Šta je novo?

OnePlus One

Probacu, mada se to gubi. :) ispao je 363$, sa postarinom.

gde si ga naručio? u usa?

Poslednja izmena:
Nije puno, ako je 270-280€. Obavezno javi šta je bilo na carini. Na ovom telefonu nikad ne bih držao on screen dugmiće. Koja je poenta?

Iskreno, ja ne bih tražio ove falinke jer bih se posle samo nervirao pošto bih znao da ih ima a ne možeš mu ništa jer garancije verovatno nema. Tako da uživaj u uređaju, nadamo se da neće biti nikakvih problema. :)

Mom kolegi stigao telefon iz Kine. Carina 10% + 20% PDV. Sve to na pravu vrednost telefona; kao da su proveravali na sajtu aliexp.(gde je i kupio) koliko košta.

Da, u americi sam trenutno, pa sam ga tu i narucio. :) to zuto je valjda od lepka, javljaju ljudi da se gubi posle nekog vremena...

Meni se cini da je i ta cena 270-280 evra +10%+20% PDV-a bolja nego cene drugih vodecih smartfon telefona pogotovo ako se zna koje su specifikacije ovog telefona.

@desp jel on nabavljao preko alija ili sl. sajtova?

Poslednja izmena:
izađe oko 360e,što je po meni mnogo.. iako je dobar mob

ne znam kako bih preživeo da platim pdv i carinu ovoj državi u vrednosti od 9000 din. verovatno nikada to sebi ne bih oprostio :)

Poslednja izmena:
Kupio je na aliju. Konkretno nije OnePlus u pitanju, ali poenta je da se procenjena cena na osnovu koje su obračunali carinu i PDV razlikuje samo za 1eur od cene koju je on platio.

@fkloznica
Slažem se da je ~360eur, koliko na kraju izađe, previše za OnePlus (ili bilo koji tel. iz Kine). Potencijalno problematična garancija, a tek kad pomislim da li bih i po kojoj ceni mogao da ga prodam posle godinu-dve...

EDIT:
Brojke su konkretno ovakve:
Platio: 83eur
Procenjeno: 82eur
Naplatili su mu dažbine 27,5eur
Ovih 27,5eur je malo više od 10%+20%, pretpostavljam da naplaćuju carinski pregled ili nešto slično.

Poslednja izmena:
Stigao one. :))) koliko je ovo cudo, nexus 4 deluje malo pored njega. :)

Nek te sa srecom sluzi.

Biće, čim se malo poigram. :) sad se sve instalira... Dizajn je stvarno odličan, iako je telefon veliki. Zadnji deo je zanimljiv, kao papir za brušenje. Pakovanje je stvarno lepo smišljeno, baš skupo izgleda... Što se tiče onih žutih mrlja, jedva ih primećujem, ili se možda tipujem da ih ima. :)

Ja sam odustao od moje one plus pozivnice.Bilo mi je glupo da kupim telefon koji ovde nema ni promil podrške i plus radi se u neku ruku o fantomskoj firmi.Smučili su mi se njihovim načinom prodaje.Ići ću na neki note 3 malo korišćen od vipa ili mts-a ,cene su im oko 350 eura.Sad kad izađe note 4 biće im još niža cena.

Poslednja izmena:
Ja sam odustao od moje one plus pozivnice.Bilo mi je glupo da kupim telefon koji ovde nema ni promil podrške i plus radi se u neku ruku o fantomskoj firmi.Smučili su mi se njihovim načinom prodaje.Ići ću na neki note 3 malo korišćen od vipa ili mts-a ,cene su im oko 350 eura.Sad kad izađe note 4 biće im još niža cena.

Ista priča i kod mene. Smorio sam se za medalju čekajući tu pozivnicu. Logistička podrška je bila spremna...i ništa.
OK, ja sam poznat po kratkom fitilju, to stoji, ali ovo nema smisla. I kupio sam za skoro iste pare LG G Pro 2 koji me potpuno oduševio (ekran brutalan, baterija izmenjiva...) i sad mi je drago što nisam dobio pozivnicu :)

Koliko si ga platio???

Sada mi prosto dodje da napravim globalni forum tipa ko je kupio koji telefon dok je cekao njihove smaracke pozivnice.Kad su oni mogli da naprave kretonsko razbijanje tudjih telefona mogu i ja da napravim kontra forum.:smash:

Koliko si ga platio???

Sada mi prosto dodje da napravim globalni forum tipa ko je kupio koji telefon dok je cekao njihove smaracke pozivnice.Kad su oni mogli da naprave kretonsko razbijanje tudjih telefona mogu i ja da napravim kontra forum.:smash:

305e verzija 32gb...

Dobra cena,od preko ili si ga ovde nasao?Svakao bolje od one minusa.

Sutra ću imati više slobodnog vremena, pa ću da napišem kraći review. :) inače, kamera ima opciju koja me je oduševila, Slow shutter, za slikanje u mraku skroz korisna. :)

Odlicna je za slikanje nevidljivog one-minusa:smash:

stigla i meni invitacija...:D
samo ne znam na koju foru, registrovao sam se na forum jos u vreme kada nije bilo ovih fejlova.:D:D

Vrh Dno