaci hardver a podjednako robustan!

Nazad
Vrh Dno