Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Još nema ovog apdejta

Naravno da ne mogu, nista novo. Taj 2K Amoled je perverzija, po testovima i utiscima. Ja mislio usrace nesto kad ono, medjutim... ;)

Fenomenalno!

kakvo brisanje poda "konkurencijom"... da nisu LG i Oppo u power saving modu? :)

ultra power saving modu :d

imao si tolike ajfonove a od LGa očekuješ perfektan displej :)

U kom je ovo programu gde poredi? Sunce ti kad vidim ovaj G3 ips tek onda shvatam koliko dobar displej trenutno imam :d Zanima me koji je program pa da probam nesto.

Odlicni su novi amoledi ali sve to gledano na YT opet deluje cudno, kao npr to sto bela u vecini klipova deluje sjajno a gledajte ovo http://youtu.be/paMb_cgVkug?t=14m33s

Definitivno treba videti uzivo, i erika kaze da ne zna kako ce ovo izgledati na snimku mada dok objasnjava amoled levo stvatno vuce u plavo a ovaj desno ima crvenkasti tint.

Poslednja izmena:
E to, hvala. Jos ne mogu da verujem da oni ips tako deluju iz tog ugla na 100% osvetljenju.. mnogo cudno. Ili sam prosto navikao na super-svetle ekrane (iphone jer ih devojka koristi, xp a imam i neki LG stari 4'' u steku koji svetli skoro 800 nitsa)

Idi bre ovo trazi da skine 260Mb necega :d

Poslednja izmena:
Svaka cast delu firme koja pravi displeje za samsung !! Kapa dole. Jos da se ne stekaju za dizajn i kvalitet materijala sa kojim izradjuju mobove ,eh.. Mada i ja previse trazim :)

Poslednja izmena:
5 minuta. Mrzelo me da gledam, pa rekoh na brzaka.

boje.png

Sale, kad mozemo da očekujemo S5 Neat thread? :)

Edit: Mail je upravo sve objasnio :)

Greskom sam obrisao s health widget, mozda i samu aplikaciju. Postoji li mogucnost da je vratim?

Upravo pazaren S5 na ebay-u posto me drugi prodavac ispalio za Z2 (bilo malo natezanja oko vracanja para) pa je izleteo ovaj. Samo jos da iscitam zadnjih par stotina strana na temi :(

Valjda nije narucio za srbiju :) to bi totalno bilo logike bez

Auuu bice racun! Cisto me interesuje kolika ti je carina. Kad si vec narucivao mogo si i Spigenovu zastitu da se castis. Ja uzeo na Amazonu slim armor case za 17dolara na akciji, kum treba da mi je donese za 2 nedelje.

Nisam u Srbiji :D a fotrola ima na svakom cosku. Ladno me prodavac vrteo 20-25 dana dok nije vratio pare za Z2 i jos se buni za negativnu ocenu (u medju vremenu dobila jos dve negativne za isti taj telefon)

Koliko Samsungu treba da pusti 4.4.4. apdejt. Neće sigurno pre septembra, oktobra, a HTC ga već rolla. Mora da planiraju da doteraju TouchWiz da bude još šareniji. Taman posla da iOS8, ili nedaj Bože HTC Sense bude šareniji od TouchWiz-a. Prvo se sačeka da se vidi koliko će oni biti šareni a onda ga on naprave ludilo šarenijim da te na Amoledu oči zabole.
:-D

Nikako ne zaboravi i jos konfuzniji i sareniji settings od onog predhodnog!!!!

Nikako ne zaboravi i jos konfuzniji i sareniji settings od onog predhodnog!!!!

Pa to se podrazumeva. Jer ako nije konfuzniji onda kao da ništa nisu dirali. Ima to logike. Jer kad naprave konfuzniji TW to ti je kako kad dobiješ novi telefon, jedino štu su funkcije iste samo na različitim mestima, ali ipak istražuješ da bi došao da njih. :)

Koliko hejta prema TW :) cekam vojkan da mu stane u odbranu ;)

Nazad
Vrh Dno