Šta je novo?

The Last of Us - Naughty Dog

60fps uzasno neprirodno izgleda, to se ne moze porediti sa 25-30fps, naravno mora da bude zakucan framerate, nije to ono na PCu 60fps a to znaci 5-150 :d

Aj videcemo da li ces se zaliti kada UC4 bude bio u 60fps.
A sto se pc-a tice, postoji v-sync.

Isto kod ove igre npr, 60 je bolje, A 30 više IZGLEDA kao film, a to možda ima smisla u ovom primeru.

Ne znam za vas, ali ja ni ne zelim da akciona igra izgleda kao film.
ND svaka cast sto su svakome omogucili da izabere ono sto mu vise odgovara (sem nas koji preferiramo igranje u 120 :D).

Poslednja izmena:
Na redditu spominju da ce mozda igra biti unlockovana u ponoc EST time, znaci 6AM po nasem.

Sto se 60 vs 30 debate tice, preferiram 60 [bez artifakata], ali nikad nisam odbio 30fps igru na konzoli.

Aj videcemo da li ces se zaliti kada UC4 bude bio u 60fps.
A sto se pc-a tice, postoji v-sync.

Pa necu se zaliti jer nemam bas izbora, da postoji igra koja se sa njim moze porediti u 30fps, pre bih to igrao. Pretpostavljam da mislis na Uncharted 4, mada ti je cudna skracenica :)

A sto se vsynca tice, ja pricam o situaciji kada je igra zahtevna pa framerate leti na sve strane jer je sve neoptimizovano ko dupe :) Toga sve manje ima jer niko vise ne pravi igre za PC, pa sve radi u fullu na hardveru od pre 3 godine :d

Pa necu se zaliti jer nemam bas izbora, da postoji igra koja se sa njim moze porediti u 30fps, pre bih to igrao. Pretpostavljam da mislis na Uncharted 4, mada ti je cudna skracenica :)

A sto se vsynca tice, ja pricam o situaciji kada je igra zahtevna pa framerate leti na sve strane jer je sve neoptimizovano ko dupe :) Toga sve manje ima jer niko vise ne pravi igre za PC, pa sve radi u fullu na hardveru od pre 3 godine :d

To sam i ja primetio. Od kako pređoh na konzole naigrah se ko čovek, a za manje para.

I jel se pojavila? :)

Edit: da odgovorim sebi, pojavila se. :)

Poslednja izmena:
Poceo sam skidati, ali za sada se igra moze naci samo preko Search, ne u Libraries.

Posle prvih sat vremena igranja, nijedan framedrop, nijedan vidljiv problem sa senkama ili bilo kakvim drugim problemima. Fantasticna igra.

bakycz.jpg

aacbww.jpg

xulosc.jpg

30fps it is then! :D

PS3 ima najbolje blurovane senke :p

U svakom slucaju meni ovo generalno ne izgleda nista specijalno graficki niti kapiram cemu toliko lozenje oko te grafike, sem eventualno za one koji su vec presli igru na ps3 pa je sad hoce u malo boljem izdanju, ali to ne bi trebalo da zasluzuje bas ovoliki hajp.

Ipak je ovo benchmark forum :). Kod te igre sve treba da bude bitnije od grafike...

PS3 ima najbolje blurovane senke :p

U svakom slucaju meni ovo generalno ne izgleda nista specijalno graficki niti kapiram cemu toliko lozenje oko te grafike, sem eventualno za one koji su vec presli igru na ps3 pa je sad hoce u malo boljem izdanju, ali to ne bi trebalo da zasluzuje bas ovoliki hajp.

Hajp je oko grafike sasvim slučajno, igra je vrhunska, samo je sada dobila izdanje sa unapređenom grafikom, pa se svi lože. Kao kada bi, lupam, Oblivion dobio Cryengine. A pošto je o ostalim kvalitetima toliko puta pričano, verovatno je najzanimljivije (ili makar to mediji potenciraju) ćaskanje o grafici.

30fps it is then! :D

Posle pola sata sa 60fps, neces moci da se vratis na 30. Taj problem sa senkama je totalno nebitan, kada je ceo paket odlicno sklopljen. 60fps framerate drasticno vise utice na igru nego malo bolje senke koje su vidljive samo u nekim delovima igre.

Posle pola sata sa 60fps, neces moci da se vratis na 30. Taj problem sa senkama je totalno nebitan, kada je ceo paket odlicno sklopljen. 60fps framerate drasticno vise utice na igru nego malo bolje senke koje su vidljive samo u nekim delovima igre.

+1000

Ma znam, moramo se malo zezati. Probao sam baš sinoć i mogu reći da je mnogo bolje i fluidnije u 60fps, **** fensi senke.

Da li negde može da se kupi igra sa dlc-om ili on mora posebno da se skida? PS3 je u pitanju.

U filmu nemas interekacije, a fps direktno utice na tvoje performanse u igri, reakcije, jos uz ono kvazirealno pijano nisanjenje...

Evo mog snimka, moram da se naucim da prestanem da pritiskam Kocku da za uzimanje itema [damn your Wolfenstein! :D], a i PhotoMode button cesto pritisnem tokom bitaka.... Moracu da se naucim na button layout. :)

evo ga stigao, lets do this ;D 10543624_10201376856422602_3654034151828366390_n.jpg

Kako uzivo izgleda par upecatljivih cutscene-a iz TLOU-a.

Najbolji making of video ikada.

Poslednja izmena:
Sad sam malo igrao i onako, nisam ni oduševljen ali ni razočaran. Doduše tek sam počeo.

Za prvi prelazak (hard) mi je trebalo 19 sati, a za drugi (hard+) oko 16. Tako da imaš ti još dosta da igraš, sem ako ne srljaš kroz igru na easy...
Sad' sam započeo na survivor, jer mislim da je grounded zlo! :D

Poslednja izmena:
Nisam više na Easy, ali nisam nikad bio ljubitelj Hard i ostalih još većih jačina. Normal je za mene puna kapa.

Nije to to onda, nema tog filinga i atmosfere kada je lakše. Normal je isto easy, believe me...

ja cu po prvi put da igram i ima da krenem sa najtezeg, razlog su trofeji, uvek igre igram na normal i nikad nemam zelju da ih prelazim vise puta i uvek mi taj trofej za prelazak na najtezem nivou ostane ne odradjen

Ako igraš na grounded reći ću ti samo jedno, srećno! :d

Nazad
Vrh Dno