Update: zvali me oko 12 ali nisam mogao da se javim, pa sam ja njih zvao... Naravno 15 din naplatili uredno poziv, rekli zvace me odmah ili oko 16h. Ja cekao do sada, opet nazvao sad u 18h (opet 15 din mi naplatise) kaze moguce da nisu stigli, pa ce me nazvati sutra... U svakom slucaju zavrsio sam sa njima - pocev od:
- problema koji sam imao kada su mi dali 3.6 Mbps uredjaj za 3G umesto brzeg iako je na sajtu stajao drugi uredjaj pa sam ih ganjao sa inspekcijom dok mi nisu dali pravi, gde me je lik na call centru ubedjivao takodje da nisam u pravu da na sajtu ne stoji taj uredjaj iako je stajala njegova slika, model i opis pa se onda vadio da je to greskom stavljeno i da ce biti ispravljeno (iako narednih par meseci nije bilo izmenjeno, dalje nisam pratio)
- pa preko poziva zaposlenog koji se pred poslovodjom pravio da smo se sve dogovorili i prekinuo vezu iako se nisam nista dogovorio sa njim jer je lik lupao gluposti i lagao (pa sam to resio odlaskom u poslovnicu licno)
- preko toga sto sam presao na paket za koji su mi rekli da ima neogranicen net (sa paketa koji je imao ogranicen net)
- pa sve do sada kada mi daju tzv. "specijalnu ponudu" za stare korisnike koju dobije svaki novi korisnik i ovog famoznog call centra
Mislim da je vise nego dovoljno da mi se smuce zauvek...